Senin sıradışı yorum yapıp çok beğeni alman lazımdı aaa nasıl alamadın sırf laf olsun diye yapma lütfen!! Tekrar söylüyorum ben öprenmek
Kızın ücretsiz akbili zaten var , basınca yetersiz bakiye dedi , o da ben şehit yakınıyım diye kartı adama gösterdi adam ciddiye bişr almadı sonra akbilden başka şehit kızı olduğuna dair başka seylerde gösterdi adam bwkma gereği bile duymadı,
Bu kart devlet tarafından verildi çoğu ücretsiz kartı gösterip geçiyor basmıyor bile , özellikle şoförlerin ailesi çoğu hiç basmadan gösterip geçiyor yanlarında bi kaç kişiyle sizler neden bunu anlamak istemiyorsunız ya
Ücretsiz kartı basmayıp gösterip gecen çok kişi var ya buna her gün şahit oluyoruz , kız ücretsiz kartı vardı zaten sırf güncellenmedi diye bu defa gösterip geçmek istedi şoför de ciddiye almayınca şehit kızı olduğunu ispatlamak için bi kaç kartda gösterdi sırf inandırmak için ama şoför alay etti resmen.
Şoförü istediğiniz kadar haklı görün şoför haksız şehit diyoruz şehit bunun adı bile yeter ya o soforde işte bazıları gibi şehit düşmanı ki böyle yaptı artık şoför savunucu yorum yapmayın değişik yorum yapınca kimse ödül de takmıyor Allah razı olsun biz alacağımız bilgileri aldık ve şoför haksız görüldü bununda ilk şikayet olmadığı genellikle tasören şirketin soforlerinin bilerek böyle yaptuğı söylendi!! Artık boşuna savunmayın.