• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İett şoföründen dayak yemek mi ?

merhaba arkadaşlar açıkcası canım çok sıkkın bunu paylaşmak istedim kafamdan çıkarmaya çalıştım ama çıkmıyor
bugün işten eve dönüyordum. Her zamanki hattımla aynı yerden aynı saatlerdeydim. Son duraktan 1 önceki durakta inerim normalde bugünde aynısını yaptım düğmeye bastım ama durmadı hemde ışık yandığı halde.
tepkim şu
şoför bey durur musunuz bastım tuşa
-ses yok
soför bey dururmusunuz
-ses yok
sofor bey dururmusunuz nereye gidiyorsunuz inmem lazımdı
-ses yok
bir daha bağırdım hala duymazdan geliyor
duymaması imkansz otobüs boş ve öne yakınım ayaktayım iki kişi vardı sadece
ne yapmaya çalışıyorsunuz dedim bu yaptığınız nedir
hala kaale almıyor yanına gittim neden durmuyorsunuz dedim
durak değil orası dedi
nasıl değil dedim durak işte kocaman kapalı camlı durak !

burda durun dedim bari
aç dedim çıldırdım artık bana
''İndirmicem ulan seni lan göreceksin işte'' diyip arabayı sürmeye devam etti
kapıya vurdum hala açmıyor
en son inerken ahlaksız dedim indim ama deminki ''durun'' çırpınışlarımı duymayan insan bunu duymuş bir baktım arabadan inmiş üstüme hücum eder gibi koşuyor
bir kadına ancak gücü yetebilecek bu şahsiyetsiz insan bana vurmaya çalıştı birde utanmadan seni polise vereceğim diyor sana birşey derdim şimdi bakk diyor
burun buruna geldik arabalar durdu birkaç insan geldi defoldu gitti
ben anlamuyorum bu nasıl yüzsüzlük !
Allah bunlardan korusun hepinizi.
benim suçum ne burda
Karaktersiz.

Çok teşekkürler gerçekten o kadar aciz hissettim ki kendimi paylaşmak istedim :KK43:

Artik otobüslerde kameralar oluyor bence ustelerseniz sonuca ulaşabilirsiniz.

Ve ben artik haberlerden göre göre öğrendim ki hakli dahi olsan tanimadigin kimseye dokunmayacaksin. Size o an vursa hissettikleriniz daha kötü olurdu bu yüzden bazen sinirden gözümden yas gelse de susuyorum...ki ben haksizlik olduğunda kendimi kaybedecek kadar sinirlenen birinden buna dönüştüm...

Korkuyorum çünkü basima bir is gelir biri pat diye ceker vurur diye.. Sansa yasiyoruz zaten bu ulkede..

Iett soforlerinin genelinde bi sıkıntı var heralde yazın bende çok tartışma yaşadım durakta durmadı diye ama peslerini birakamadim beyaz masayı hergün aradım bezdirene kadar ciddi konuştum işi onlar ilgilenmezse daha da buyutecegimi ve bana kesinlikle bilgi vermelerini söyledim sonuç hem şoför ceza aldı hem devamli ariyolar artik :) mutlaka şikayet edin beni dövmeye kalkıcak direk polisi arardim sizde mutlaka beyaz masa yi arayın ayrıca polise de gidip şikayette bulunun az bişey değil laf kavgasına girse hadi bi nebnebze ama resmen ustunuze yürümüş başkasını dovebilir.

Nasıl sinir oldum anlatamam. Kendisini ne sanıyor bu herif, hem suçlu hem güçlü.
Bu heriflere karşı çantada biber gazı taşımak şart. Sıkıcaksın suratına, o kıvranırken de bacak arasına bi tekme. Havası iner anında :KK11:

Eğer plakayı filan hatırlıyorsanız şikayet edin. Yaptığı yanına kâr kalmasın terbiyesizin.

Hayvan herif !! Akşam akşam nasıl sinirlendim :KK34: Şerefsizlik başka bişey değil. Ne olursa olsun sen kimsin el kaldırıyorsun ya. Sessiz kalma lütfen sonra bu karaktersiz pislikler iyice yüz bulup çoğalıyorlar. Bir de böyle erkek olduğu için kendini üstün sanmıyorlar mı !! 5 para etmez karaktersizin teki işte... Ailesine acıyorum onun..

En iyisi burada adanadaki gibi belediye otobüslerin şoförlerin kadın olması sorunu çözerdi
Iett soforlerinin genelinde bi sıkıntı var heralde yazın bende çok tartışma yaşadım durakta durmadı diye ama peslerini birakamadim beyaz masayı hergün aradım bezdirene kadar ciddi konuştum işi onlar ilgilenmezse daha da buyutecegimi ve bana kesinlikle bilgi vermelerini söyledim sonuç hem şoför ceza aldı hem devamli ariyolar artik :) mutlaka şikayet edin beni dövmeye kalkıcak direk polisi arardim sizde mutlaka beyaz masa yi arayın ayrıca polise de gidip şikayette bulunun az bişey değil laf kavgasına girse hadi bi nebnebze ama resmen ustunuze yürümüş başkasını dovebilir.

En iyisi burada adanadaki gibi belediye otobüslerin şoförlerin kadın olması sorunu çözerdi
Ne güzel olur aslında bazı kadınların cidden çok ihtiyacı var ise şiddet görenler evden kovulanlar belediye ilgilense hem onlar istihdam edilse :) ama kadınları rahat birakmazlar bu seferde çoook gelismemiz lazım daha çok :(

Çok geçmiş olsun, ucuz atlatmışsınız.

