ielts icin kitap?

aquarius_girl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2013
82
6
48
selam kizlar,birkac ay sonra ielts academic e girecegim.kaynak onerisi olan var mi ve nerden edinebilirim?internette bile yeterince secenek yok malesef :(

canim malesef yasadigim yerde pek bir sahaf yok :( d&r dan alacagim sanirim.cambridge in 1 den 8 e kadar setleri var.zorluk seviyesine gore mi acaba bir fikrin var mi?

Ben de gireceğim bu sınava iki ay kadar sonra. İnternette Cambridge serisinin kitapları var pdf formatında onlardan çalışabilirsin. Gidip alma boş yere derim. Speaking ve writing için yardım alabilirsin native bir hocadan ben öyle yapıyorum. Aslında sandığımız kadar zor bir bir sınav değil eğer çalışırsak. YDS gibi hiç değil. Umarım istediğimiz puanları alırız.

Ben de gireceğim bu sınava iki ay kadar sonra. İnternette Cambridge serisinin kitapları var pdf formatında onlardan çalışabilirsin. Gidip alma boş yere derim. Speaking ve writing için yardım alabilirsin native bir hocadan ben öyle yapıyorum. Aslında sandığımız kadar zor bir bir sınav değil eğer çalışırsak. YDS gibi hiç değil. Umarım istediğimiz puanları alırız.

canim insallah aliriz istedigimiz puanlari.bu sinav icin strateji isi diyorlar.teknik bileceksin yani.sence pdf formati tutar mi kitabin yerini tam olarak,indirdin mi?bu arada 6.5 benim isimi goruyor.sana kac gerek?

bende de bol miktarda pdf olması lazım, eğer özelden mail adresini atarsan ben de akşam bakıp işine yarayacak olanlardan mail atabilirim. hatta speaking konularının olduğu notlarım falan da vardı bulabilirim umarım.. bu arada ne için alacaksın ielts i? bir de kaç alman gerekiyor?

bu sınav yds ye göre daha mı kolay kızlar
yds zor diyolar da
kaç puan almak gerekiyo geçmek için

Son düzenleme:
bir siteden indirmiştim sitenin adını şua n hatırlayamadığım için göndermeyi teklif ettim özelden msj atamıyorum isteyen arkadaşlar varsa bana mail adresini atarsa ordan yardımcı olabilirim iyi çalışmalar

bende de bol
miktarda pdf olması lazım, eğer özelden mail adresini atarsan ben de
akşam bakıp işine yarayacak olanlardan mail atabilirim. hatta speaking
konularının olduğu notlarım falan da vardı bulabilirim umarım.. bu arada
ne için alacaksın ielts i? bir de kaç alman gerekiyor?

hazırlık atlamak için canım 6.5 yetiyor.çok sevinirim gönderirsen.birkaç cevap daha yazmam lazımmış mesaj için.en kısa zamanda yazıp göndereceğim :)

bu sınav yds ye göre daha mı kolay kızlar
yds zor diyolar da
kaç puan almak gerekiyo geçmek için

simoncum daha kolay zor diye bir şey yok aslında format tamamen farklı.reading,speaking,listening ve writing ölçülüyor ielts de grammar yok.9 üzerinden hesaplanıyor ve 4.5 yds 50 eşitti sanırım.

Back
X