idrar yolu iltihabı için MONUROL ilaç kullanan var mı hamilelikte Acilll

pnrokn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2010
60
3
36
Kocaeli
7 haftalık hamileyim doktor monurol ilaç tek kullanımlık önerdi fakat ben biraz tedirgin oldum kullanan arkadaslar var mı ?

7 haftalık hamileyim doktor monurol ilaç tek kullanımlık önerdi fakat ben biraz tedirgin oldum kullanan arkadaslar var mı ?
gecmıs olsun oncelıkle,kullan tabı korkma bende 36.haftamdayım ve ıkı kere gecırdım ve antıbıyotık bıle kullandım kı bu ılac hafıf sayılır bunun yanında ıcın rahat olsun korkmadan kullan cunku doktorun verdıyse guvenılır demektır...unutmakı ıdrar yolu enfeksıyonu dıkkatlı olunması gereken bır konudur gebelıkte.....bol su ıc ve vajınanı kuru tut ve camasırını da.....

geçen hafta kullandım tek kullanım olmasına rağmen çok etkili bi ilaç hemen işe yaradı endişelenme kullan iltihap bebeğe daha zararlı

bende kulllandım hemde farklı zamanlarda iki kere kullandım sakıncaısı yokmuş ki bana veren doktor prfördü ..

bende kulandım rahat ol canım zararlı olsa bile bile yazmazlardı herhalde antibiyotik bile değilmiş dr öle demişti

Bu ilacı gebeliğin ilk zamanlarında kullanan var mı? 4. Be 5. Haftalarda? Yeni hamile olduğumu öğrendim aynı tahlilde idrar yolu enfeksiyonu da çıktı ama gebelik daha çok yeni kese bile görülmediği için kararsız kaldım :(

Monurol ve 6 tane antibiyotik iğne oldum ben enfeksiyon daha riskli aman dikkat et. Bol bol su iç ve idrara çık. Temizliğini de önden arkaya doğru yap.

Bende idrarda yanmayla doktora gittim tahlili yaptırdım hamile olduğumuda öğrendim bu ilacı doktor banada verdi bende ilkin içmeye korktum ama mecburen içtim içince beni ateş bastı doktorumu hemen aradım hamile olduğum için normal olduğunu söyledi çok korktum ama bir süre sonra geçti . Yanmamda geçti .

Doktoruna güvenmiyorsun burda doktorlukla alakası olmayan bizemi soruyorsun.? Doktor kullan demişse kullan şaka gibi ya

merhaba arkadaşlar bende iki aydır geçmeyen idrar yolu enf var bu ayda hamile kaldım kesemde gözüktü.ama ağır bi şekilde enfeksiyonum.doktorum su ile geçmez dedi idrarıma kan bile karısmıstı bol bakteri ve lökosit vardı. monurol ve azosilin antibiyotik verdi en güvenilir ilaçmış gebelikte. ve çok başındayım bende tereddüt ettim ama enfeksiyon bebek için daha tehlikeli bu ilaçların bebeğe geçme ihtimali yokmuş

Evet doktorlara güvenmeliyiz sonuçda zararı olsa vermezler .

Back
X