İETT şoförü

Ne bileyim :)) arada vekiller, tüccarlar geçiyor ne oluyor dedim.
Aman lütfen siyasi yorumdan kaçınsın herkes, malum yasak.
Yok yok abla siyaset değil arkadaşın biri şehit ve gazilere verilen hakları abartılı bulunca diğer bir arkadaşımız vekillere de aynı haklar tanındı vatanı İçin canını hiçe sayan biri mi yoksa maaş ile çalışan vekil mi daha çok hakediyorsa geldi konu açıklaması budur İçin rahat olsun

Güncelleme yapılması gerekiyorsa arkadaşınız bunu yapacaktı. Yok yapmaya vakit bulamadı ise yapana kadar parayla biniversin. Para verince ölmez herhalde.

Otobüs şöförünün üslubu kötü ise haksız ama otobüse bu şekilde almamak konusunda haklı

Senin sıradışı yorum yapıp çok beğeni alman lazımdı aaa nasıl alamadın sırf laf olsun diye yapma lütfen!! Tekrar söylüyorum ben öprenmek

Kızın ücretsiz akbili zaten var , basınca yetersiz bakiye dedi , o da ben şehit yakınıyım diye kartı adama gösterdi adam ciddiye bişr almadı sonra akbilden başka şehit kızı olduğuna dair başka seylerde gösterdi adam bwkma gereği bile duymadı,

Bu kart devlet tarafından verildi çoğu ücretsiz kartı gösterip geçiyor basmıyor bile , özellikle şoförlerin ailesi çoğu hiç basmadan gösterip geçiyor yanlarında bi kaç kişiyle sizler neden bunu anlamak istemiyorsunız ya

Ücretsiz kartı basmayıp gösterip gecen çok kişi var ya buna her gün şahit oluyoruz , kız ücretsiz kartı vardı zaten sırf güncellenmedi diye bu defa gösterip geçmek istedi şoför de ciddiye almayınca şehit kızı olduğunu ispatlamak için bi kaç kartda gösterdi sırf inandırmak için ama şoför alay etti resmen.

Şoförü istediğiniz kadar haklı görün şoför haksız şehit diyoruz şehit bunun adı bile yeter ya o soforde işte bazıları gibi şehit düşmanı ki böyle yaptı artık şoför savunucu yorum yapmayın değişik yorum yapınca kimse ödül de takmıyor Allah razı olsun biz alacağımız bilgileri aldık ve şoför haksız görüldü bununda ilk şikayet olmadığı genellikle tasören şirketin soforlerinin bilerek böyle yaptuğı söylendi!! Artık boşuna savunmayın.
Ay çok pardon nasıl yorum yapacağımıxı sormayı unuttuk, siz nasıl isterseniz sultanım.

Şoförü anladık o öküzmüş. Peki diğer yolculardan hiç tepki veren olmadı mı? ya da kart basmak isteyen ?

Ayı gibi insanları koyuyorlar oraya
Bir tanesini mahkemeye vermiştim
Bir kadına bağırdı öküz
Valla hakkınızı arayın
Sonra tırıs tırıs özür diliyorlar

siz de taktınız mv maaşlarına .Milletvekillerinden daha da fazla o kadar çok kazanan var ki....En basiti tacirler,esnaf,genel müdürler ...bir dolu.Milletvekili maaşı maaş değil bence .Dünya kadar yere gidip çoğu masrafı kendilerinin cebinden çıkıyor

Vah vah çok üzüldüm şimdi napsak ne etsek bence senin gibi düşünenlerden daha çok vergi alıp maaşlarını yükseltmek lazım.

Beyaz masaya şikayet edin hatta haber merkezlerinin whatsapp ihbar hatlarına da iletin durumu, kamuoyu oluşunca çok daha ciddyenalıyor kurumlar ceza verme işini.

Şikayet etsenizde elinize bir şey geçmez gibi çünkü şöförün yaptığı etik olarak yanlış olsada teknik olarak yanlış değil. Ben olsam geç kızım derdim. Hrm öğrenci hem acı yaşamış kartıda var. Ama bu seferlik alıyorum güncelle der geçerdim. Ama her insan bir değil. Kuralcı birine denk gelmişsiniz. Mesela benim kız kardeşim inanılmaz kuralcıdır. Kafasını kessen ne kendisi bir kuralı çiğner ne de sana çiğnetir. Mesela otobüs şöförü benim kız kardeşim olsa o da geçirmezdi:) süresi dolmuş mu dolmuş o zaman para vereceksin bu insanlara hak geçiremem derdi. Ama kız kardeşim köti bir insan mı değil. Merhametsiz mi değil ama elinde değil kuralcı. Bir de bu açıdan bakın.

