İfade vermeye çağırıldım

Bimere şikayetim üstüne ifade vermiş biri olarak söyliyim,ıncık cıncık detay istiyorlar ifadede.Cümle cümle ne konuşulduğunu bana sorup yazmışlardı ifadeye tek tek.

Olayı yaşayan siz değilseniz yüzeysel olur.Hem inandırıcılığı kalmaz hem de bir işe yaramaz,dosya kapanır.

Keşke olayın muhattabı kimse o şikayetçi olsaydı.

bimerden yazdıysanız geçmiş şikayetlerinizi görebilirsiniz
açın okuyun hatırlarsınız
ona göre hareket edersiniz

karşı taraf şikayetçi olmuş olabilir mi?
olayı duymuş gibi mi kendiniz yaşamış gibi mi anlatmıştınız?

tehdit konuşmalarını siz mi duydunuz bizzat eşiniz mi anlattı size? anlamadım...
Kızlardeşimden duydum
O yakınını mı tehdit ediyorlardı? Eğer hiç bulaşmak istemiyorsan bence de hatırlamıyorum aradan 1.5 sene geçmiş de, bir takım tehditlerde bulunduklarını hatırlıyorum ama şimdi net cümleleri söyleyemem çünkü çok zaman geçti diyebilirsin.

Zaten durum tam böyle

Yani sırf duyum üzerine bunu yapmanız etik olmamış.
Belkide iş ciddiye bindi onlar kendilerinden emin olayı uzatıp tazminat bile isteyebilirler.

Karşıya henüz gittiğini sanmıyorum sanırım önce benim ifadem alınır sonra o tarafa sorulur..

Ya gidip bi imza falan vereceksiniz. Ben de bir mağazayı şikayet etmiştim aramışlardı beni. Gelip imza vs vermeniz lazım diye. İşim vardı gitmedim :) gelemem dedim tamam o zaman dediler.

Bimere şikayetim üstüne ifade vermiş biri olarak söyliyim,ıncık cıncık detay istiyorlar ifadede.Cümle cümle ne konuşulduğunu bana sorup yazmışlardı ifadeye tek tek.

Olayı yaşayan siz değilseniz yüzeysel olur.Hem inandırıcılığı kalmaz hem de bir işe yaramaz,dosya kapanır.

Keşke olayın muhattabı kimse o şikayetçi olsaydı.

Dediğiniz gibi olmasını çok istiyorum gerçekten..Zaten konuşmalara ben şahit olsam dimdik dururum, ama arasa başkalarının olması saçma bir hale getirdi o da benim usül bilmemden ya da o anki ruh halimle ilgili belki bilemiyorum..

Bende surekli bimere basvururum heemn cvp verirler.cogu zamanda sikayet ettigim kuruma yonlendirirm genelde olumlu sekilde yaklasirlar.bence siz hata yapmissiniz olayi gormeden sikayet etmissiniz ve hatirlamiyosunuz keske etmeseydiniz

Ya gidip bi imza falan vereceksiniz. Ben de bir mağazayı şikayet etmiştim aramışlardı beni. Gelip imza vs vermeniz lazım diye. İşim vardı gitmedim :) gelemem dedim tamam o zaman dediler.

Mağaza şikayeti değil malesef, mağaza sahibi aile ile ilgili benim şikayetim ..Çokk yüzeysel ama konuşulan şeyler gerçek..Yani ben duymadım ama duyan kişiden aktarılanları şikayet etmiş gibi oldum ..Çok saçma ama o zaman için doğru birşey yaptığımı düşündüm.Şimdi yine kişisel düşündüğüm için tedirginim ama keşke bunu ben değil de birebir dinleyenler yapsaydı diyorum..Bağlantılar eksik konu eksik saçma sapan birşey..Umarım uzamaz ..

Mağaza şikayeti değil malesef, mağaza sahibi aile ile ilgili benim şikayetim ..Çokk yüzeysel ama konuşulan şeyler gerçek..Yani ben duymadım ama duyan kişiden aktarılanları şikayet etmiş gibi oldum ..Çok saçma ama o zaman için doğru birşey yaptığımı düşündüm.Şimdi yine kişisel düşündüğüm için tedirginim ama keşke bunu ben değil de birebir dinleyenler yapsaydı diyorum..Bağlantılar eksik konu eksik saçma sapan birşey..Umarım uzamaz ..
Siz de arayın şikayetimden vazgeçtim deyin. Kabul ediyorlar.

Ben telefondaki memura ifade vermezsem ne olur diye sordum, da onu gittiğini emniyet biriminde söylersiniz dedi..

Duyumlarla iş yaparsanız sonuç böyle olur.
Hem BİMER'i meşgul etmişsiniz, hem de olaydan emin olmadığınız için bir ihtimal haksız yere suçlamışsınız karşı tarafı.
Elinizde delil yok, kulaklarınızla duyduğunuz bir şey yok.
Nerden tutsanız elinizde kalıyor.
1,5 sene oldu diyorsunuz. Muhtemelen olay BİMER tarafından incelendi şimdi de ifadeye çağrılıyorsunuz. İnşallah duyumlarınız doğrudur da başınız ağrımaz.

Ciddi misiniz? Olay savcılığa intikal etse bile mi?? Çok sevinirim bu mümkünse..
Sizi aramışlardır nabız yokluyorlar hala şikayetçi misiniz diye. Sizi arayan numarayı Arayıp şikayetinizi geri çektiğinizi söyleyebilirsiniz.

Konu sahibi olayı hatırlıyor ama olay uzamasın diye hatırlamıyorum diyerek olayı kapatmak istiyor.

Olayı tabi ki hatırlıyorum ama detay yok..Canımı sıkan da o zaten.Yakın bir zaman olsa daha kolay olurdu.Evet konu dallanıp budaklanmasın kardeşime ve duyan kişiye sıçramasın siye hatırlamıyorum diyip kapatacağım..Şuan şikayeti toptan geri çekmenin bir yolu var mı onu arıyorum.

Kulaktan duyma birseyle elinizde delil yokken nasil sikayet ettiniz ki ?
Karsi taraf da sizi sikayet edip dava acsa ne yapacaksiniz ?

Back
X