ielts sinavi tecrubeler

:1: meraba canım
işlerim vardı da o sebeple UI oldum
burası baya vaktimi alıyodu
artık ara ara gelicem

şimdi de ingilizce çalışıyorum master için araştırma yapıyorum

Kolay gelsin, ben de İngilizce çalışıyorum. :6: Gel arada. :1:

Son düzenleme:
2 ay calistim ama cok ciddi olarak calistim. Kaplan' dan ve online olarak calistim.

GRE de girdim evet.

greden yüksek almak zor mu peki
amerikadaki ünilerin hepsi istiyo neredeyse

ben ingiltereyle amerika arasında kaldım master ve doktora için
ielts daha kolay diye duymuştum toefla göre
ama gre sınavı çok zor diyolar gözüm korktu biraz

kabul edilmek için yüksek tutmam gerekiyo da

buradaki puanları görünce bana da benimki kötü gelmeye başladı. baksana 8 8.5 almışlar.:1:

ama bence öyle bakma umut olsun şöyle düşün almak zor değil. ben de alabilirim de.

zaten ing. psikoloji okuduğuna göre ingilizcen kötü olamaz. sadece pratik yapman şart.:34:

Zaten ben onada takildim.hic.gecemeyecegimi hesaba katmadi kimse hani alt yapi iyi eee 4 yil ing. Okumusum. Hazirligi atlamisim. Gel sen 5.5 al :(( bakalim evrene pozitif.mesaj go.derip eylule kadar hazirlanacagim tekrardan :)

Zaten ben onada takildim.hic.gecemeyecegimi hesaba katmadi kimse hani alt yapi iyi eee 4 yil ing. Okumusum. Hazirligi atlamisim. Gel sen 5.5 al :(( bakalim evrene pozitif.mesaj go.derip eylule kadar hazirlanacagim tekrardan :)

öyle düşünme ben ingilizcesi iyi olduğu halde 6 alan falan da biliyorum.

sınavın mantığını anlamak hatta şans bile önemli. daha iyi yazacağın konuşacağın konular çıkarsa daha iyi alırsın.:16:

bir de stres yapmamaya çalış. benim de listening puanım iyi değildi mesela sınavda bir türlü konsantre olamamıştım.:50:

greden yüksek almak zor mu peki
amerikadaki ünilerin hepsi istiyo neredeyse

ben ingiltereyle amerika arasında kaldım master ve doktora için
ielts daha kolay diye duymuştum toefla göre
ama gre sınavı çok zor diyolar gözüm korktu biraz

kabul edilmek için yüksek tutmam gerekiyo da

Ben toeflin daha kolay oldugunu dusunuyorum.

Sayisalci misiniz? Sayisalciysaniz matematik kismindan soru kaciracaginizi dusunmuyorum GREde. Ciddi anlamda kolay cunku.

Beni Verbal part zorladi. Ciddi calisma gerektirebilir o bolum. Sonucta native diliniz degil ki ben IB diploma ile mezunum liseden universitem de ingilizce egitim aliyorum yine de zorlandim. Ama yapilamayacak gibi degil.

öyle düşünme ben ingilizcesi iyi olduğu halde 6 alan falan da biliyorum.

sınavın mantığını anlamak hatta şans bile önemli. daha iyi yazacağın konuşacağın konular çıkarsa daha iyi alırsın.:16:

bir de stres yapmamaya çalış. benim de listening puanım iyi değildi mesela sınavda bir türlü konsantre olamamıştım.:50:

Bende calisirken hep kulaklikla calistim listening e ;)) sinavda hoparlor olacagini hesaba katmadim saf gibi :)) konst. Olamadim oyuzden hep kacirdim. Ama iste bu sefer bi gayret tekrardan writing ve speaking e agirlik vererek.caliscam.

Bende calisirken hep kulaklikla calistim listening e ;)) sinavda hoparlor olacagini hesaba katmadim saf gibi :)) konst. Olamadim oyuzden hep kacirdim. Ama iste bu sefer bi gayret tekrardan writing ve speaking e agirlik vererek.caliscam.

evet bence de öyle yapmalısın.:31: ben kendi kendime ingilizce konuşuyordum sık sık. şunu ingilizce anlatıyım diye deniyordum. çalışmayı en sevdiğim kısımdı.:16:

başarılar dilerim canım daha bir aydan fazla zamanın var yaparsın.:12:

Hey ben de ielts aldim !! Overall 7 aldim,ortalamami düşüren writing di.
Ben turkce bişey yazmakta bile zorlanıyorum ki ingilizce essay yazmak benim için eziyet. Cok ilkel cümleler ile yazdim ben, ama complete olmasına dikkat ettim. Vere vere 6 vermişler. Madem Afili makale istiyorsunuz verin musvedde kagidi, guzel versatil kalemleri bi de yeterince zamanı o zaman biz de yaparız bişeyler.
Diğer kısımlar kolaydı allahtan.
Ielts oturulup çalışılacak bişey değil, yeterli altyapının olmasi lazim.

