• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İftar daveti

melo34

Duygularıma Esir Oluyorum Seni Görünce
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2013
7.111
6.127
448
Esinizin ailesi oglunu iftara davet edip sizi etmiyorsa esinizi o iftara yollar misiniz? Yollamazmisiniz?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Esinizin ailesi oglunu iftara davet edip sizi etmiyorsa esinizi o iftara yollar misiniz? Yollamazmisiniz?

aileyle aranız bozuk sanırım..
hata kimde bilmek lzım eğer onlar hatalıysa göndermem de sende suç varsa karışman anlamsız :ssz:

Terbiyesizliktir bu..bu demek oluyo ki sizin bi aile oldugunuzu kabullenememisler ki bir tek ogullarini iftara almak istiyolar.gitmesin tabiki.kendi gitmek istiyor mu peki sizsiz.

Yollarım dönerse benimdir... :1:

Şaka bir yana da yaşanan husumet devreye girer burada. Eğer ben kendi kararımla görüşmek istemiyorsam yollarım. Sonuçta onun ailesi gitmek isterse gitsin.

Fakat eşim ve bana yapılan bir ayıp varsa ve ikimizin nezdinde saygısızlık yapıldıysa eşime de gitmesini istemediğimi sebepleriyle birlikte söylerim. Ama yine de kararı ona bırakırım.

yok artikk nedir bu kv yaptiklari ya herkes bi garip ben olsam asla gondermezdim isterseniz hatali olunn veya olmayin sizin aile oldugunu kabullenmeliler

Bilgi size güç verir ancak saygiyi karakterinizle kazanırsınız.

Burda asıl problem benim gönderip göndermememden ziyade Eşimin gidip gitmemesi ..
Eger esim bu duruma itiraz etmiyor bensiz gidiyor ve bunu kabullenmişse yapabilecek bisey yok..
Özetle
Kaynana:1 Gelin:0

Son düzenleme:
Valla ben öyle soğudum ki ben gitmeyim kendi gitsin gelsin modundayim ama kaynanam asla eşimi yanliz cagirmaz cagirsada esim bensiz gitmez ama diyorum ya keske kendi gidip gelse bende bosuna sıkılıp gerilmem.. ama kayinvalidenizin tavri hic hoş değil bence esiniz siz müdahele etmeden kendisi gitmemesi gerektiğini bilmeli

Esinize sen gel o gelmesinmi demis?
Ben olsam hic birsey demem kendi artik gider yada gitmez vijdanina kalmis birsey eyer orda rahat edecekse buyursun gitsin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

siz mi onları sildiniz onlar mı sizi

o önemli

eğer siz gitmek istemiyorsanız ve onlar da çağırmadıysa gitsin
ama sizin suçunuz yokken böyle bir ayırım yapıyorlarsa
çok fena kızıp göndermem
haa baktın kavga çıkacak bırak gitsin ne halleri varsa görsün

zor bir durum. eğer size haksızlık yapılıyorsa, eşinizin sizin yanınızda olması gerekir. yok kocam yine de beni çiğneyip giderse kendi bilir. fikrimi söylerim ama git ya da gitme demem. giderse de, bu kadar ayrım yapan bir aileyi bayramda arayıp sormam.

Son düzenleme:
Esimin ailesiyle problemim yok kavga gurultu olmadi hic

Arkadaşlar sebep olmasına gerek yok ki iftar daveti bu mübarek Ramazanda ayrımcılığa ne gerek var yazık yani ben olsam eşimi gönderirdim ama bir daha ben de onları evime çağırmazdım ya da sadece birini çağırırdım aileden

Konuyu açmışsın arkadaşım herkes gelmiş cevap verip yardımcı olmaya çalışıyor bi kere konun açıklayıcı değil

Bir de sorulara cevap verecek konu sahibi ortada yok

Yapmayın şunu lütfen..

Back
X