bende bir rahatsızlık yok şuan için ama tedirgin oldum tuvalete giriyor 1 saat çıkmıyor ondan sonra tuvalete girmek istemiyorum yaniBulaşabilir. Rahatsızlık hissederseniz idrar tahlili yaptırın
Peki teşekkür ederimMaaalesef bulaşabilir bir rahatsızlık hissedersen hemen doktora başvur
Ben de bilmiyorum ki internette tuvaletten bulaşır yazmıyordu cinsel yolla gibi şeyler yazıyordu ama bi sormak istedim yine de umarım değildirBir internet sitesinde "İdrar yolu enfeksiyonu kalıtsal ve bulaşıcı bir hastalık değildir" diye bir yazı okudum az önce.
Ben bulaşır diye biliyordum ama emin olamadım.
Bulaşıcı olan sadece mantar mı acaba?
Bir internet sitesinde "İdrar yolu enfeksiyonu kalıtsal ve bulaşıcı bir hastalık değildir" diye bir yazı okudum az önce.
Ben bulaşır diye biliyordum ama emin olamadım.
Bulaşıcı olan sadece mantar mı acaba?
çok dikkat edicem artık teşekkür ederim cevabınız için :)Wc ye girmeden iyice dezenfekte etmek belki bulaşma riskini azaltırdikkat etmen gerek canım arkadaşınada bol su içmesini ve iç çamaşırını ütülemesini öner..ayakları sıcak tutmakta mühim..geçmiş olsun
Ben de bilmiyorum ki internette tuvaletten bulaşır yazmıyordu cinsel yolla gibi şeyler yazıyordu ama bi sormak istedim yine de umarım değildir
Hrr türlü mantar ve enfeksiyon bulaşabiliyor kadından kadına canım
İlk iş çamaşır suyu alıcam . Teşekkür ederimmOrtak wc ler her türlü hastalık için tehlike. Girmeden önce çamaşır suyu dökün. Klozet kağıtları var onlardan kullanın. Dezenfektanla silin. Biraz uğraştırıcı ama tedirginliğinizi hafifletir
Kesinlikle yapıcam bunları çünkü rahat giremiyorum artık tuvalete resmenCanim bi çamaşır suyu alin tuvaleti kullandiktan sonra temizlesin. Yada sen Girmeden once tuvalete dok ve fircala. Elinede eldiven tak. Bimde tek kullanimlik eldivenler satiliyor fiyatı gayet uygun
Cinsel yolla bulaşıyor diye ben de okudum evet :)
Ben acaba şöyle mi diye düşündüm.
Mantar falan umumi wc'lerden bulaşıyor.
Yine umumi wc'lerden enfeksiyon da kapıyoruz ama acaba enfeksiyonlu biri kullandığı için mi kapıyoruz yoksa oradaki herhangi bir mikropla temas ettiğimiz için mi kapıyoruz onda emin olamadım.
Bu da eltimin "senden bana hormon bozukluğu bulaşacak" demesine döndü
Kesinlikle yapıcam bunları çünkü rahat giremiyorum artık tuvalete resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?