Benimde idrarım tortular vardı ve idrar testi yapmıştım çıkmamıştı.
Kan testinde çıktı canım hamile olabilirsin
kan testi yaptır bence..Hayırlı haberlerini bekliyoruz tatlım
iyi akşamlar ben sevgilimle bi ilişki yaşadım 20 aralıkta. boşaldı fakat içimde değildi ve vajinama değdi. fakat iki kez düzenli olarak adet gördüm.hamileliğin pek bi belirtisi yok. bu zamana kadar midemde bulanmadı kusmadım. böyle düşününce olmaz diyorum fakat kendimi rahatlatamıyorum.
akıntım beyaz tortu şekline ve aşırı bir akıntım var.. cevap verin lütfen kızlar.
ama kimindede çıkmıyormuş bu tortular öyle hamile kalanlarda varmışş..biraz yanıltıcı gibi geliyo bana bu tortular
arkadaşlar benim de aynı şekilde idrarda tortum oluştu sonra bekledim 1 hafta filan sonra karnım çıkmaya başladı hemen test yaptın çok çok silik 2ci çizgi çıktı oda adetime daha 2 gün olduğu için şimdi adetim 3 gün geçti hamile olduğumu öğrendim en kesin belirtisi bence belin kalınlaşması ve akıntı :79::79:
tortuların hamilelikle alakası olduğunu düşünmüyorum bende bekarken de vardı. ben kasıklarımdaki ağrıdan dolayı dün doktora gittim.özellikle sol kasığımda ani ağrılar hissediyorum. ultrason ve idrar tahlilinden sonra bizlik bişey yok dedi. sizce kimlik bişey olabilir.
idrarda beyaz totular hamilelik belirtisi canım.kan testi yaptır.........
arkadaşlar benim de aynı şekilde idrarda tortum oluştu sonra bekledim 1 hafta filan sonra karnım çıkmaya başladı hemen test yaptın çok çok silik 2ci çizgi çıktı oda adetime daha 2 gün olduğu için şimdi adetim 3 gün geçti hamile olduğumu öğrendim en kesin belirtisi bence belin kalınlaşması ve akıntı :79::79:
Biraz kabaca anlatım olacak ama kusura bakmayın
Biraz önce tuvalete gittiğimde sifonu çekerken idrarımda beyaz beyaz tortular gördüm biraz eğilip inceleme yaptım hatta-ki dünde görmüştüm herhalde kum döküyorum dedim (kum dökmüş biri olarak oda değil biliyorum yoksa burda yazıyor değil, acilde olurdum ) ama bugünde görünce internete sarıldım direk hamilelik belirtileri mi diye topicler çıktı:44:
Bilen duyan yaşayan var mı? Ben ilk defa gördüm de:18:
karnın mı çıktı nasıl yaabenim idrar da da tortular var bakalım hayırlısı
merhaba benımde şüphem var bu sabah test yaptım negatif çıktı idrarda tortularda vardı..ya idrar yolumu üşüttüm yada 1 hafta sonra yıne adet olmazsam test yapacammm
Bendede var bu ay tortu acaba dogruluk payi var mi nolur olsun benim adete 5 gün varkızlar hamıle mıymıssınız bu tortulu oldugunuz ay bnm de bu ay tortular var da
Bendede var bu ay tortu acaba dogruluk payi var mi nolur olsun benim adete 5 gün var
İnşallah vardır canim ya sakliyodur kendini yaramaz inşallah bendede vardircanm bnm de adet gunum bugun adet olmadım cok agrım var belıme vuruyo tortuları farkettım bende eger hamıleysem yazarım ama test yaptım czgı cıkmadı bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?