Arkadaşlar aranızda cok yeniyim yardımcı olursanız sevinirim test bu sekılde sonuç verdi dagınık sılık çizgi ama erken yaptım adetıme 5 gün var sizce bozuk mu çünkü sabah uyandıgımda kaybolmuştu o dagınık yer
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Testiniz bozulmuş adet günü tekrar yapın adet olmazsanızArkadaşlar aranızda cok yeniyim yardımcı olursanız sevinirim test bu sekılde sonuç verdi dagınık sılık çizgi ama erken yaptım adetıme 5 gün var sizce bozuk mu çünkü sabah uyandıgımda kaybolmuştu o dagınık yer
Fazla idrar damlatılmis gibi geldi bana. İkinci cizginin de cizgi olmasi gerekiyor cunku bu bildiginiz idrar gibi olmus. Adetiniz gecikirse tsst yapinArkadaşlar aranızda cok yeniyim yardımcı olursanız sevinirim test bu sekılde sonuç verdi dagınık sılık çizgi ama erken yaptım adetıme 5 gün var sizce bozuk mu çünkü sabah uyandıgımda kaybolmuştu o dagınık yer
inşallah Rabbim zamanında hayırlıysa versin ama 4 aydır deniyorum hiç böyle bişey olmamıştı hep tek çizgiydi oyuzden kararsız kaldım acaba mı dedim insan bi olumlu bısey duymak istiyo oyuzden yazdım buraya :) belkı böyle olan pozıtıf çıkan birileri vardır diye ama hayırlısı tabikiTest bozuk fazla idrar damlatmış olabilirsin. Tekrarla testi inşallah gönlünden geçen olur![]()
Tahmin edebiliyorum, inanın hepimiz aynı süreçten geciyoruz. Bende ilk gördüğümde inanamamistim. İnsallah rabbim en hayırlı zamanda size de nasip ederinşallah Rabbim zamanında hayırlıysa versin ama 4 aydır deniyorum hiç böyle bişey olmamıştı hep tek çizgiydi oyuzden kararsız kaldım acaba mı dedim insan bi olumlu bısey duymak istiyo oyuzden yazdım buraya :) belkı böyle olan pozıtıf çıkan birileri vardır diye ama hayırlısı tabiki
Ya anlıyorum seni bende 6 gün önce aşırı silik bi çizgi gördüm kocam inanmadı göremedi. Deli gibi günde iki defa test yaptım çok şükür dün kanda çıktıinşallah Rabbim zamanında hayırlıysa versin ama 4 aydır deniyorum hiç böyle bişey olmamıştı hep tek çizgiydi oyuzden kararsız kaldım acaba mı dedim insan bi olumlu bısey duymak istiyo oyuzden yazdım buraya :) belkı böyle olan pozıtıf çıkan birileri vardır diye ama hayırlısı tabiki
Ya anlıyorum seni bende 6 gün önce aşırı silik bi çizgi gördüm kocam inanmadı göremedi. Deli gibi günde iki defa test yaptım çok şükür dün kanda çıktıAllahım isteyen herkese versin
Dualarım seninle
![]()
senın adına ınan cok sevindim hayırlı olsun güzel saglıkla kucagına almanı dilerim inşallah güzel bi hamılelık geçir :*Ya anlıyorum seni bende 6 gün önce aşırı silik bi çizgi gördüm kocam inanmadı göremedi. Deli gibi günde iki defa test yaptım çok şükür dün kanda çıktıAllahım isteyen herkese versin
Dualarım seninle
![]()
Ben de ilk idrarla yapmadım ondan oldu vs diyordum kendi kendime gün geçtikçe onun bi önemi kalmıyor heran çıkıyor. Benim ismim de Tuğba bu aradayaaa loveislove16 cok tatlısın ınsallah bi umutlandım cunku ıkı gun oonce yaptım cok silik hayalet çizgi olmustu bunu dün yaptım böyle olunca acaba mı dedım bıde ıkısınıde ılk sabah ıdrarımla yapamadım akşam yaptım belkı ondandır dıye kendımı tesellı edıyorum sabah yapsam kesın cıkar belkı dıye falan :) ama kısmet tabıkı kendımı kandırıyorum belkıde ama buda hiç başıma gelmemıstı
ya inşallah bebegim hayırlısı cok memnun oldummm buaradaa :))) bugun iş arkadasım dısarda ona söyledım al bi test dıye alırsa yapıcam gun ıcınde bakalım :) 5 ayım 8 aylık evlıyım 5 aydır olmuyo ama hıç doktora gitmedım acıkcası baktırmadım kendıme bakalım öyle bu aydan sonra giderim dr a artıkBen de ilk idrarla yapmadım ondan oldu vs diyordum kendi kendime gün geçtikçe onun bi önemi kalmıyor heran çıkıyor. Benim ismim de Tuğba bu aradainşallh güzel haberlerini bekliyorum
![]()
Ben de bu ay doktora gitmeyi düşünüyordum Allah nasip etmedi çok şükürya inşallah bebegim hayırlısı cok memnun oldummm buaradaa :))) bugun iş arkadasım dısarda ona söyledım al bi test dıye alırsa yapıcam gun ıcınde bakalım :) 5 ayım 8 aylık evlıyım 5 aydır olmuyo ama hıç doktora gitmedım acıkcası baktırmadım kendıme bakalım öyle bu aydan sonra giderim dr a artık
aynı seyleri yasıyoruz sanırım :) bende artık tutarsa mecbur gıdıcem zaten tutmazsada mecbur artık ama ılk testım ıkı gun oncekı aynı senın kı gıbı bıraz once sayfana gırıp konuya baktım orda gördum hayalet çizgimde var bak onuda atıyım :)))Ben de bu ay doktora gitmeyi düşünüyordum Allah nasip etmedi çok şükür1 yıllık evliyim ama bizim 3. De tuttu daha önce istemiyorduk
İlk testte göremedim maalesef yazacaktım ki 2.ci sayfada yeni testinizi gördüm