İdrar yolu enfeksiyonu ve kanser

Cok gecmis olsun anneniz, kanser tedavısınin yani sira günde 3 kere sabah,öglen,aksam olmak üzere Antibiotik kullanirsa ikinci günün sonunda agrilari hafifler.
Ayrica eczanelerde idrar yolu enfeksiyonuna cok iyi gelen caylar satiliyor.

Canım doktoruna gidin beklemeden.İnsan böyle bir süreçteyken her şeyi kendisi kontrol edebilmek istiyor annesi için ama tek yaptığı kafada büyütmek oluyor.En güzeli doktora danışmak.O ana dek bol bol su içsin.

Annem kemoterapi alırken dişi apse yapmış ve davul gibi şişmişti yüzü.Antibiyotik vermişlerdi ve geçti hemen.Vücudun bağışıklığı düştüğünden var olan bişi varsa ortaya çıkıyor ya da cabuk mikrop kapabiliyor.Ama çözümsüz değil. Kendini korkutma ve en kısa zamanda onkoloğuna görünün.

Şu an annem hastanede serum desteği yapılıyormuş dualarınızı bekliyorum😔
Dualarımız seninle canım. Hepsi geçecek ve tüm bunlar kötü bir anı olarak kalacak sadece. Sen içini ferah tut.Doktorlar her şeyi kontrol altında tutuyorlar merak etme.Önce onlara snra Allaha emanetiz.Her şey güzel olacak💕💕

Kızılcık suyu iyi geliyor
Bir de suya çok az sirke ekleyip onunla taharetlenebilir bende çok işe yarıyordu.
Kefir, yoğurt, turşu bu probiyotiklerin de sindirim sistemine olumlu etkileri var.
Allah şifa versin inşallah🙏

Onkoloji druna bildirin hemen canım ,o yönlendirir benim annemde de olurdu serum taktiriyordum evde.dr a danışmadan hareket etmeyin.

Kanser tedavisinde bağışıklık düşük olduğu için bu tarz enfeksiyonlar olabılır doktoruyla görüşünce uygun tedavıyı yapar siz merak etmeyin geçmiş olsun 🙏

Kuzenim meme kanseri tedavisi gördü. Sık sık yaşardı idrar yolu enfeksiyonunu o dönem, daha açık oluyor bu dönemde vücut buna. Bol su içmeli bir de turnayemişi meyvesi (cranberry) tüketsin. Intim yıkama jellerinden kullanılırsa iyi olur. Geçmiş olsun.

Hiç kanser tedavisi görürken idrar yolu enfeksiyonu yasayan oldu mu? Süreç nasıl ilerliyor bilgi verir misiniz annem için soruyorum lütfen
Allah sifa versin rabbim tez zamnda hastaligini gecirsin ins.her ay kadin dogumcuya gitmeleri gerekiyormus kanser hastasi kadinlarin mutlaka her ay muayenesini olsun birde zaten doktora soylerseniz durumunu ona gore ilac verir kemoterapi falan aliyorsa kendi basiiza ilac almayin ne olur ne olmaz.

Back
X