Şikayet etsenizde elinize bir şey geçmez gibi çünkü şöförün yaptığı etik olarak yanlış olsada teknik olarak yanlış değil. Ben olsam geç kızım derdim. Hrm öğrenci hem acı yaşamış kartıda var. Ama bu seferlik alıyorum güncelle der geçerdim. Ama her insan bir değil. Kuralcı birine denk gelmişsiniz. Mesela benim kız kardeşim inanılmaz kuralcıdır. Kafasını kessen ne kendisi bir kuralı çiğner ne de sana çiğnetir. Mesela otobüs şöförü benim kız kardeşim olsa o da geçirmezdi:) süresi dolmuş mu dolmuş o zaman para vereceksin bu insanlara hak geçiremem derdi. Ama kız kardeşim köti bir insan mı değil. Merhametsiz mi değil ama elinde değil kuralcı. Bir de bu açıdan bakın.
Ücretsiz kartı vardı illa basması gerekmiyordu , gösterip geçiyordu sadece güncellemediği için basmayacagını söyledi ,normalde gösterip geçmesi de yeterli yine öyle geçecekti, şoför baskı yaptı bas diye, ücretsiz kart direk gösterip geciyorsun illa basmak zorunda değilsin burada şoför inat etti ve gerçekten suçluydu çünkü arkadaşımın basma şartı yoktu anlatmak istediğim bu hani deselerki illa basıp gececeksn o zaman haklılat ama öyle bi şart yok normalde gösterip geçiyordu ama o şoför inat etti ve indirdi,

Ücretsiz kartı vardı illa basması gerekmiyordu , gösterip geçiyordu sadece güncellemediği için basmayacagını söyledi ,normalde gösterip geçmesi de yeterli yine öyle geçecekti, şoför baskı yaptı bas diye, ücretsiz kart direk gösterip geciyorsun illa basmak zorunda değilsin burada şoför inat etti ve gerçekten suçluydu çünkü arkadaşımın basma şartı yoktu anlatmak istediğim bu hani deselerki illa basıp gececeksn o zaman haklılat ama öyle bi şart yok normalde gösterip geçiyordu ama o şoför inat etti ve indirdi,
Tabiki arkadaşınız onca kişi içinde rencide olmuş dolayısıyla üzgün ve kızgınsınız ama her anlayışsız insana bu kadar kafanızı takarsanız hayatınız zorlaştırırsınız. İnsanlar biz ne yaparsak yapalım değişmiyor malesef. Bazen biz değiştireceğiz diye uğraşıp duruyoruz ama yel değirmenleriyle savaşmaktan pek farkı yok. Tabiki hakkınızı arayın her zaman ama intikam peşinde koşmaya yada hırs çıkarmaya getirmeyin işi.

Ne demek basma şartı yoktu
Bütün kartların basılma şartı var
Daha şimdiye kadar ücretsiz kartını şoföre gösterip geçen görmedim,herkes basıyor ve basmak zorunda
Arkadaşınız da güncellemek zorunda idi
Şoförün üslubunu bilmiyorum orda degildim,algıda seçicilik yapmış olabilirsiniz
Lakin şoförün yaptığı şey haksızlık değil doğru olan.
Arkadaşınız içinse üzüldüm,allah sabrını versin.

Şehit gazi yakınlarının haklarına bile içten içe bilenen varmış, hayret gerçekten.Şoförü şikayet edin, hiç haklı filan değil, sadece gösterilip geçildiğini ben de gördüm, şoföre gösteriyorlar ve bir şey basmadan geçiliyor, şehit yakını olduğu kanıtlanmış işte, zaten ücretsiz bindiği belli. Hamuduyla götürene değil de, halkın içinden ulaşılabilir olduğu için vatan için ölene bilenmek nasıl bir vicdandır bilmiyorum.

Müne abla konumu kapatır mısın daha fazla konulduktan cıkmadan
Kapattım kapatmasına da tesadüfen gördüm kapatma talebini.
Etiketleme yok, konumu kapatın diye kib yok, sonra farkedemeyip kapatmayınca yönetime kaç defa kapatın diye yazdım konularım kapatılmadı diyorsunuz çoğunuz.

Back
X