- 18 Kasım 2012
- 2.127
- 1.230
- 333
- Konu Sahibi Peri perii
-
Evet canim ya. Hatta bu ay normalde 14.gunde olan ovulasyon testim 16.gunde kirmizi oldu. Muhtemelen bu yuzden de 2 gun falan gecikmeli adet olucam. Etti sana 4 günsabah ilk idrarla değerler en yüksek değerinde oluyormuş o yüzden çıkma şansın daha fazla oluyor ama ben öğlen yaptım silik çıktı çıkmaz diye bir durum yok tabiki. hayırlısı olur inşallah çıkmazsa da üzülme iki günün var belki geç döllenme oldu hiçbir şey hayır demek değil daha günün gelmediyse
Supermis ya ne mutlu sanaEvet çok silik,3 gün sonra sabah yaptım belirginleşmişti.
Ne güzel olmuş,çok tatlı bi hikaye :)) sanki insanın içine doğuyo..şimdi kaç hafta ?Hiç şüphrlenmedim aslında 2 düşük yapmıştım çocuk için uğraşıyodum o ara taşınma telaşesi vardı öylesine bir tane yapıcam dedim eşime içime bi his doğdu dedim annem dalga geçti kızım daha adet zamanın bile değil çıkmaz dedi ben uçarak lavaboya gittim yaptım testi gözlerimi bi açtım ikinci çizgi bağıra bağıra çıktım lavabodan annem inanmadı ikinciyi yaptım oda pozitif çıktı gene inanmadı kan testine gitti ertesi gün 74.2 yani hamileyim böyle işte bir tek göğüslerimde hafif ağrı vardı dokununca adet olacam diye düşünmüştüm o kadar :)
Evet canım insan hissediyo gibi oluyo :) 15. Haftanın içinde olmamız lazım aslında bu sabah renkli ultrasonda 15+2 göründük 16 haftanın içindeyiz yani bebek önde gidiyo. :)Ne güzel olmuş,çok tatlı bi hikaye :)) sanki insanın içine doğuyo..şimdi kaç hafta ?
Ovulasyon gecikince,adet gecikiyomu ? Sanmıyorum.. ben geçen ay adete 3 gün kala yumurtladım ve zamanında adet oldumEvet canim ya. Hatta bu ay normalde 14.gunde olan ovulasyon testim 16.gunde kirmizi oldu. Muhtemelen bu yuzden de 2 gun falan gecikmeli adet olucam. Etti sana 4 gün9 gun onceden cikti yazilari falanda acaba denesemmi dedirtiyor insana :) beklemek ne zor is Yarabbim...
Evet :)) ama daha doktora gitmedim çok endişeliyimSupermis ya ne mutlu sana
Ne güzell :)) maşALLAH..cinsiyet bellimi ?Evet canım insan hissediyo gibi oluyo :) 15. Haftanın içinde olmamız lazım aslında bu sabah renkli ultrasonda 15+2 göründük 16 haftanın içindeyiz yani bebek önde gidiyo. :)
Ay nebileyim mantik olarak ole yorum yaptim. Yumurtlamadan 14 gun sonra adet olunuyormus. Benm yumurtlama 2gun geciktigine gore adet de ona gore ileri atar diye düşündüm.Ovulasyon gecikince,adet gecikiyomu ? Sanmıyorum.. ben geçen ay adete 3 gün kala yumurtladım ve zamanında adet oldum
Hmm bilmem :)) evet öyle düşünenleri görüyorum..ama bende öyle olmadıAy nebileyim mantik olarak ole yorum yaptim. Yumurtlamadan 14 gun sonra adet olunuyormus. Benm yumurtlama 2gun geciktigine gore adet de ona gore ileri atar diye düşündüm.
Hmm.şimdi kaç haftalığız ? :)Ben adetin 5.ci gun gecikmesinde kan verdim, bchg 94,33 cikti gec dollenmeydi..
8+1 :))Hmm.şimdi kaç haftalığız ? :)
Ayy minnacık :)) sağlıkla kucağına al inşALLAH8+1 :))
Canım adetime üç gün vardı silik cizgi çıkmıştı.tahlil yaptırdım 69,4 tu adet günüm tekrar ölçüldü 305 ti.Kızlar merak ettiğim bişey var,idrarda pozitif gördüğünüzde kandaki b.hcg dğeriniz kaçtı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?