İdrar yolları enfeksiyonu yardım

abaddn

Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2014
3
0
6
İstanbul
İyi aksamlar öncelikle, ablalarım persembe aksamı baslayan ve sürekli devam eden mide bulantım için bugün tahlil yaptırdım ve idrar yollarımda enfeksiyon oldugu cıktı, ve doktor antibiyotik verdi. Simdi bu hastalıgı yasayan varsa mide bulantım ne zaman gecer acaba? Doktor antibiyotik temizlemeye baslayınca gecer dedi ama ne zaman etkisini gösterir su son İki günde cok cektim su mide bulantısından ilk antibiyotigi biraz once ictim, ne zaman etkisini gösterir ??

antibiyotiğinin adı ne ? en etkilisi cipro 500, ben artık öyle bir sorunum olunca direk onu içiyorum 2 günde kesiyor.
bol su iç hatta sürahiyi yanına koy .
ayrıca karnabaharı kaynayan suya at 5-6 dk ağzı kapalı kaynat ılıktan biraz sıcakken iç günde iki defa silip atar inşallah.
geçmiş olsun

Son düzenleme:
Bende de olur hep mide bulantisi ve sebebi de idrar yolu enfeksiyonuymus ben bobrek agrisi cekerdim hep banada antibiyotik verdi 2gunde gecmisti ama tekrarliyor canimm

mısır püskülü kiraz sapını aktardan alıp kaynat canım bir kerede geçirir çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…