- 12 Ocak 2012
- 2.946
- 5.312
- 358
- Konu Sahibi Gecelerin-yargici
Umarım ciddi yaptırımları vardır. Çünkü çok çirkince.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kadının yaptığı doğru benim yaptığım cirkince mi.Umarım ciddi yaptırımları vardır. Çünkü çok çirkince.
Kadının yaptığı doğru benim yaptığım cirkince mi.
Bu kadın yüzünden kaç evli kadın yuvasından oldu, kaç çalışan görevinden oldu. Kadın öyle iğrenç biri ki. Kadını tanimani isterdim. Bana hak verirdin
Kadının yaptığı doğru benim yaptığım cirkince mi.
Bu kadın yüzünden kaç evli kadın yuvasından oldu, kaç çalışan görevinden oldu. Kadın öyle iğrenç biri ki. Kadını tanimani isterdim. Bana hak verirdin
Selam kk. Avukat olan yada hukuk bilgisi olanlar yardım edebilir misiniz.
Bir kamu görevlisi çıkarları doğrultusunda güçlü adamların bütün ihtiyaçlarını karşılıyor. Karşılığında yükseliyor. Bu kadinin sevmediği insanlar çok emek verse de yükselemiyor. çalıştığı kurum biliyor ama güçlü adamlardan cekindiklerinden birsey yapamıyor.
Şöyle birsey yapılsa sosyal medyadan bu kadının bütün sicili ve fotoğrafını ve menfaatleri uğruna kendini pazarliyor diye paylasilsa.
Bunun hukuki yaptırımı ne olur. Kamu gorevlisini ifşa eden biri hakkında cezayi yaptırımı var mı.
Ben calismiyorum suan. Böyle birşey yapsan kadın bana birsey yapamaz bunu biliyorum. Bu kadinin kendini pazarladigi adamlardan biri malesef evlendigim adam. Evlendigim adamla zitlasmamak için dava edemez de devlet görevlisi ifşa ettim diye kamu davası açılır mi bana.
Elinizde kanıt var mı? İfşa diyorsunuz ama sözlü olmaz ki bu işler. İspatınız varsa mahkemede kullanın,eşinizden boşanırken.Boşanmamaak için bir nedenim yok artık. Adamı bosarken ortalığı yakmak istedim. Icim oyle sogur.
Kadın menfaati için kendini pazarliyor adam da aracı olmuş. Yani Adam sadece kendi kullanmamis başkalarına da kullandirmis.
Böyle adamla evliymisim. Dün öğrendim malesef. Bu igrencligi ogrendigimden beri midem kaldirmiyor. Ifsa yolu geldi aklıma. Ama ceza, mahkemeyle ugrasmamak için yapmayacağım.
bir ahlaksizlik varsa elbette bu cezasiz kalmamali.
Ancak!!
eger iftira varsa! maalesef bu cok oluyor. eger iftiraysa bu. ozaman O iftira edenler, O sikayet edenler asla cezasiz kalmamali.
baslarina dertlerin en büyüyü acilmali!!!
insanin adini batirdiklari ve toplum icindeki kisilik degerini mahfettme cüretinde bulunduklari icin cezalarin en kötüsünü almalilar..
Bir insan sikayet ediyorsa adam gibi arkasinda durmali.
ki kendisiyle yüzlesilebilinsin.
Eger insan hakliysa korkmaz zaten söylediginin arkasinda dimdik durur.