- Emoji Skoru
- 70.394
- Puanlar
- 548
Hayır vermedikültür testleri biraz geç çıkıyor üremeye vs de bakıyorlar ya,,, Peki idrar tahliline göre ilaç vs bişi başladı mı ? yorum verdimi ? kültüre göre mi ilerleyecek.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır vermedikültür testleri biraz geç çıkıyor üremeye vs de bakıyorlar ya,,, Peki idrar tahliline göre ilaç vs bişi başladı mı ? yorum verdimi ? kültüre göre mi ilerleyecek.
bende ondan korkuyorumHayır vermediaile hekimim suprax diye bir antibiyotik vermişti ama emin olmak için devlet hastanesine gittim. O da durup durup test yaptı. İhmal edilecek bir şey değil sonuç çıktığında kesin gel erken doğumu tetikleyebilir dedi.
Yanma suyu az içersem oluyor ben de korkudan suyu çok içmeye çalışıyorumbende ondan korkuyorumbana da erken doğum düşük tehlikesi vs dedi sürekli su içiyorum korkudan 21. hafta içindeyim.
Peki sizde belirti var mı ? yanma kaşıntı ağrı koku akıntı vs ?
cok geçmiş olsun insallah şifa buluruz. Ben çok su içinde perişan oluyorum midem ekşiyor bi elimde rennie bi elimde su :) Kültür testi cıkınca haber ver. insallah güzel sonuçlar gelir korkutmaz biziYanma suyu az içersem oluyor ben de korkudan suyu çok içmeye çalışıyorum
Lökosit 42 çıkmış orta yükseklik dediler. Bilmiyorum ki şu antibiyotik bi bitsin bakalım etki edecek mi. Kum neden dökülüyor ki normalde hamilelikle alakalı bir durum mu
3 gün sonra çıkıyor kültürKızlar ben dün idrar kültürü verdim ama daha çıkmamış geç mi çıkıyor
3 gün sonra çıkıyor kültür
Yok bende bir tek yanma oluyor. Alt karın ağrım 19. Haftada olmuştu dokununca hissedilen bir ağrı ama bi süre sonra geçmişti.Belirtileri ne sizinkinde bende de kasık alt karın tarafı gibi ağrı arada oluyor 19 çıktı şuan lökosit kum dokerseniz migde bulantısı da oluyor
Canım nasıl oldun cranberry iyi geliyormuşYok bende bir tek yanma oluyor. Alt karın ağrım 19. Haftada olmuştu dokununca hissedilen bir ağrı ama bi süre sonra geçmişti.
Piyeloseptyl verdi doktor onu kullanıyorum bakalımŞuan hangi antibiyotik yazdiki size benim 3 cu gidişim enfeksiyon dan biraz hafiflemiş cipro yazdı yine bna zimaks kullandm birde toz fln verdi yine
Daha iyiyim yanmam azaldı cuma doktora gideceğim yine bir sorayım cranberry i. Bikaç kişi dahasöylemiştiCanım nasıl oldun cranberry iyi geliyormuş
Evet o idrar yolu enfeksiyonu için hamilelikte kullanılıyorDaha iyiyim yanmam azaldı cuma doktora gideceğim yine bir sorayım cranberry i. Bikaç kişi dahasöylemişti
Daha iyiyim yanmam azaldı cuma doktora gideceğim yine bir sorayım cranberry i. Bikaç kişi dahasöylemişti
Bende de oluyor o sersemlik hissi ama mecbur kullanıyorum doktor kullan diyinceBndede pyolesepty 50 ve 100 mg varda uyuşukluk yapıyor biraz onlarda chanberyde var bende ama antibiyotik ile kullanmiyorm Trendyol dan almıştım
Bende de oluyor o sersemlik hissi ama mecbur kullanıyorum doktor kullan diyince![]()