idrar yolu enfeksiyonu olmuşum......yardım.....

misivam

iki prenses annesi
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2009
878
10
118
40
kızlar selam...

geçen haftadan beri idrar torbamda bi basınç hissediyodum. bugün sağlık ocağına gittim tahlil yaptırdım ve enfeksiyon çıktı. tek kullanımlık bi ilaç yazdı doktor. kendi doktoruma danıştım kullanabilirsin sorun olmaz dedi. aranızda bu problemi yaşayan arkadaşlar var ise başından neler geçti? nasıl hastalıktan kurtuldunuz? paylaşırsanız sevinirim....

öncelikle antibiyotik en hafifinden bebğe zararı dokunmayan cinsten verdi 5 gün kullanılıcaktı detoks gbi bişey uygulattaı çok faydasını gördüm
1 çay bardağı suya 1 çay kaşığı karbonat koydum günde bikere içtim
yiyebiliyorsan bol limon portakal c vitamini düşmenı enfeksiyonun ama düzenli yiyemiyorsan benimde yazdı ne postakal ne greyfurt ilaç vermişti c vitamini ilaçla beraber
en az 3 litre su 4 olur 5 olur ama 2,5 olmuycak hergün
ayrıca vajinal temizleyici jellerden düzenl kullanmamı önermişti
5 gün bunları yaptım ilaçla birlikte mucize gibi çıktı tahlil sonucum bi çabayla atıverdik vucuttaki enfeksiyonu kolay gelsin denemende fayda var

çok geçmiş olsun hiç meraklanma geçer

merhaba geçen günde bendede çıktı monurol diye bi ilaç verdi tek seferlik içtim ama geçtimi bilmiyorum hataya salı gıdıcm kaybolur inşallah.idrarımda yanma varmı dedı doktor yok dedım hiç belitiside yoktu bnde anlamadım tesadüf çıktı zaten.bol su içmek lağzım su gercekten temizliyor.

bende de çıktı idrar yolu enfeksiyonu.bunun üzerine doktorum idrar kültürü istedi o temiz çıktı.ilaca gerek yok dedi ben de bol bol su içtim.muhtemelen geçmiştir.hemen her hamilede çıkan bişey bu doktor ilaç verdiyse içmekte fayda var.herkesin hastalığı bir değil.sen de bol bol su iç ve tuvaletini tutma bol bol idrar yapmak enfeksiyonu atmak için önemli.

booolll su iç cnm bende yaşadım bebeğe zararı olmayn bi antibiyotik ve agrı kesici vverdi bol su ve meyve yiyerek sorunsuz geçti

canım öncelikle geeçmiş olsun gebelikte çok normalmiş bu durum %70inde oluyormuş sıkma canını bende tek kullanımlık bir ilaç içtim gece son işsrardan sonra içiyorusn san-baha kadar idrara çıkmıyorsun birdehergün 5lt su içtim dokorum idrarın rengi şeffaf olaana kadar su iç herhkezde tepkime başka oluyo dedi bol meyve ve yeşil ebze yedim en son tahlilde çıkmamıştı ama doktorum son aya girdiğim için takip etmek istedi gene tahlim salı günü malum erken doğuma neden oluyomuş

aynen arkadaşlar gibi ben de yaşadım aynı sorunu hamıleyken ve ben de monurol içtim.çok şükür bı daha da tekrarlamadı enfeksıyon.ben de bı başlık açmıştım hatta o zaman senin gibi.şimdiden geçmiş olsun.bir an önce iç ilacını.

kizlar bendede cikti bitkisel ilac verdi doktorum umarim kisa zamanda atlatiriz

arkadaşlar selam bendede enfeksiyon var fakat doktorum ilaç vermemişti.bu sabah kasılmaya benzer şeyler meydana geldi akıntım da var üstelik erken doğumdan korkmaya başladım.tlf açtım doktoruma ve ilaç söyledi bana ismi monurol.inş bu gece içicem ve bana da iyi gelir monurol. başka neler yapmam gerekir arkadaşlar. bana akıl verin.

kızlar tek kullanımlık suda eritilen ilacı kullandım. 3 gün sonra tekrar baktırdım idrarıma geçmiş. eğer tekrarlarsa bidaha kullanırız dedi doktor bu ilacı. herkese geçmiş olsun çok................

kızlar benim hamileliğimi 2 doktor takip ediyor, ben böyle istedim.biri tıp merkezinde idrar testi yaptı ve enfeksiyon var deyip hemen antibiyotik yazdı tabii ki kullanmadım, diğeri özel hastane orada da test yaptırdım sonuç negatif çıktı...antibiyotik kullansaymışım düşük yapabilirmişim...
özel hastanede yapılan tahlil öncesi o bölgeyi önce sabunlu sünger verip yıkatıyorlar ardından durulama ve idrarını alıyorlar...ne kadar temiz olduğumu iddia etsemde demekki tıp merkezindeki örneğimde bi kirlilik olmuş bunu da iltihap sanmışlar...bunu anlattım ki böyle şeylere dikkat edin

Back
X