- 10 Nisan 2017
- 2.424
- 13.597
- 208
- 30
- Konu Sahibi Sadelikherseydir
-
Meraba kizlar bu konular cok soruluyo biliyorum ama dayanamadim en azindan tecrubeli olanlar yazarsa cok sevnirim.reglime 8 gun var gebelik belirtileri baslarmi bide idrarda test yapsam cikarmi bu gunlerde idrar testi yapip dogru sonuc alanlar yazabilirmi acaba.
8 gün çok .
En az 5-4 güne kadar beklemelisiniz ..
ben 2 gebeliğimde de bata 5 varken trstlerde silik çizgi çıktı
Yumurtlamanız eğer geç olmadıysa şuanda çıkması lazımdı .Bende 2 gün kala yaptım negatif çıktı bidaha yapsam mı yoksa hiç gerek yok mu ??
Yumurtlamanız eğer geç olmadıysa şuanda çıkması lazımdı .
Ama bir umut belki geç döllenme olmustur .
Umudunu kaybetme . Yoksa da rabbım hayırlı vakitte versin
erken gebelık testi yap inşallah vardır
Canım 2 gün kaldı adete bekliyim evde bi tane normal test var olmasam o gün yapayım diyorum
konuyu dün açmışsın 8 gün var deyince erken gebelık testi yap dedim ,
varsa çıkar zaten
Canım benim sadece hafif kasıkların ağrıyor 2 gün kala test yaptım negatif bekliyip adet günümde yapıcam bide sende oyle yap hiç üzülme[/QUOTE
Cok tesekkur ederim cevabiniz icin biraz daha bekleyim o zaman erken yapinca cikmiyo üzülüyorum
Canım merhaba ben yeni doğum yapıp tekrar hamile olduğumu öğrendim önceki hamileliğimde adetime 9 gün varken beta hcg 12 çıkmıştı testdede çok silik bi çizgi çıkabiliyor yani bu hamileliğimdede aynı şey olduMeraba kizlar bu konular cok soruluyo biliyorum ama dayanamadim en azindan tecrubeli olanlar yazarsa cok sevnirim.reglime 8 gun var gebelik belirtileri baslarmi bide idrarda test yapsam cikarmi bu gunlerde idrar testi yapip dogru sonuc alanlar yazabilirmi acaba.
Canım merhaba ben yeni doğum yapıp tekrar hamile olduğumu öğrendim önceki hamileliğimde adetime 9 gün varken beta hcg 12 çıkmıştı testdede çok silik bi çizgi çıkabiliyor yani bu hamileliğimdede aynı şey oldu
Günlerin çok değişkenlik göstermiş canım. Bu şekilde takip etmen zor olur muhtemelen denk gelmez. Ovulasyon testi ile takip et yumurtlamanıBide kizlar merak ettigim bisey daha var ben normalde tam 30 gunde bi adet oluyorum hormonlarim falanda normal ama gecen iki ay ust uste adetim 5 6 gun gecikerek oldum simdi ben yumurtlama gunumu vs..hangisine gore hesaplamaliyim bu konu cok takılıyo kafama
Günlerin çok değişkenlik göstermiş canım. Bu şekilde takip etmen zor olur muhtemelen denk gelmez. Ovulasyon testi ile takip et yumurtlamanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?