Gebeliğe Hazırlık Idrarda gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sadelikherseydir

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2017
2.424
13.597
208
30
Meraba kizlar bu konular cok soruluyo biliyorum ama dayanamadim en azindan tecrubeli olanlar yazarsa cok sevnirim.reglime 8 gun var gebelik belirtileri baslarmi bide idrarda test yapsam cikarmi bu gunlerde idrar testi yapip dogru sonuc alanlar yazabilirmi acaba.

Canım benim sadece hafif kasıkların ağrıyor 2 gün kala test yaptım negatif bekliyip adet günümde yapıcam bide sende oyle yap hiç üzülme

8 gün çok .
En az 5-4 güne kadar beklemelisiniz ..
ben 2 gebeliğimde de bata 5 varken trstlerde silik çizgi çıktı

Bende 2 gün kala yaptım negatif çıktı bidaha yapsam mı yoksa hiç gerek yok mu ??
Yumurtlamanız eğer geç olmadıysa şuanda çıkması lazımdı .

Ama bir umut belki geç döllenme olmustur .
Umudunu kaybetme . Yoksa da rabbım hayırlı vakitte versin

Konuyu ben actim canim dun 8 gun vardi bugun yedi erken gebelim testi bende dusundum ama gereksiz pahali geldi yanilticida olabiliyo sanirim elimde normal test var ama cikmaz diye yapmiyirum bekleyim bakalim

Canım merhaba ben yeni doğum yapıp tekrar hamile olduğumu öğrendim önceki hamileliğimde adetime 9 gün varken beta hcg 12 çıkmıştı testdede çok silik bi çizgi çıkabiliyor yani bu hamileliğimdede aynı şey oldu

Rabbim bagislasin bebislerini canim bende bi hamilelik gecirdim ama tecrubelimisin de gercekten o zamanlar nelee yasadigimi hatirlamiyorum o cok farkliydi bisey bilmiyodum suan yine istiyorum bi kac ay olmadi simdide heycandan erkenci davraniyorum sanirim test yaptim bisey cikmadi kan veriyim diyorum sonucundan korkuyorum en iyisi bi kac gun daha beklemek tesekkur ederim yardimci oldugun icin:)

Bide kizlar merak ettigim bisey daha var ben normalde tam 30 gunde bi adet oluyorum hormonlarim falanda normal ama gecen iki ay ust uste adetim 5 6 gun gecikerek oldum simdi ben yumurtlama gunumu vs..hangisine gore hesaplamaliyim bu konu cok takılıyo kafama

Günlerin çok değişkenlik göstermiş canım. Bu şekilde takip etmen zor olur muhtemelen denk gelmez. Ovulasyon testi ile takip et yumurtlamanı

Günlerin çok değişkenlik göstermiş canım. Bu şekilde takip etmen zor olur muhtemelen denk gelmez. Ovulasyon testi ile takip et yumurtlamanı

Bu ay denedim aslinda canim ama net çift cizgi göremedim kendi akintimi takip edip tahminen değerlendirdik insallah olmuştur tabi hayirlisila

Kizlar 23u igne 25 asilama olmustum asilamanin 12 gunu sizce pozitivmi? Iki test olan kurumusu 4u etmistim yanindaki bugunki,tek olansa bugunki ve bir saat sonraki hali

Eklentiler

• 552BC04F-EB5A-484B-920A-98083AAC2691.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 58
  • 7F5BA66E-A416-4452-B235-B1BB99ED9836.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 59
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…