gecmıs olsun oncelıkle,kullan tabı korkma bende 36.haftamdayım ve ıkı kere gecırdım ve antıbıyotık bıle kullandım kı bu ılac hafıf sayılır bunun yanında ıcın rahat olsun korkmadan kullan cunku doktorun verdıyse guvenılır demektır...unutmakı ıdrar yolu enfeksıyonu dıkkatlı olunması gereken bır konudur gebelıkte.....bol su ıc ve vajınanı kuru tut ve camasırını da.....
Bu ilacı gebeliğin ilk zamanlarında kullanan var mı? 4. Be 5. Haftalarda? Yeni hamile olduğumu öğrendim aynı tahlilde idrar yolu enfeksiyonu da çıktı ama gebelik daha çok yeni kese bile görülmediği için kararsız kaldım
Monurol ve 6 tane antibiyotik iğne oldum ben enfeksiyon daha riskli aman dikkat et. Bol bol su iç ve idrara çık. Temizliğini de önden arkaya doğru yap.
Bende idrarda yanmayla doktora gittim tahlili yaptırdım hamile olduğumuda öğrendim bu ilacı doktor banada verdi bende ilkin içmeye korktum ama mecburen içtim içince beni ateş bastı doktorumu hemen aradım hamile olduğum için normal olduğunu söyledi çok korktum ama bir süre sonra geçti . Yanmamda geçti .
merhaba arkadaşlar bende iki aydır geçmeyen idrar yolu enf var bu ayda hamile kaldım kesemde gözüktü.ama ağır bi şekilde enfeksiyonum.doktorum su ile geçmez dedi idrarıma kan bile karısmıstı bol bakteri ve lökosit vardı. monurol ve azosilin antibiyotik verdi en güvenilir ilaçmış gebelikte. ve çok başındayım bende tereddüt ettim ama enfeksiyon bebek için daha tehlikeli bu ilaçların bebeğe geçme ihtimali yokmuş