idrarda yanma

ayyaz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2010
110
7
merhaba arkadaslar sizlere danışmak istedim idrarımı yaparken yanma oluyo ve hemen ardından vajina ağzında kasıntı olusuyor sizce hangi doktara görünmeliyim ürolojimi jinekologmubilmiyorumkismile

merhaba arkadaslar sizlere danışmak istedim idrarımı yaparken yanma oluyo ve hemen ardından vajina ağzında kasıntı olusuyor sizce hangi doktara görünmeliyim ürolojimi jinekologmubilmiyorumkismile
canım kadın doğuma git.büyük ihtimalle mantar olmuşsundur.alttan muayene gerekebilir.önce idrar tahlili ister doktor.sonra muayene,ardındanda evliysen fitil,değilsen tablet verir.ve kaşıntı için merhem verir.

sadece yanma olsa sistit veya başka bir israr yolu hastalığı diycem ama kaşıntıda varsa büyük ihtimal mantar veya benzeri bir hastalıktır ...

cevabın için saol canım kadın doguma gıtmem gerekıyor evet ama acaba mantarmı vajinit mi birazda korkuyorum muayeneden ilişkide yanmada oluyo

ayyazcım canım sen sistit olmusun bence. yenı ilişkıye gırenlerde genelde olur çünkü aynısından bende geçen hafta olmustum kadın doğuma gıttım antıbıyotık verdı bıde toz verdı ıkı gune geçtı sende gıt derım

aynı problemi bende yasadım ilk şiddetli baş agrılarım vardı sonradan idrarda yanma cktı bas agrısı için nörolojiye gttim test yaptrdı bi ton idrar yollarında enfeksiyon cıktı ilacla kısa zamanda düzeldi....

ayyazcım canım sen sistit olmusun bence. yenı ilişkıye gırenlerde genelde olur çünkü aynısından bende geçen hafta olmustum kadın doğuma gıttım antıbıyotık verdı bıde toz verdı ıkı gune geçtı sende gıt derım

evet canım sistitmiş ama beni çok korkuttu ilişkidede yanma olunca. antibiyotik verdi bakalım umarım gecer

evet canım sistitmiş ama beni çok korkuttu ilişkidede yanma olunca. antibiyotik verdi bakalım umarım gecer

canım aynı sorun bende de vardı ürolojiye gittim. bende de sistit varmış ama benimkinden bide kan geliyordu acayip kötü oldum. kan idrar ve ultrasonla bakıldı.idrarı yaparken yanma ağrı banada antibiyotik verdi şimdi rahatım biraz daha çok su içmek gerekiyormuş bende hiç su içmem içmezsen kronikleşebilir dedi. mecbur su içiyorum şimdi

geçer ayyaz ama bol bol su iç. bu kadınların başına gelen pişmiş tavuğun başına gelmıyo vallahi ne varsa kadınlarda oluyo adet kanamasımı arasın sancısınımı arasın enfesıyon vs işte :))

X