Idrar yolu enfeksiyonu

111007

Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2015
145
45
18
Arkadaslar merhaba ben 19 haftalik hamileyim gecen hafta uzun bir sure idrarimi tutmak zorunda kaldim o andan sonra sancim olmaya basladi bi kac gun sonra bir iki damla koyu lekelennem ve sancim olunca doktora gittim idrar tahlili sonucu sistit cikti azosilin antibiyotik 50 mg verdi 3 gun ic birak dedi birde leke icin progestn verdi 200 mg sabah aksam... antibiyotigi biraktim ama sancim gecmedi bol su iciyorum ama hala sancim var kendi doktorumda 3 gunden sonra birak bol su ic dedi haftasonu kontrole gidicem ama sancim mesane bolgesinde hala devam ediyor bu durumu yasayanlar nasil gectigini ne kadar surdugunu vb yazabilir mi

selam canım,
Bende şuan aynı durumdayım. Sol alt karında (sanırım burasu mesane bölgesi) bıçak batması gibi bir ağrı 2 gündür. Bende kanama olmadı ama ben zaten progestanı düzenli olarak kullanıyorum belkide bundan olmadı. Ben 12+6 haftalık hamileyim. Sen durumunu düzeltebildin mi merak ettim. Bende şuan monurol diye bir ilaç kullanmaya başladım. dün aldım birde Salı günü alıp tekrar idrar tahlili yaptıracağım. Ama sancı bende de hala geçmedi. Bu nedenle bugün doktorumu tekrar aradım ağrı hemen bir anda kesilmez dedi. Bende bol su içiyorum birde limon suyu iyi geliyormuş sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…