- 3 Mayıs 2018
- 2.876
- 8.207
- 158
Emzirmese de söylediklerim hâlâ geçerli.Emzirmiyomus
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Emzirmese de söylediklerim hâlâ geçerli.Emzirmiyomus
Hasta vs degilse tutmasi gerekiyor. Bise yememek herkeste bi asabiyet yapiyor bu kadinada sart degil ya da onun gibilere..erkekler bile asabi.. kimse oruc tutmasin o zaman.. cunku her turlu ac geziyosunEmzirmese de söylediklerim hâlâ geçerli.
Asabi olup terör estiren tutmasın. Birisi ibadet yapıp öbür dünyada kendi yerini garantileyecek diye kimse onun sinirini çekmek zorunda değil. Herkes asabi oluyorsa aç kalınca kimse tutmasın. Ya da sokağa çıkmasın. Toplum içinde yaşıyorsa ya asabi davranmayacak ya tutmayacak ya da bir ay insanlarla iletişimini kesecek, bu kadar basit! Kimse kimseyi idare etmek, hoş görmek zorunda değil!Hasta vs degilse tutmasi gerekiyor. Bise yememek herkeste bi asabiyet yapiyor bu kadinada sart degil ya da onun gibilere..erkekler bile asabi.. kimse oruc tutmasin o zaman.. cunku her turlu ac geziyosun
Uuuu korktum valla:)) haklisin zaten suurunda olsa ibadeti yapan herkes keske.. ama sorun oructada degil aslinda.. genel olarak asabi bi milletizAsabi olup terör estiren tutmasın. Birisi ibadet yapıp öbür dünyada kendi yerini garantileyecek diye kimse onun sinirini çekmek zorunda değil. Herkes asabi oluyorsa aç kalınca kimse tutmasın. Ya da sokağa çıkmasın. Toplum içinde yaşıyorsa ya asabi davranmayacak ya tutmayacak ya da bir ay insanlarla iletişimini kesecek, bu kadar basit! Kimse kimseyi idare etmek, hoş görmek zorunda değil!
Haklısın. Biraz da asabi olan biziz. Hayat şartları öyle ağır ki kimsenin kimseyi çekecek, tolere edecek hâli kalmamış.Uuuu korktum valla:)) haklisin zaten suurunda olsa ibadeti yapan herkes keske.. ama sorun oructada degil aslinda.. genel olarak asabi bi milletiz
Yok alma cnm benim kafa gitmiş hiç bişey anlamadim yorumlardanSenin yorumunu begendim istemiosan geri aliyim:)
Sen bir keyifli hatunun soylediklerine karsi cikmadin mi? Hani anneler mukemmel olmasi lzm dedigi icin?
Cok iyi anliyorum seni:) 1 saat once ben agliyodum.. kizim kustu uykusu var uyumadi vs vs.. simdi melegim yanimda uyudu.. o snlar geciyorda isteHanımlar ben yapi gereği asabi değilim. Bu orucluyken de böyle(2küçük çocuk namazlarımıza da engel değil, konu namazdan acılmısken belirtmek istedim).
Bir insan ve anne olarak bunalmaya da hakkım olduğunu düşünüyorum.(konuyu actigimda eşimle tartişmistik)
Ayrıca bir kac haftadır emziremiyorum bebeğim red etti ve ne denediysem olmadı.
Geçtigimiz günlerde takıldığim nokta şu idi:
Uyku belirtileri var ama uyumuyorlar.iftardan önce eşimle ben uyutuyoruz iftar açılacak nerseyse.
Bırakip 5-10dkda yiyoruz evde kaos ortamı.
Yine hemen kalkıp yatırmaya çalışıyoruz olmuyor.
Fena bir düzen bozukluğu vardı. Öncesini ve sonrasını organize etmeye çalışsakta yok yok yok.
Elbette çocukla iftar açmayı pespembe hayal etmedik ama bu kadarınada pes dedirtecek şeyler çok birikti...hani insan ya uyur ya uyumaz birşeyle mutlaka memnun olabilir.
Eşimle banada çok yansıdı birbirimize patladık
O yüzden konu açıp içimi dökmek istedim.
2gündür biraz rahatladık gibi...takmamaya düşünmemeye gayret gösteriyoruz.
Allah ibadetlerimizi kabul etsin insallah.
Eminim hepimiz huzurla bu ay'ı geçirmek istiyoruzdur ama çocukla zor bunu anladım ve kabul ettim:)
Süper dadi vardı onu izleyin orada anlatıyordu baya mantıklı.Anliyor da cok alingan hemen kendini yere kapatip agliyor onunla ugrasmak yerine sofrayi dagitmasini yegliyorum diyebilirim :))
adın fikir istemiş siz ne yazmissiniz her konuda gereksiz ukalalık yapan biri oluuo
Disiplin böyle saglanıyor hanımefendi.Yoksa siz cocukların kuklası oluyorsunuz.Onların size uyması gerek,sizin onlara değil.Anliyor da cok alingan hemen kendini yere kapatip agliyor onunla ugrasmak yerine sofrayi dagitmasini yegliyorum diyebilirim :))
Pardon?Disiplin böyle saglanıyor hanımefendi.Yoksa siz cocukların kuklası oluyorsunuz.Onların size uyması gerek,sizin onlara değil.