• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iftar daveti. çok mahcubum

quantumkizi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2012
1.778
891
83
arkadaşlarımla bir hafta öncesinden benim davet edeceğim iftarla ilgili plan yapıyorduk. arkadaşlarımdan birinin de 14 yaşında oğlan bir kuzeni var. kuzeni tercih dönemi boyunca biz bu iftar planlarını yaptığımız süreç içinde arkadaşımda kalıyordu ve tüm buluşmalarımızda o da bize eşlik ediyordu. çok da severim o çocuğu bana içinden geldiği için bluz aldı 2 gün önce.
ama sonradan gelişen bi olay benim çok mahcup olmama sebep oldu. iftar yapıcağımız o akşam arkadaşım kuzenim de gelse sorun olur mu diye mesaj attı. gelmesini sorun etmiyordum ama o akşam evde babam vardı. o çocuğun da geldiğini görürse beni arkadaşlarıma mahcup edebiliceğinden korktum. nasıl desem bilmiyorum ama babam bu cocuk da kim falan der diye korktum.
maalesef arkadaşıma uzunca bi açıklama yaptım. gelmemesinin daha iyi olucağını ifade ettim özür de diledim. ve arkadaşım babamın nasıl biri olduğunu da az çok biliyordu. arkadaşım anladığını söyledi ve konu kapandı. ama çocuk çok üzülmüş ve evde o akşam arkadaşımın abisi de evde yokmuş yalnız hissetmiş kendini. bu planların yapıldığı süre içinde arkadaşım kuzeninin de davetli olduğunu sanmış. başka bir arkadaşım da bu çocuğun üzüldüğünü görünce, üzülme ertesi gün de benim iftar davetim var ona gelirsin yatıya da kalırsın bizimle demiş. ben arkadaşımın davetine gittiğimde o çocuğun yüzüne nasıl bakıcam? nasıl açıklamalıyım? arkadaşım bize geliceği zaman üzerini gitmeye başlamış ve çocuk ben de giyiniyim mi demiş. arkadaşımın annesi de durumu geçiştirmek için onca kızın arasında napıcaksın canım boşver demiş çocuğu böyle sindirmişler anca.

Canim ya sen kac yasindasin ki baban 14 yasindaki cocuga laf ediyor.onun erkekliginden nolucak.cocuk ya

14 yaşında çocuk mu sorun olacak yahu? Delikanlı bile değil bence. Artık olan olmuş. O gün çocuğu gördüğünüzde kenara çekip ona bir açıklama yapıp sonra üzgün olduğunuzu söyleyebilirsiniz.

çok kötü olmuş ama olan olmuş artık üzülmeyin...gittiğiniz zaman çocuğu çekin kenara anlatın durumu..
eğer hiç bişey söylemedn bişey olmamış gibi davranırsanız üzülür çocuk.

Cocuga gercekten deger veriyorsan mutlaka bir aciklama yap , acikla bazen boyle durumlar olabiliyor malesef..hediye de alsan cok iyi olyr

Back
X