idrar yolu enfeksiyonu:(( ölüyorum kızlar

ecrinsamet

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2011
385
0
0
İstanbul
kızlar idrar yolu iltihabı yüzünden hem ağrı hem yanmaktan ölüyorum
doktora gitmiştim ilaç verdi antibiyotik fln ama gecmedi :14:
en fazlada ağrım oluyorr yanmada off bol suda içiyorum
baska bir doktora gidicem
bundan bir şekilde kurtulan varmı:14:

Doktorum iltihap ilerlemiş diye,önce antibiyotikli serum sonra da ilaçlar yazdı,çok şükür geçmişti ama ben doktora gitmekte geciktim,3 gün çektim,ne yatabildim ne gazinebildim,lütfen doktorunuzla bir kez daha görüşün,tehlikeli sonuçta,insana çok zarar veriyor,resmen bebek çıkacakmış gibi hissetmiştim ben..geçmiş olsun..

kızlar idrar yolu iltihabı yüzünden hem ağrı hem yanmaktan ölüyorum
doktora gitmiştim ilaç verdi antibiyotik fln ama gecmedi :14:
en fazlada ağrım oluyorr yanmada off bol suda içiyorum
baska bir doktora gidicem
bundan bir şekilde kurtulan varmı:14:

cnm bende yaşadım 4,5 ay önce.Fena bişi...ben de antibiyotik içtim.ama beraberinde bi toz vermişti dr.purinol diye...faydasını gördüm.Bu arada ütüyle bez ısıtıp o bölgeye koydum sürekli:69:baya rahatlaşmıştı beni..

cnm bende yaşadım 4,5 ay önce.Fena bişi...ben de antibiyotik içtim.ama beraberinde bi toz vermişti dr.purinol diye...faydasını gördüm.Bu arada ütüyle bez ısıtıp o bölgeye koydum sürekli:69:baya rahatlaşmıştı beni..

gebeykenmi ütünün sıcaklıgını koydun oraya :59:
bende eskiden öle yapardım ama korktuum şimdi yapamıyorum :14:

Doktorum iltihap ilerlemiş diye,önce antibiyotikli serum sonra da ilaçlar yazdı,çok şükür geçmişti ama ben doktora gitmekte geciktim,3 gün çektim,ne yatabildim ne gazinebildim,lütfen doktorunuzla bir kez daha görüşün,tehlikeli sonuçta,insana çok zarar veriyor,resmen bebek çıkacakmış gibi hissetmiştim ben..geçmiş olsun..

aynı bende ne yatabiliyorum ne yürüyebiliyorum :14:
cok canım yanıyorr :14:
bebeğime birşey olcak diye aklım gidiyorr :14:

işte korktugumdan yapamıyorum resmen genital bölgemin üstü ağrıyo kenarları alt taraf yanıyorr:14:

ayy geçmiş olsun valla.bilirim illet bişeydir.wc ye gitmek eziyet olmuştu artık...Bak yiyebilirmisin bilmem ama sarmısağın antibiyotik özelliği var bilirsin.Faydalı olabilir...

bende bi lt suya kaynamış olacak 1çorba kaşıgı karbonat attım bu suyla tahretlendim sürekli tharetlenmesen bile pamukla sil bayaa rahatlatmıştı zaten bunuda bu form dan okumuştum.

Purinol ben de kullandım ve zararı yok sende kullanabilirsin,ama sen yinede doktoruna danış..geç kalma,sıcak tut ama illa o bölgeye yapacaksın diye bir şey yok,ayaklarının altına koy mesela,su torbası falan ;) ama bol su çok önemli..purinol içmeni de tavs,ye ederim..

arkadaşlar idrar yollarımda iltahap vardı benimde 3 ay önce dr gittim idrar yollarında iltahap var dedi amoklovin,buscopan ve fitil vermişti herşey normale dönmüş düzensiz olan adetimde düzelmiş az ağrılı geçmişti ve geçen hafa tekrar yanma hissettim ağrı ve yanma tuvalete gittiğimde ne göreyim kan işiyorum hemde oluk oluk hemen görümcem ablam kocası benim kocam hemen hastaneye gittik üroloji uzmanına daha önce kadın doğum bakmıştı ama ürolojinin bakması gerekiyomuş neyse baktı işte dediki sistik olmuşsun bol bol su iç dedi bide iki kutu içinde birer poşet toz vardı geceleri içip yatıcakmışım 3 saat çişimi tutacakmışım ve bide antibiyotik verdi 7 tanesi yeni bitti ilacın daha 21 adet var ama bu sabah yine yanma başladı ne oluyor ya neden geçmiyor ilacıma devam ettiğim halde bol su içtiğim halde acil bilenler yardımcı olabilirmi bana :( bu iltahap niye geçmiyo ve çocuğum olmazmı Allah korusun ilerde

hamileliğimi öğrendiğim ilk ay çekiyodum bende bu iltihabı okadar yalvarmama rağmen doktorum daha çok yeni gebesin diye ilaç veremem bol bol su iç ve tuvalete giderek atmaya çalış enfeksiyonu dedi ay nekadar su içmiştim nekadar sudan tiksinmiştim bi ara yanıma pet şişe alıp aklıma estikçe içiyodum ancak öyle atabilmiştim :27:

Aynı ölçüde su ve sirkeyi karıştırıp pansuman yapın. Ateş düşer ve kaşıntı azalır. Bolsu içiyoruzdan kastımız 2 Litre ve üzeri bu arada. Az su içenlerde atılan üre ve yüksek asit mantar bölgesini dahada tahtiş ediyor. :6:

Bende de vardı hemde ileri derecede yanma yapıyordu hem tuvaletim var sanıyordum dotorum monuray diye tek kullanımlık bir toz verdi onu kullandım bir dahada olmadı yaptırdığım idrar testlerinde de çıkmıyor ...

arkadaşlar idrar yollarımda iltahap vardı benimde 3 ay önce dr gittim idrar yollarında iltahap var dedi amoklovin,buscopan ve fitil vermişti herşey normale dönmüş düzensiz olan adetimde düzelmiş az ağrılı geçmişti ve geçen hafa tekrar yanma hissettim ağrı ve yanma tuvalete gittiğimde ne göreyim kan işiyorum hemde oluk oluk hemen görümcem ablam kocası benim kocam hemen hastaneye gittik üroloji uzmanına daha önce kadın doğum bakmıştı ama ürolojinin bakması gerekiyomuş neyse baktı işte dediki sistik olmuşsun bol bol su iç dedi bide iki kutu içinde birer poşet toz vardı geceleri içip yatıcakmışım 3 saat çişimi tutacakmışım ve bide antibiyotik verdi 7 tanesi yeni bitti ilacın daha 21 adet var ama bu sabah yine yanma başladı ne oluyor ya neden geçmiyor ilacıma devam ettiğim halde bol su içtiğim halde acil bilenler yardımcı olabilirmi bana :( bu iltahap niye geçmiyo ve çocuğum olmazmı Allah korusun ilerde

soğan kürü yapmayı denedin mi... ben yapıyordum çok işe yarıyordu. üç gün orta boy bir soğanı kaynayan iki bardak suyun içine koyuyorsun ve ağzı kapalı 7 dakika kaynatıyorsun sonra o suyu sabah ve akşam içiyorsun. böyle düşününce iğrenç gelebilir ama burnunu kapayınca soğana ait hiçbir tadı hissetmiyorsun. ikinci gün farkı farkedeceksin. ben böyle bir problem yaşadığımda yapıyorum hemen faydası oluyor. ama hamile değilsin di mi? hamilelikteki etkilerini bilemiyorum çünkü.

Back
X