İdrar yolu iltihabı için ilaca alternatif yada destek olabilecek önerileriniz varmı??

sansee

Guru
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2010
1.992
0
316
İstanbul
kızlarr 3. ayım doldu ama ben 3 kutu duocit antibiyotik kullandım idrar yolu iltihabı için,
ama hala geçmemiş olmasından korkuyorum ,bi sonraki kontrolüm mayıs ayının ortasında ozamada kadar ne yapmamı önerirsiniz,doktorum çok tehlikeli olduğunu söyledi ,erken doğuma neden olabiliyomuş...:26:

arkadasım 2 lt suya 2 yemek kasığı karbonat atıcksn soğuyunca bu Suyla taharetleneceksin sürekli ben 35+6 haftalık hamilerim hem idrar yolu hem vajinal enfeksiyonum bu sekilde gecti

Son düzenleyen: Moderatör:

Ya hem maydanoz suyu hem sıcak su ikiside rahim icini temizleyici fetus düşürücü

duş alırken bile ılık su kullan, böyle tedavi mi olur! bol bol su iç, su içmen çok önemli.dr.unun önerilerini dinle.karbonatlı su güzel bir nötrleyicidir, yardımcı olması açısından kullanabilirsin.evdeyken külot giymemeyi de deneyebilirsin, o bölgenin hava alması ve kuru kalması çok önemli. kesinlikle günlük ped kullanma, iç çamaşırın pamuklu olsun gerekirse günde 10 kez değiştir ama günlük ped kullanma.

Son düzenleyen: Moderatör:
teşekkürler arkadaşlar ,önerilerinizi uygulayacağımdan emin olabilirsiniz ,maydanoz suyunu duymuştum ama açıkçası bende emin olamıyodum ....

karbonatla suyu ne kadar kaynatcamızı yazmamışın amaaaa...:26:

canım arkadasım aman maydonoz suyu falan içiyim deme nası yazmıs bu arkadas anlamadın
allah korusun düşer bebegin

Geçmiş olsun canım, bol bol su iç, iç çamaşırlarını kızgın ütüyle ütüle inşaallah bir daha karşılaşmazsın böyle bir sorunla...

Bende de çıktı arkadaşım dr antibiyoti,k ve purinol toz verdi başta kullanmak istemedim ama sonra ateş felan yapar diye kullandım geçtimi tam bilmiyorum bu arada sakın maydanoz suyu ya da sıcak su felan yapma sakın haaaaaa bola bol su iç

ay canım bu idrar yolu enfeksiyonu illet bşey ya geçmek bilmiyor sürekli tekrarlıyor bence ayaklarına patik falan giy soguk almayasın su iç bol bol en sağlıklısı o bencee sık sık idrara çıkartır o senı atarsın inşşşşşş

bendende bir öneri günde 3 litre su içiceksin birde ben hamileykem mantar olsun idrar yolu enfeksiyonu olsun hep atlattım nasılmı çamaşırlarımı 90 yıkıyorum ütülüyorum orayı kuru tutuyorum havlu kagıt kullanıyorum ben iyide oluyo iç çamaşırlarını pamuklu kullan degrlerini kullanma anladın sen onubirde 1 litre suya 3 ölçek bildigin elma sirkesini koy iyice çalkala gemanet bölgeni yıka onunla ay çook utandım bak şimdiinan mantara iltaaba birebir denemesi bedava bende mantar çok oluyodu arkadaşım ogluna hamileydi dedi paşa sirkeyi dene denemedigim ilaç fitil kalmadı dedim ne kaybedicem yemin olsun mantardan eser kalmadı 3 litre su şart arkadaşım doktorum dedi mesela bende rahim açıklıgı var pazartesi nasip olursa hastaneye yatıcam rahimimi dikicekler en çok korktugum iltaap eger iltaap olursa bu bebegimide kaybedicem onun için olmamam lazım 2 tane 5 aylık kayıbım var zaten eşlerden bile geçiyomuş iltap çünkü biz genatel böygeyi yıkıyoruz onlar yıkamıyo kuruyumca ne oluyo artık yaramazlık yapıncada size geçiyo onada dikkat doktorum eşlerden bile geçer demişti bana açıklamalı olmustur işşllah

bende denıcem ınsaallah bu elma sırkesını cıdden denemesı bedava.. yoksa her boyle ıltıhap oldugumuzda ılac ıcersek ya bu bebelere bısey olcak ya bıze..

verdıgın bılgıler cok faydalı olmus allah razı olsun arkadasım .rabbım senınde sıfanı versın ,endıselerınden ve korktuklarından emın kılsın emı.

allah razı canım işallah saglıklı bir şekilde alırız bebeklerimizidualarım herkezle

çok tatlısın canım yaaa..nasılda utanıyo ,burda biz bizeyiz kız ne var utancak ,verdiğin bilgiler için teşekkürlerde bu 3 ölçek ne,3 kaşıkmı ,3 bardakmı yok bu çok olur fincanmı yoksam:26:???

kızlarrrrrrrrrrr vallahi ben bilmiyordum ya bana söylediler böyle olursa geçer diye bende yazdım ayy çok üzüldüm inanki çk özür dilerim canım hakkını helal et bana, inan aklım çıktı yerinden
vallahi çok üzüldüm. çok çok özür dilerim... kusura bakma tatlım valla bende diyenlerin lafıyla faydası olur diye atladım yazdım .. ay napmışım ben ya... bidaha bi konuya atlamıycam böyle

lütfen hakkını helal et bana

ben o ilk mesajı nasıl silsem de kimseye sebep olmasam ya . inanki çok üzgünüm , canım benim ya, of off

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…