Idrar yolları iltihabı gebeliğe engel mi arkadaşlar bilgisi olanlar burayaa

yakın arkadaşım çocuğu olmadığından doktora gtmişti ve bu sorunla karşılaşmıştı, doktor bir gece hastanede yatırdı ve ilaç verdi, hemen hamile kaldı sonra, yani biraz engel

yakın arkadaşım çocuğu olmadığından doktora gtmişti ve bu sorunla karşılaşmıştı, doktor bir gece hastanede yatırdı ve ilaç verdi, hemen hamile kaldı sonra, yani biraz engel

sağol arkadaşım cvp verdiğin için :) sanırım benm bu yüzden olmuyo ama doktor engel dğl diyo anlamadım bu işten ya doktorlar bişey anlamıo ya biz

rica ederim :) engeldir ya da değildir diye iddia edemem tabi de arkadaşımın doktoru önce onu temizlemeliyiz diye hemen o gece yatırmıştı arkadaşımı

yani sonuçta engel değilse bile doktor tedaviye başlamadı mı? ihmal etmeye gelmez ki

Engel değil ama idrar yolları iltihabını muhakkak tedavi etmek çok önemli böbreklere zarar vermemesi için hamileyken tedavi daha zor olacağı için o nedenle tedavi için hemen davranmak lazım

Ayrıca yeni evlilerde balayı sistiti denen idrar yolu enfeksiyonu sık olur ilişkiden kaynaklı.Evliliğimin ilk yıllarında bendede olurdu öyleki bebek denemelerim yarım kalırdı idrar yolu enfeksiyonu olmaktan

Ayrıca yeni evlilerde balayı sistiti denen idrar yolu enfeksiyonu sık olur ilişkiden kaynaklı.Evliliğimin ilk yıllarında bendede olurdu öyleki bebek denemelerim yarım kalırdı idrar yolu enfeksiyonu olmaktan

slm canm.. malesef bende evlenmeden öncede oluodu birbuçuk senelik evliyim yine sürekli tekrarlıyo ama ilişki sırası yanma oldğndan bende çalşmalara ara veriorum .. ya bu ay çatlatma iğnesi oldum sol kasığımda ağrı var iltihaptanmı iğnenn etkisimi anlamıyorum.. senn çocuğun var mı?

canım engel değil ama zorlaştırıyor.
ben tam 1 yıldır enfeksiyonlarla mücadele ediyorum bir türlü atamadım ve 1 yıldır hamile kalamadım hatta korunmayı bırakalı 14 ay oldu her gittiğim doktor iltihabın varken çok zor dedi. hepsi hamile kalabilirsin ama bu iltihaplar düşüğe neden olur dedi.
bir arkadasımda benim gibi iltihaptan muzdaripti doktoru hastaneye yatırdı 3 gün hastanede yattı o ay hamile kaldı.

ya bende aynen geçmiyo iltihap .ama benm halamda yengemde idrar yolları iltihabyla hamile kaldılar ve düşük olmadı şükür..ne bilim yaa o kadar sıkıldımki artık neden olmuo sorusu kemiriyo beynimi bebeği olanlara özenmek her hamile gördüğünde kötü hissetmek psikolojik olarak çöktüm resmen

bende öyleyim canım 14 aydır korunmuyorum benden sonra kaç arkadasım hamile kaldıda çocuğu oldu. biri o zamanlar 14 ay bekleyeceksin deseydi sabredemem derdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…