Bazı gebelik testleri yalancı pozitiflik veriyor önemli olan kan
iki farklı markanın testini birkaç gün arayla yaptım ama nasıl denk gelebilir ki…hatta ilk pozitifi gördüğümde emin olamayıp bir daha yaptım yine pozitif çıktı. yaklaşık 3 hafta önce 3 kere yaptım onlar negatif çıkmıştı direktBazı gebelik testleri yalancı pozitiflik veriyor önemli olan kan
Burda testte pozitif kanda negatif olupta sonra kandada pozitife dönen yorumlar okudum daha önce , umarım sizinde öyledir :) testı her sabah tekrarlayıp koyuluğuna bakarsanız daha iyi olabilir sizin için :)iki farklı markanın testini birkaç gün arayla yaptım ama nasıl denk gelebilir ki…hatta ilk pozitifi gördüğümde emin olamayıp bir daha yaptım yine pozitif çıktı. yaklaşık 3 hafta önce 3 kere yaptım onlar negatif çıkmıştı direkt
Tekrardan kan testi yaptınız mı acaba sonucunuzu merak ettimarkadaşlar sırf bu kafa karışıklığımı giderip birilerinin içimi rahatlatmasına ihtiyaç duyduğum için üye oldum kaç zamandır buranın takipçisiyim lütfen yardımcı olun. adetim gecikti geciktiği gibi gebelik testi yaptım silinik çıktı araştırdığımda pozitif sayılıyormuş galiba. hamilelik belirtilerim var, göğüslerim ağrıyor belim başım sağ kasığıma kramp giriyor sık sık idrara çıkıyorum mide bulantısı keza. emin olmak için kan verdim fakat beta 2 çıktı sonucu bugün öğrendim yine üstüne idrar testi yaptım yine silinik pozitif çıktı pazartesi doktor randevum var fakat dünyam başıma yıkıldı sanki idrarda çıkan kanda nasıl çıkmaz ??
Tam tersi; kanda çıkmayan idrarda hiç çıkmaz. Beta önce kanda yükseliyor sonra idrara geçiyor. Testler hatalı demek ki. Benim de başıma geldi birkaç kez.arkadaşlar sırf bu kafa karışıklığımı giderip birilerinin içimi rahatlatmasına ihtiyaç duyduğum için üye oldum kaç zamandır buranın takipçisiyim lütfen yardımcı olun. adetim gecikti geciktiği gibi gebelik testi yaptım silinik çıktı araştırdığımda pozitif sayılıyormuş galiba. hamilelik belirtilerim var, göğüslerim ağrıyor belim başım sağ kasığıma kramp giriyor sık sık idrara çıkıyorum mide bulantısı keza. emin olmak için kan verdim fakat beta 2 çıktı sonucu bugün öğrendim yine üstüne idrar testi yaptım yine silinik pozitif çıktı pazartesi doktor randevum var fakat dünyam başıma yıkıldı sanki idrarda çıkan kanda nasıl çıkmaz ??
Bu kadar net çıkması gerçekten şaşırtıcı.. başka bir hastanede verseniz diyeceğim ama ben de çok şaşırdım nasıl olur? Genelde yalancı pozitif sonuç veren testlerde gölge gibi çıkar, sizinki bariz pespembe.Bugün regl günüm normalde olmadım test yaptım bu şekilde çıktı 2-3 saat sonra kan verdim 0.08 çıktı . Ne yapacağımı bilmiyorum sonradan yükselir mi test mi yanlış kafayı yicem
Valla bende bilmiyorum psikolojim bozuldu bir kaç güne tekrar kan vericem haber ederim başkalarına da faydalı olur belkiBu kadar net çıkması gerçekten şaşırtıcı.. başka bir hastanede verseniz diyeceğim ama ben de çok şaşırdım nasıl olur? Genelde yalancı pozitif sonuç veren testlerde gölge gibi çıkar, sizinki bariz pespembe.
Valla bende bilmiyorum psikolojim bozuldu bir kaç güne tekrar kan vericem haber ederim başkalarına da faydalı olur belki
Tekrardan kan testi yaptınız mı acaba sonucunuzu
Tekrardan kan testi yaptınız mı acaba sonucunuzu merak ettim
diyecek bir şey bulamıyorum…o kadar ümitlenmiştim ki. awox çok övüldü onu deneyeceğim, ovülasyonla sürece devam.Tam tersi; kanda çıkmayan idrarda hiç çıkmaz. Beta önce kanda yükseliyor sonra idrara geçiyor. Testler hatalı demek ki. Benim de başıma geldi birkaç kez.
maalesef sonuç negatif, testler yalancı pozitif çıkardı. ben en çok da gecikmemden ümitlenmiştim bu zamana kadar hiç olmamıştı ama hormonlar işte…Sonuç ne oldu ben de merak ettim
4 testin de markası farklı mıydı. Şaşırıyorum yani gerçekten. Eğer yoksa 4 testte de nasıl pozitif çıkıyor. Ne zamandır evlisin canım bi de hala adet olmadıysan birkaç gün daha geçince tekrardan kan ver. Hayırlısıyla nasip olsun inşallahya bu idrar testlerinin allah belasını versin 4 kere test yaptım hepsinde de pozitif çıktı kan verdim negatif tekrar verdim onda netleşti zaten gebe olmadığım. yeni evliyim bu arada, doktor gecikmemi de hormonlarıma bağladı
4 test iki farklı markaydı yanlış hatırlamıyorsam, biri freely olması lazım. 2 aydır evliyim fakat eşim de ben de çok istiyoruz kendisi de acele etme diyor doktor da takıntı haline getirirsen hiç olmaz dedi ama insan ister istemez üstüne düşüyor. buraya yazdıktan iki gün sonra adet oldum maalesef4 testin de markası farklı mıydı. Şaşırıyorum yani gerçekten. Eğer yoksa 4 testte de nasıl pozitif çıkıyor. Ne zamandır evlisin canım bi de hala adet olmadıysan birkaç gün daha geçince tekrardan kan ver. Hayırlısıyla nasip olsun inşallah
bir de evlendiğimizden beri adet günlerim dışında her gün gün aşırı birliktelik yaşadık korunmasız, doktora bunu da söylediğimde her kadın her ay yumurtlamaz demişti. ovülasyon takibine başlayacağım ben de. hormonlarım için de kan testi istedi, birkaç gün sonra hem sonuçlarıma baktırıp hem alttan muayene olacağım4 test iki farklı markaydı yanlış hatırlamıyorsam, biri freely olması lazım. 2 aydır evliyim fakat eşim de ben de çok istiyoruz kendisi de acele etme diyor doktor da takıntı haline getirirsen hiç olmaz dedi ama insan ister istemez üstüne düşüyor. buraya yazdıktan iki gün sonra adet oldum maalesef
Stres ve takıntı yapan tanıdığım vardı başka şeylerle meşgul olduktan sonra planlamadıkları bi şekilde hamile olduğunu öğrendi. Henüz yenisin bende 6 aydır evliyim korunmuyoruz ama olmadı. O yüzden akışına bırakmak en iyisi. Belki de hayırlı zamanı beklemeliyiz4 test iki farklı markaydı yanlış hatırlamıyorsam, biri freely olması lazım. 2 aydır evliyim fakat eşim de ben de çok istiyoruz kendisi de acele etme diyor doktor da takıntı haline getirirsen hiç olmaz dedi ama insan ister istemez üstüne düşüyor. buraya yazdıktan iki gün sonra adet oldum maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?