- 18 Nisan 2013
- 942
- 1.561
- 313
- 38
- Konu Sahibi Peri perii
-
canım ben 25 günde bir adet oluyorm ve erken yumurtluyorum, oyüzden erken çıktı testte, ama haftasını bilemiycem kaç tı3 haftalıkmış yani öylemi ?
Nekadar erken ogrenmissin öyle maşallah allah tamamına erdirsinAdete 7 gün vardı 12
Sağolasin canim♡Ayy minnacık :)) sağlıkla kucağına al inşALLAH
21500 felandi benim hatta ikizmi acaba dedik ama gelmiş bebegimKızlar merak ettiğim bişey var,idrarda pozitif gördüğünüzde kandaki b.hcg dğeriniz kaçtı ?
Hmm anladım :)canım ben 25 günde bir adet oluyorm ve erken yumurtluyorum, oyüzden erken çıktı testte, ama haftasını bilemiycem kaç tı
O çok değilmi ya ? Adetten ne kadar sonraydı ?21500 felandi benim hatta ikizmi acaba dedik ama gelmiş bebegim
Evet canim ya. Hatta bu ay normalde 14.gunde olan ovulasyon testim 16.gunde kirmizi oldu. Muhtemelen bu yuzden de 2 gun falan gecikmeli adet olucam. Etti sana 4 gün9 gun onceden cikti yazilari falanda acaba denesemmi dedirtiyor insana :) beklemek ne zor is Yarabbim...
Ben de adetime 4 gun kala çift çizgiyi gördüm ertesi gun beta 677 iki gün sonra da 1800 oldu. Şuan 4+5 deyim✌
MaşALLAH sağlıkla gelsin bebişler :)Ben de adetime 4 gun kala çift çizgiyi gördüm ertesi gun beta 677 iki gün sonra da 1800 oldu. Şuan 4+5 deyim✌
9 gün sonraydi ama ben hamile kaldigim günü biliyorum :) yuksek cikmasi normal hamile kaldigim gün ile test yaptigim gün arasında 19-20 gün var :) 14.gün hamile kaldim 10 gün geçince test yaptimO çok değilmi ya ? Adetten ne kadar sonraydı ?
sanırım adetimi 4-5 gün geçmişti.Baya iyiymiş..ne zaman öğrendiniz bebişi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?