canım benim geçmiş olsun.. gün içinde özellikle aç karnına maydonoz suyu içmeni öneririm ılık ılık 3 - 4 su bardağı kadar.. hem vucudunda ki şişliği de alır.
bide banyoda sıcak suya otur ama suyu ılıtma bile.sıcak kalsın hep.. legeni koy yere büyük çamaşır legenleri varya onu içini sıcak suyla doldur. 10 dakikada bir hiç kalkma yanlardan tekrar suyu değişikliğini sağla.. rahatlıycaksın bak gör..yarım saat kırk dak kadar kal legenin içinde.. hem hoş oluyor
karbonatla suyu ne kadar kaynatcamızı yazmamışın amaaaa...:26:Sakın böyle bişey yapayım deme suyunu patlatirsin bilmeden etmeden konuya cevap vermeyin arkadasım 2 lt suya 2 yemek kasığı karbonat atıcksn soğuyunca bu Suyla taharetleneceksin sürekli ben 35+6 haftalık hamilerim hem idrar yolu hem vajinal enfeksiyonum bu sekilde gecti
karbonatla suyu ne kadar kaynatcamızı yazmamışın amaaaa...:26:
dikkat et canım sende ,erken doğum riski artıyomuş ,gerçi senin 1 ay kalmış nerdeyse ama inşallah zamanında gelir bebeğin ,senin doktorun ne önerdi??35 haftadayım dün bendede çıktı
bende denıcem ınsaallah bu elma sırkesını cıdden denemesı bedava.. yoksa her boyle ıltıhap oldugumuzda ılac ıcersek ya bu bebelere bısey olcak ya bıze..
verdıgın bılgıler cok faydalı olmus allah razı olsun arkadasım .rabbım senınde sıfanı versın ,endıselerınden ve korktuklarından emın kılsın emı.
dikkat et canım sende ,erken doğum riski artıyomuş ,gerçi senin 1 ay kalmış nerdeyse ama inşallah zamanında gelir bebeğin ,senin doktorun ne önerdi??
bendende bir öneri günde 3 litre su içiceksin birde ben hamileykem mantar olsun idrar yolu enfeksiyonu olsun hep atlattım nasılmı çamaşırlarımı 90 yıkıyorum ütülüyorum orayı kuru tutuyorum havlu kagıt kullanıyorum ben iyide oluyo iç çamaşırlarını pamuklu kullan degrlerini kullanma anladın sen onubirde 1 litre suya 3 ölçek bildigin elma sirkesini koy iyice çalkala gemanet bölgeni yıka onunla ay çook utandım bak şimdi inan mantara iltaaba birebir denemesi bedava bende mantar çok oluyodu arkadaşım ogluna hamileydi dedi paşa sirkeyi dene denemedigim ilaç fitil kalmadı dedim ne kaybedicem yemin olsun mantardan eser kalmadı 3 litre su şart arkadaşım doktorum dedi mesela bende rahim açıklıgı var pazartesi nasip olursa hastaneye yatıcam rahimimi dikicekler en çok korktugum iltaap eger iltaap olursa bu bebegimide kaybedicem onun için olmamam lazım 2 tane 5 aylık kayıbım var zaten eşlerden bile geçiyomuş iltap çünkü biz genatel böygeyi yıkıyoruz onlar yıkamıyo kuruyumca ne oluyo artık yaramazlık yapıncada size geçiyo onada dikkat doktorum eşlerden bile geçer demişti bana açıklamalı olmustur işşllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?