- 30 Aralık 2019
- 151
- 251
- 103
- 24
- Konu Sahibi umutluveumutsuz
- #1
Hiç kanser tedavisi görürken idrar yolu enfeksiyonu yasayan oldu mu? Süreç nasıl ilerliyor bilgi verir misiniz annem için soruyorum lütfen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Korkmayın tedavi sürecinde özellikle çok normal durumlar bunlar malesef. Geçiyor inanın, dualarım sizinleŞu an annem hastanede serum desteği yapılıyormuş dualarınızı bekliyorum![]()
Dualarımız seninle canım. Hepsi geçecek ve tüm bunlar kötü bir anı olarak kalacak sadece. Sen içini ferah tut.Doktorlar her şeyi kontrol altında tutuyorlar merak etme.Önce onlara snra Allaha emanetiz.Her şey güzel olacakŞu an annem hastanede serum desteği yapılıyormuş dualarınızı bekliyorum![]()
Rabbım sıfasını versın, sıze bagıslasın annenizi ınsallahŞu an annem hastanede serum desteği yapılıyormuş dualarınızı bekliyorum![]()
Rahim kanseriydi 2013de atlattı. Şuan karin boşluğunda bi kitle var akıllı ilaç + kemoterapi tedavisi uygulanıyorGecmiş olsun Allah sifalar versin.Ne kanseri anneniz
Allah sifa versin rabbim tez zamnda hastaligini gecirsin ins.her ay kadin dogumcuya gitmeleri gerekiyormus kanser hastasi kadinlarin mutlaka her ay muayenesini olsun birde zaten doktora soylerseniz durumunu ona gore ilac verir kemoterapi falan aliyorsa kendi basiiza ilac almayin ne olur ne olmaz.Hiç kanser tedavisi görürken idrar yolu enfeksiyonu yasayan oldu mu? Süreç nasıl ilerliyor bilgi verir misiniz annem için soruyorum lütfen