Ben toeflin daha kolay oldugunu dusunuyorum.

Sayisalci misiniz? Sayisalciysaniz matematik kismindan soru kaciracaginizi dusunmuyorum GREde. Ciddi anlamda kolay cunku.

Beni Verbal part zorladi. Ciddi calisma gerektirebilir o bolum. Sonucta native diliniz degil ki ben IB diploma ile mezunum liseden universitem de ingilizce egitim aliyorum yine de zorlandim. Ama yapilamayacak gibi degil.

sayısalda zorlanacağımı sanmam
verbal kısmın zor olduğunu duydum ama çalışıcam artık mecburen

bilgisayar sınavı olduğu için kafa karıştırıcı oluyo demişlerdi toelf için
kulaklıklar iyi çıkmayınca ses geçirebiliyomuş
o yüzden ielts skoru alıp ingiltereye mi gitsem diye düşünüyodum ama daha kolay diyosanız ona çalışsam daha iyi
amerikaya gitmeyi daha çok istiyorum çünkü

sayısalda zorlanacağımı sanmam
verbal kısmın zor olduğunu duydum ama çalışıcam artık mecburen

bilgisayar sınavı olduğu için kafa karıştırıcı oluyo demişlerdi toelf için
kulaklıklar iyi çıkmayınca ses geçirebiliyomuş
o yüzden ielts skoru alıp ingiltereye mi gitsem diye düşünüyodum ama daha kolay diyosanız ona çalışsam daha iyi
amerikaya gitmeyi daha çok istiyorum çünkü

Ben lisede her sene giriyordum toefla, universiteye girdigimden beri ilk defa bu sene girdim. Belki de ben alisik oldugum icin bana daha kolay geliyor. Ieltse de kendimi denemek icin girmistim.

Master mi phd mi dusunuyorsunuz? Gideceginiz ulke konusunda en cok bu onemli bence.

Toefl icin bir de New York Times gibi duzgun bir dil kullanan Amerikan gazetelerini okumanizi tavsiye ederim.

Hey ben de ielts aldim !! Overall 7 aldim,ortalamami düşüren writing di.
Ben turkce bişey yazmakta bile zorlanıyorum ki ingilizce essay yazmak benim için eziyet. Cok ilkel cümleler ile yazdim ben, ama complete olmasına dikkat ettim. Vere vere 6 vermişler. Madem Afili makale istiyorsunuz verin musvedde kagidi, guzel versatil kalemleri bi de yeterince zamanı o zaman biz de yaparız bişeyler.
Diğer kısımlar kolaydı allahtan.
Ielts oturulup çalışılacak bişey değil, yeterli altyapının olmasi lazim.

Hey allahim ben cildircam :(((
Bi ben bi 5.5 aldim. Nasil soylesem. Yalis anlasilmakta istemem ama ing. psikoloji bitirdim ve yazdigim okudugum makalenin haddi hesabi yok ustelik prof. Dan biri ingilizdi yani icli disli oldugum bir dildi ama sonuc husran

Ben lisede her sene giriyordum toefla, universiteye girdigimden beri ilk defa bu sene girdim. Belki de ben alisik oldugum icin bana daha kolay geliyor. Ieltse de kendimi denemek icin girmistim.

Master mi phd mi dusunuyorsunuz? Gideceginiz ulke konusunda en cok bu onemli bence.

bazı arkadaşlarım masterı ingilterede yapıp
phd için abdye gitti
ben de öyle düşünüyorum
ama master yapıp dönme ihtimali de var o yüzden kararsızım ben de

ingiltere de 4 yılda master doktora bitiyo ama abd de 7 yılı gözden çıkarmam gerekecek
o yüzden kararsızım aslında yaşım baya ilerlemiş olacak döndüğümde

Son düzenleme:
Back
X