Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gecmıs olsun oncelıkle,kullan tabı korkma bende 36.haftamdayım ve ıkı kere gecırdım ve antıbıyotık bıle kullandım kı bu ılac hafıf sayılır bunun yanında ıcın rahat olsun korkmadan kullan cunku doktorun verdıyse guvenılır demektır...unutmakı ıdrar yolu enfeksıyonu dıkkatlı olunması gereken bır konudur gebelıkte.....bol su ıc ve vajınanı kuru tut ve camasırını da.....7 haftalık hamileyim doktor monurol ilaç tek kullanımlık önerdi fakat ben biraz tedirgin oldum kullanan arkadaslar var mı ?
7 haftalık hamileyim doktor monurol ilaç tek kullanımlık önerdi fakat ben biraz tedirgin oldum kullanan arkadaslar var mı ?
Monurol ve 6 tane antibiyotik iğne oldum ben enfeksiyon daha riskli aman dikkat et. Bol bol su iç ve idrara çık. Temizliğini de önden arkaya doğru yap.7 haftalık hamileyim doktor monurol ilaç tek kullanımlık önerdi fakat ben biraz tedirgin oldum kullanan arkadaslar var mı ?
Doktoruna güvenmiyorsun burda doktorlukla alakası olmayan bizemi soruyorsun.? Doktor kullan demişse kullan şaka gibi ya7 haftalık hamileyim doktor monurol ilaç tek kullanımlık önerdi fakat ben biraz tedirgin oldum kullanan arkadaslar var mı ?