- Konu Sahibi melekylmz2828
-
yakın arkadaşım çocuğu olmadığından doktora gtmişti ve bu sorunla karşılaşmıştı, doktor bir gece hastanede yatırdı ve ilaç verdi, hemen hamile kaldı sonra, yani biraz engel
rica ederim :) engeldir ya da değildir diye iddia edemem tabi de arkadaşımın doktoru önce onu temizlemeliyiz diye hemen o gece yatırmıştı arkadaşımı
bende de aynı problem varne ilaçla nede baska bişeyle gecmiyor neler yaptım inş ilerde gebeliğe sorun yaratmaz
yani sonuçta engel değilse bile doktor tedaviye başlamadı mı? ihmal etmeye gelmez ki
Ayrıca yeni evlilerde balayı sistiti denen idrar yolu enfeksiyonu sık olur ilişkiden kaynaklı.Evliliğimin ilk yıllarında bendede olurdu öyleki bebek denemelerim yarım kalırdı idrar yolu enfeksiyonu olmaktan
var canım Allah bağışlasın Allah sanada versin inşallah hayırlısıyla
canım engel değil ama zorlaştırıyor.
ben tam 1 yıldır enfeksiyonlarla mücadele ediyorum bir türlü atamadım ve 1 yıldır hamile kalamadım hatta korunmayı bırakalı 14 ay oldu her gittiğim doktor iltihabın varken çok zor dedi. hepsi hamile kalabilirsin ama bu iltihaplar düşüğe neden olur dedi.
bir arkadasımda benim gibi iltihaptan muzdaripti doktoru hastaneye yatırdı 3 gün hastanede yattı o ay hamile kaldı.
ya bende aynen geçmiyo iltihap .ama benm halamda yengemde idrar yolları iltihabyla hamile kaldılar ve düşük olmadı şükür..ne bilim yaa o kadar sıkıldımki artık neden olmuo sorusu kemiriyo beynimi bebeği olanlara özenmek her hamile gördüğünde kötü hissetmek psikolojik olarak çöktüm resmen
bende öyleyim canım 14 aydır korunmuyorum benden sonra kaç arkadasım hamile kaldıda çocuğu oldu. biri o zamanlar 14 ay bekleyeceksin deseydi sabredemem derdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?