- 23 Eylül 2017
- 84
- 26
- 18
- 39
- Konu Sahibi Gecelerin-yargici
-
Kimi kime şikayet edeceğiz . Bizde böyle düşündük. Sosyal medyadan ifşa etmek geldi aklımıza. Cezai yaptırımı var mı kuHerkes herşeyi biliyordur belki de. Kimi kime şikayet edeceksin?
Daha mantikli yol ne olabilirOnu işinden ederken sizde tazminat+işinizden olabilirsiniz.
Daha mantıklı yollar arayın.
Olmaz olur mu ya. Hemen bulurlar sizi. Böyle aptalca bir şey yapmayın sakın.Kimi kime şikayet edeceğiz . Bizde böyle düşündük. Sosyal medyadan ifşa etmek geldi aklımıza. Cezai yaptırımı var mı ku
Ne yapılabilir ki.Olmaz olur mu ya. Hemen bulurlar sizi. Böyle aptalca bir şey yapmayın sakın.
Cezası vardır, polis bile bilişim suçları birimi kurdu. Hatta kafaya takarsa sizi hayatınızı bayağı zorlaştırır. Kendinizi suçlu konumunda bulmak istemiyorsanız hiç öyle işlere girişmeyin.Kimi kime şikayet edeceğiz . Bizde böyle düşündük. Sosyal medyadan ifşa etmek geldi aklımıza. Cezai yaptırımı var mı ku
Kurumunuzda şahitlik yapacak birileri varsa bimere şikayette bulunun. Soruşturma açılır. Araştırılır. Ama sizin şikayet ettiğiniz bilinir yani bunu göze alacaksanız yapın.Ne yapılabilir ki.
Ben calismiyorum suan. Böyle birşey yapsan kadın bana birsey yapamaz bunu biliyorum. Bu kadinin kendini pazarladigi adamlardan biri malesef evlendigim adam. Evlendigim adamla zitlasmamak için dava edemez de devlet görevlisi ifşa ettim diye kamu davası açılır mi bana.Kurumunuzda şahitlik yapacak birileri varsa bimere şikayette bulunun. Soruşturma açılır. Araştırılır. Ama sizin şikayet ettiğiniz bilinir yani bunu göze alacaksanız yapın.
Şu anda tüm dünyanın izlediği utanç davasında hiç kamu görevlilerine bişey oldu mu ki o kadına olsun. Adalet zor... sosyal medyadan ifşa ederseniz siz suçlu olursunuz ama gerekli yerlere şikayetinizi yapın...Selam kk. Avukat olan yada hukuk bilgisi olanlar yardım edebilir misiniz.
Bir kamu görevlisi çıkarları doğrultusunda güçlü adamların bütün ihtiyaçlarını karşılıyor. Karşılığında yükseliyor. Bu kadinin sevmediği insanlar çok emek verse de yükselemiyor. çalıştığı kurum biliyor ama güçlü adamlardan cekindiklerinden birsey yapamıyor.
Şöyle birsey yapılsa sosyal medyadan bu kadının bütün sicili ve fotoğrafını ve menfaatleri uğruna kendini pazarliyor diye paylasilsa.
Bunun hukuki yaptırımı ne olur. Kamu gorevlisini ifşa eden biri hakkında cezayi yaptırımı var mı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?