- Konu Sahibi Sadelikherseydir
-
Buda bir saat sonraki az once yalnis yukledim :)
Belirti yaşamayanlar çok ama ben yaşadım midem çok hassastır benim zaten her şeyi yiyemiyorum adete 8 gün kala mide yanması başladı bende hatta gece sabaha doğru her gün uyandırmaya başladı her gün şiddeti arttı sonra akşam da yatirmamaya başladı kasık ağrım akıntım vs bi sürü daha belirtim oldu ama diğerleri önceki aylarda da olduğu için ciddiye almadım bi de cildim aşırı kurudu normalde de kuru cildin var ama gözlerim bile kuruyo akşam özellikle bulanık görmeye başladım yazılar okurken ve beş gün kala test yaptım hafif silik çizgi gördüm ama test yapmadan önce sıvı tuketimi mi çok azalttim çünkü idrar testi için çok erken olduğunun farkındayım .normalde gece tuvalete kalktığımda su içip yatardim ama test yapacagimin ertesi akşam su içmeden uyudum tuvalete kalktıktan sonra da şu icmedim sabah idrarimi da yaptım 2. İdrarimla denedim testi ve pozitif . Ama sonra kesinlikle bol su tüketin vücudunuz susuz kalmasın. Testlerimi de koyucam fikriniz olsun ama 8. Gün test yapmayın uzmeyin kendinizi Allah en kısa sürede size de nasip eder inşallah en üstteki adete 2 gün kala bu sabah yaptım ve ilk günkü kadar olmasa da onda da sıvı tuketimimi azalttimMeraba kizlar bu konular cok soruluyo biliyorum ama dayanamadim en azindan tecrubeli olanlar yazarsa cok sevnirim.reglime 8 gun var gebelik belirtileri baslarmi bide idrarda test yapsam cikarmi bu gunlerde idrar testi yapip dogru sonuc alanlar yazabilirmi acaba.
Belirti yaşamayanlar çok ama ben yaşadım midem çok hassastır benim zaten her şeyi yiyemiyorum adete 8 gün kala mide yanması başladı bende hatta gece sabaha doğru her gün uyandırmaya başladı her gün şiddeti arttı sonra akşam da yatirmamaya başladı kasık ağrım akıntım vs bi sürü daha belirtim oldu ama diğerleri önceki aylarda da olduğu için ciddiye almadım bi de cildim aşırı kurudu normalde de kuru cildin var ama gözlerim bile kuruyo akşam özellikle bulanık görmeye başladım yazılar okurken ve beş gün kala test yaptım hafif silik çizgi gördüm ama test yapmadan önce sıvı tuketimi mi çok azalttim çünkü idrar testi için çok erken olduğunun farkındayım .normalde gece tuvalete kalktığımda su içip yatardim ama test yapacagimin ertesi akşam su içmeden uyudum tuvalete kalktıktan sonra da şu icmedim sabah idrarimi da yaptım 2. İdrarimla denedim testi ve pozitif . Ama sonra kesinlikle bol su tüketin vücudunuz susuz kalmasın. Testlerimi de koyucam fikriniz olsun ama 8. Gün test yapmayın uzmeyin kendinizi Allah en kısa sürede size de nasip eder inşallah en üstteki adete 2 gün kala bu sabah yaptım ve ilk günkü kadar olmasa da onda da sıvı tuketimimi azalttim
Size de hayırlı olsun inşallah hamilesinizdir ve sorunsuz bi süreç yaşarsınız . Ben de ilk test acaba hatalı mıdır diye ertesi gün tekrar yaptım bekleyemedim Rabbim tüm isteyenlere nasip etsinHayirli ugurlu olsun canim cok sEvindim Rabbim size bağışlasın:)dun bende bi test yaptim cok cok hafif silik bi cizgi vardi ama cokta umutlanmak istemedim sonradan çıktıgi icin bide daha cok var soyle tam bat gunu yapsam kesinlesir gibi
Hafif bulanik bi çizgi var gibi ertesi gün tekrarlayın bence ben öyle yaptım inşallah hamilesinizdirSizce gebelik var mı adete beş gün kala çıktı ama sonrasında çift çizgi göremedim
Hafif bulanik bi çizgi var gibi ertesi gün tekrarlayın bence ben öyle yaptım inşallah hamilesinizdir[/QUOT
Evet 4 gündür öğrendim Allah kimseden esirgemesin bu mutluluğu. Sabahtan akşama kadar isteyen herkese dua ediyorumSiz hamile misiniz
Hayırlı olsun.Bizi de katın dualarınızaEvet 4 gündür öğrendim Allah kimseden esirgemesin bu mutluluğu. Sabahtan akşama kadar isteyen herkese dua ediyorum
Sizce gebelik var mı adete beş gün kala çıktı ama sonrasında çift çizgi göremedim
İiiinnnşaallahBende çizgi görüyorum canim var gibi ama sende ben gibi erken yapmissin regl gunu tekrar deneyip sonucu paylasalim:)insallah rabbim gonlumuze gore verir
İiiinnnşaallah
Benimde beş gün varken yaptım silik çizgi var ama sonrasında yaptığımda çıkmadı sizce gebelik var mı yok muCanım merhaba ben yeni doğum yapıp tekrar hamile olduğumu öğrendim önceki hamileliğimde adetime 9 gün varken beta hcg 12 çıkmıştı testdede çok silik bi çizgi çıkabiliyor yani bu hamileliğimdede aynı şey oldu
Aslında bazen adete yakında olabiliyor ama hamilelikten de olabiliyor çok yakın belirtiler zatenHani parmak arasinda uzayan seffaf renkli akıntı
Eğer sıvı tüketiminiz çoksa sıvı idrarı seyrettiği için de çıkmamış olabilir .o yüzden sabah idrarı derler. Ben sabah sıvı tuketmeden 2. İdrarla yapmıştım onda çıktı . Sizde bir önceki akşam sıvı tüketiminizi sinirlayip deneyin testi .tabi sonra bol sıvı tüketinBenimde beş gün varken yaptım silik çizgi var ama sonrasında yaptığımda çıkmadı sizce gebelik var mı yok mu
Teşekkür ederim çok stresli bir dönemEğer sıvı tüketiminiz çoksa sıvı idrarı seyrettiği için de çıkmamış olabilir .o yüzden sabah idrarı derler. Ben sabah sıvı tuketmeden 2. İdrarla yapmıştım onda çıktı . Sizde bir önceki akşam sıvı tüketiminizi sinirlayip deneyin testi .tabi sonra bol sıvı tüketin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?