İdrarda pozitifi gördüğüünüzde kandaki b.hcg değeriniz kaçtı ?

Evet canim ya. Hatta bu ay normalde 14.gunde olan ovulasyon testim 16.gunde kirmizi oldu. Muhtemelen bu yuzden de 2 gun falan gecikmeli adet olucam. Etti sana 4 gün 9 gun onceden cikti yazilari falanda acaba denesemmi dedirtiyor insana :) beklemek ne zor is Yarabbim...

Ne güzel olmuş,çok tatlı bi hikaye :)) sanki insanın içine doğuyo..şimdi kaç hafta ?

Ne güzel olmuş,çok tatlı bi hikaye :)) sanki insanın içine doğuyo..şimdi kaç hafta ?
Evet canım insan hissediyo gibi oluyo :) 15. Haftanın içinde olmamız lazım aslında bu sabah renkli ultrasonda 15+2 göründük 16 haftanın içindeyiz yani bebek önde gidiyo. :)

Ovulasyon gecikince,adet gecikiyomu ? Sanmıyorum.. ben geçen ay adete 3 gün kala yumurtladım ve zamanında adet oldum

Ovulasyon gecikince,adet gecikiyomu ? Sanmıyorum.. ben geçen ay adete 3 gün kala yumurtladım ve zamanında adet oldum
Ay nebileyim mantik olarak ole yorum yaptim. Yumurtlamadan 14 gun sonra adet olunuyormus. Benm yumurtlama 2gun geciktigine gore adet de ona gore ileri atar diye düşündüm.

Adetıme 2 gün varken 61.78di bugün adetim 2 gün geçti tekrar bakıldı 601 çok şükür artmış hepımız sağ salim alalım kucağımıza ınşallah

adet dönemini 9 gün gectikten sonra 75 cıktı bizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…