" Bana niye yan baktın " deyip adam öldürenlerin haberini okuyoruz.
Ne olursa olsun kimseyle muhattap olunmaması taraftarıyım..
Öyle bir zamandayız ki neredeyse herkesin ruhsal sorunları var artık.

Bizim adana'da insanlarımız bu kadar tepkisiz değil , istanbulda hayat zor
tatlım pek umursamadılar onlar keyifleri bozuldu diye sıkıldılar durun bari falan dediler kimse oralı olmadı ağzıma kadar girmişken bile ne ilginç demi
kimseden hayır gelmez bu dünyada

Pislik herif sikayet et plaka bilmiyorsan saatlerini söylesen tipini söylesen bile bulurlar

Norwe git şikayet et.
Kameralar var artik illa ki görünür.
Yanina kalmasin o gerizekalinin.

Adam üstüne yürürken bir tane insan evladı haddini bildiremedi mi?? Keşke patlatsaydın suratına. Hayır ben anlamıyorum nedir bu insanların atarlı halleri? Benzeri takside başıma geldi adam o kadar sinirli ki, varacağımız yere kadar resmen parçaladı bizi, sağa sola savrulmaktan başımız döndü, üzerine birde sinir krizi geçiriyor sitenin güvenliği kapıyı açmamış diye, taksiden inerken nedir bu atar millette dedim sesimi yükselterek, adam bi düşündü inmeyi ama vazgeçti sanırım, inseydi de saçını başını yolsaydım bir güzel, hadi müşteri memnuniyetini geçtim bari insan ol, edep ya birazcık saygı, insan gibi araba kullanamayacaksan yapmayacaksın bu işi.

Serefsizler yaa nefret ediyorum hepsinden. Babaminda basina gelmisti soforle munakasa olayi adam babamin elinden telefonunu zorla almis sinirlenmis beyefendii. Ama babam sikayet eder diye korkusundan beni bulmus rehberde de telefonu bana teslim etmisti bende babam eve gelince ogrendim isin aslini. Sanki dunyayi kurtarcaklar bi tripler bi tripler. İnsallah ceza alir canim ne demek dovmeye kalkmak!!!!!!

merhaba arkadaşlar açıkcası canım çok sıkkın bunu paylaşmak istedim kafamdan çıkarmaya çalıştım ama çıkmıyor
bugün işten eve dönüyordum. Her zamanki hattımla aynı yerden aynı saatlerdeydim. Son duraktan 1 önceki durakta inerim normalde bugünde aynısını yaptım düğmeye bastım ama durmadı hemde ışık yandığı halde.
tepkim şu
şoför bey durur musunuz bastım tuşa
-ses yok
soför bey dururmusunuz
-ses yok
sofor bey dururmusunuz nereye gidiyorsunuz inmem lazımdı
-ses yok
bir daha bağırdım hala duymazdan geliyor
duymaması imkansz otobüs boş ve öne yakınım ayaktayım iki kişi vardı sadece
ne yapmaya çalışıyorsunuz dedim bu yaptığınız nedir
hala kaale almıyor yanına gittim neden durmuyorsunuz dedim
durak değil orası dedi
nasıl değil dedim durak işte kocaman kapalı camlı durak !

burda durun dedim bari
aç dedim çıldırdım artık bana
''İndirmicem ulan seni lan göreceksin işte'' diyip arabayı sürmeye devam etti
kapıya vurdum hala açmıyor
en son inerken ahlaksız dedim indim ama deminki ''durun'' çırpınışlarımı duymayan insan bunu duymuş bir baktım arabadan inmiş üstüme hücum eder gibi koşuyor
bir kadına ancak gücü yetebilecek bu şahsiyetsiz insan bana vurmaya çalıştı birde utanmadan seni polise vereceğim diyor sana birşey derdim şimdi bakk diyor
burun buruna geldik arabalar durdu birkaç insan geldi defoldu gitti
ben anlamuyorum bu nasıl yüzsüzlük !
Allah bunlardan korusun hepinizi.
benim suçum ne burda
İlk olarak, çok çok geçmiş olsun. Bildiğim kadarı ile en azından İzmir'de böyle, otobüsler içlerinde kamera olduğu gibi ayrıca uydudan da dk dk izleniyor. O saatte, o hatta, kimin hangi otobüsü kullanıldığının bilinmemesinin imkanı yok ki uydu sistemi olmasa bile hareket memurlarında görev-saat çizelgeleri vardır, yalan söylemişler. Daha üst bir merciden öğrenilebilir kim olduğu, resmi yazışma yolu ile. Peşini sakın bırakma sonuçta ilk olarak özgürlüğünü kısıtlamış inmek istediğin yerde indirmeyip , otobüste alıkoyarak (hem de bir bayanı, otobüste diğer kişiler olmasa, seni hiç indirmeyebilir, düşünmek bile istemesekte, başka şeylerde yapabilirdi) , sonrasında sebepsiz kişiliğine hakaret ve tehdit etmiş. Şikayette bulunulduğunda ceza alanı biliyorum.

Şikayet et
Plakayi aldin ins
bu nasil bit barbarlik sehrin ortasinda
bende iett kullaniyorum
bu tipler var evet durakta durmayan
Ben şikayet etmistim
sikayetlerle ilgileniyorlar
bu ne curet pislige bak
kesin torpille girmistir ona güveniyordur
allahin cezasi

çok teşekkürler . ettim ama sonuçsuz kalacağını düşünüyorum yine de ettim
Hayir kesinlikle sonucsuz kalmaz