Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
5 haftalık hamileyim idrar yolu enfeksiyonu var sanırım idrara sıkışık hissi var bir de yanma yarın doktora gidicem ama korkuyorum hamilelikte böyle bi durum başına gelen var mı
İlerleyen haftalarda 5 dakika da bir tuvalete gitmeye başlayacaksınız, bebek büyüdükçe idrar kesesine daha çok baskı yapacak çünkü
Bence şimdi ne kadar rahat uyursanız o kadar kar.
Doktorunuz ilaç verecektir. Hemen etki ediyor.
İlerleyen haftalarda 5 dakika da bir tuvalete gitmeye başlayacaksınız, bebek büyüdükçe idrar kesesine daha çok baskı yapacak çünkü
Bence şimdi ne kadar rahat uyursanız o kadar kar.
Doktorunuz ilaç verecektir. Hemen etki ediyor.
Ne güzel 36. Haftadasınız sağlıklı doğumlar diliyorum size darısı bana olur inşallah daha 5 haftalık nasıl gelicek zaman Allah tamamına erdirsin inşallah
Ne güzel 36. Haftadasınız sağlıklı doğumlar diliyorum size darısı bana olur inşallah daha 5 haftalık nasıl gelicek zaman Allah tamamına erdirsin inşallah
Doktorunuza sormadan herhangi bir ilacı kullanmayın bence.
İnanın zaman o kadar çabuk geçiyor ki, 4 haftalıkken hamile olduğumu öğrendim o zaman hiç geçmiyor gibi gelmişti ama şimdi kaçıncı haftalara geldik.
İnşallah sağlıkla geçirirsiniz hamileliğinizi ve sağlıkla bebişinizi doğurup büyütürsünüz
Doktorunuza sormadan herhangi bir ilacı kullanmayın bence.
İnanın zaman o kadar çabuk geçiyor ki, 4 haftalıkken hamile olduğumu öğrendim o zaman hiç geçmiyor gibi gelmişti ama şimdi kaçıncı haftalara geldik.
İnşallah sağlıkla geçirirsiniz hamileliğinizi ve sağlıkla bebişinizi doğurup büyütürsünüz ☺
Merhaba çözüm bulduuuz mu? Bende de enfeksiyon ve mantar var. Son günlerde iyice arttı sürekli kasıklarım ağrıyor çok sık tuvaletteyim. Bebeğine de geçecek diye korkuyorum . Nasıl kurtulacağız bu ilketten
Kızlar bende 34 haftalık hamileyim bu yüzden hastanede bile yaptım gebeliğin ilk başlarında ne yaparsanız yapın bu illet geçmiyor beyaz akıntı da oluyor. Ben cok antibiyotik kullanarak atlattım şase falan da ise yaramadı bide beni kurtaran çok su içmem oldu. Taharetlenirkzn suya biraz sirke damlattin oda rahatlatıyor ve bir zararı yok bebeğe Allah sifa izi versin insallah