idrarda lökosit yüksekliği !!!

bernagy

♥ Canım Kızım ♥ Canım Oğlum ♥
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2014
596
258
34
Kizlar 14+3 deyim bugun idrarda lökosit 500 cikmis drum neo-penotran forte adli vajinal bir fitil verdi ama kullanmakta tereddutluyum nedense ..kizimdada enfeksiyonum vardi ama hap falan vermisti ozaman dr. Hamilelikte vajinal fitil kullanan varmi bir sorun olurmu?? Simdiden tesekkurler cevaplariniz icin...

Cnm mrb kullandın mı fitili? Ben de 12 haftalığım Dr um akıntı için verdi bu gece başlıycam aslında Dr uma çok güveniyorum gereksiz yanlış bi ilaç asla yazmaz ama kullanış biçimi kötü:KK43:

Evet canim kullandim kontrolumede gittim akintim falanda kesildi bi sikinti yok dedi drum :KK66:

Akıntın ne renktî? Benim pembe gibi :KK43:
Geçmiş olsun. Kullan fitili.2doktorda fitillerin zararı olmuyor ağızdan tedavi riskli dediler. Aman ihmal etme benm başından beri var kaç farklı fitil kullandm ama geçmedi artık geçen hafta kanama lekelenme oldu 2 kez acile gittim. Lekelenmenin ilki mantar enfeksiyonu Kılcal damarlara baskı mi ne yapmış 2.kanama nin sebebini bilmiyoruz. Akinti artık hep yesildi snra lekelenmeye cevirdi:KK43:allah hamilelerin yardımcısı olsun. En son 3 gün önce acillik oldum fitil fayda etti şimdilik 3 gündür iyiyim şükür

Geçmiş olsun. Kullan fitili.2doktorda fitillerin zararı olmuyor ağızdan tedavi riskli dediler. Aman ihmal etme benm başından beri var kaç farklı fitil kullandm ama geçmedi artık geçen hafta kanama lekelenme oldu 2 kez acile gittim. Lekelenmenin ilki mantar enfeksiyonu Kılcal damarlara baskı mi ne yapmış 2.kanama nin sebebini bilmiyoruz. Akinti artık hep yesildi snra lekelenmeye cevirdi:KK43:allah hamilelerin yardımcısı olsun. En son 3 gün önce acillik oldum fitil fayda etti şimdilik 3 gündür iyiyim şükür
Saol Cnm, benim Dr um da çok iyi tecrübeli Prof , zararı olsa yazmaz. Hatta ben kanamam oldu diye gittim hayır bu akıntı, progestanı kes 1 ay sonra gel geçer dedi, inşallah öyle olur, ama her lekelenme akıntı rahimleri ilgili diil bunu anladım, o kadar detaylı baktı ki alttan rahimde birşey olsa görürdü

Koyu sariydi canim kokuluydu bide smdi sadece normal beyazimsi bir akintim oluyor kokusuz drum normal dedi..kkullanmaya basladinmi ?
Kullandım gece ama yarım saat yazıyordu o kadar durabildim kıpırdamadan , sonra tuvalete gittim ama çok azı aktı heralde etki etmiştir, bugün daha iyi hissediyorum akıntının rengi çok açık pembelik gidiyor, sen 7 gece mi kullandın

Evet canim ama ben gece koyup yatiyordum sabahta yikaniyordum öyle demisti drum..

X