- Konu Sahibi ecrinsamet
-
kızlar idrar yolu iltihabı yüzünden hem ağrı hem yanmaktan ölüyorum
doktora gitmiştim ilaç verdi antibiyotik fln ama gecmedi
en fazlada ağrım oluyorr yanmada off bol suda içiyorum
baska bir doktora gidicem
bundan bir şekilde kurtulan varmı
cnm bende yaşadım 4,5 ay önce.Fena bişi...ben de antibiyotik içtim.ama beraberinde bi toz vermişti dr.purinol diye...faydasını gördüm.Bu arada ütüyle bez ısıtıp o bölgeye koydum süreklibaya rahatlaşmıştı beni..
Doktorum iltihap ilerlemiş diye,önce antibiyotikli serum sonra da ilaçlar yazdı,çok şükür geçmişti ama ben doktora gitmekte geciktim,3 gün çektim,ne yatabildim ne gazinebildim,lütfen doktorunuzla bir kez daha görüşün,tehlikeli sonuçta,insana çok zarar veriyor,resmen bebek çıkacakmış gibi hissetmiştim ben..geçmiş olsun..
gebeykenmi ütünün sıcaklıgını koydun oraya
bende eskiden öle yapardım ama korktuum şimdi yapamıyorum
hmmm yok cnm hamile değilim...o zamanda değildim.Ama tabi hamileyken yapılırmı bilemem...Dr.a sormak lazım...
işte korktugumdan yapamıyorum resmen genital bölgemin üstü ağrıyo kenarları alt taraf yanıyorr
ayy geçmiş olsun valla.bilirim illet bişeydir.wc ye gitmek eziyet olmuştu artık...Bak yiyebilirmisin bilmem ama sarmısağın antibiyotik özelliği var bilirsin.Faydalı olabilir...
arkadaşlar idrar yollarımda iltahap vardı benimde 3 ay önce dr gittim idrar yollarında iltahap var dedi amoklovin,buscopan ve fitil vermişti herşey normale dönmüş düzensiz olan adetimde düzelmiş az ağrılı geçmişti ve geçen hafa tekrar yanma hissettim ağrı ve yanma tuvalete gittiğimde ne göreyim kan işiyorum hemde oluk oluk hemen görümcem ablam kocası benim kocam hemen hastaneye gittik üroloji uzmanına daha önce kadın doğum bakmıştı ama ürolojinin bakması gerekiyomuş neyse baktı işte dediki sistik olmuşsun bol bol su iç dedi bide iki kutu içinde birer poşet toz vardı geceleri içip yatıcakmışım 3 saat çişimi tutacakmışım ve bide antibiyotik verdi 7 tanesi yeni bitti ilacın daha 21 adet var ama bu sabah yine yanma başladı ne oluyor ya neden geçmiyor ilacıma devam ettiğim halde bol su içtiğim halde acil bilenler yardımcı olabilirmi banabu iltahap niye geçmiyo ve çocuğum olmazmı Allah korusun ilerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?