• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İftar daveti

Alsin oğlunu tursusunu kursun o zaman terbiyesizliege bak valla gonderirdimben olsam ama laf sokardim annen bekar halini mi ozledi beni cagirmiyo diye.

Çağrılmadıgım yere gitmem eşimde zaten yapılan ayıbı anlar gitse de sorar ne oluyor bu nasıl bir davranışrtır diye ha bunun bide karşılığı olur tabi Bayram da da ben gitmem beni yoksayanlarla işim yok

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

arada hiçbir sorun olmadığı halde bir kayınvalide neden gelinini dahil etmez programa?
eşinizi arayarak sadece sen mi gel demiş?
yoksa
akşama gelin bekliyorum mu dedi de siz ayrı yeten beni niye aramadı diye triplere falan girdiniz?

söyleyeceklerinize göre verilecek cevaplar da şekillenir..

konu fazlaca yetersiz :42:

arada hiçbir sorun olmadığı halde bir kayınvalide neden gelinini dahil etmez programa?
eşinizi arayarak sadece sen mi gel demiş?
yoksa
akşama gelin bekliyorum mu dedi de siz ayrı yeten beni niye aramadı diye triplere falan girdiniz?

söyleyeceklerinize göre verilecek cevaplar da şekillenir..

konu fazlaca yetersiz :42:

Bende sizin gibi düsündüm ve yazdim ama konu sahibi aciklik getirmedi 😕

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim kv akli dengesi yerinde degil yani rahatsiz zarari yok fazla saf kayinpederim kayinvalide oldu gibi dusunebilirsiniz oda beni cok severdi! İnanmistim ama degilmis yazik
Kp oglunu arayip is cikisi iftara gel demis esim aksam soyledi bana ben babama gidicem beni cagirdi iftara diye
gorumcem zaten yemekleri yapiyor annesi yetisemez
ben gorumcemi iftara davet ettim geldiler kendisi hafta ici davet etti calistigim icin gelemem dedim ertelemistik simdi boyle olunca anlam veremedim

Son düzenleme:
Benim kv akli dengesi yerinde degil yani rahatsiz zarari yok fazla saf kp hv oldu gibi dusunebilirsiniz
Kp oglunu arayip is cikisi iftara gel demis esim aksam soyledi bana ben babama gidicem beni cagirdi iftara diye
gorumce hanim zaten yemekleri yapiyor
ben gorumcemi iftara davet ettim geldiler kendisi hafta ici davet etti calistigim icin gelemem dedim ertelemistik simdi boyle olunca anlam veremedim

Belki kötü bir niyet yoktur. Belki adam akşam yalnızdır, görümcenizin bir işi vardır, oğluyla baş başa birşey görüşecektir iftarı da buna zemin yapmıştır. Önce bir ne olduğunu öğrenin bence. Bir de kayınpederinizin tavrı önemli. Gel derken sadece oğlunu değil, sizi de davet etmiş olabilir. Çünkü oğlunun gelmesi zaten sizin de gitmeniz anlamına gelir diye düşünmüştür. İnsanlık hali, oruç kafası, sıcak hava:) Dediğim gibi önce bir durumu öğrenin.

Belki kötü bir niyet yoktur. Belki adam akşam yalnızdır, görümcenizin bir işi vardır, oğluyla baş başa birşey görüşecektir iftarı da buna zemin yapmıştır. Önce bir ne olduğunu öğrenin bence. Bir de kayınpederinizin tavrı önemli. Gel derken sadece oğlunu değil, sizi de davet etmiş olabilir. Çünkü oğlunun gelmesi zaten sizin de gitmeniz anlamına gelir diye düşünmüştür. İnsanlık hali, oruç kafası, sıcak hava:) Dediğim gibi önce bir durumu öğrenin.

Aslinda yalniz kalsa kafa dinlese esi 5 bekar oglu 1 kopek 1 kedi pek yalniz degil ;) beni isteseydi esim babam bizi cagirdi derdi uzerine basabasa sordum beni cagirmadi mi diye yoo dedi onun vicdanina biraktim annesi banasi gidip gorecek elbet

Aslinda yalniz kalsa kafa dinlese esi 5 bekar oglu 1 kopek 1 kedi pek yalniz degil ;) beni isteseydi esim babam bizi cagirdi derdi uzerine basabasa sordum beni cagirmadi mi diye yoo dedi onun vicdanina biraktim annesi banasi gidip gorecek elbet

Bence de asla mani olmayın. Gitsin iftara. Kim bilir belki de hiç ummadığınız bir durum vardır. Belki sizin orada olmamanız gerekiyordur. Siz de artık o ailedensiniz evet ama çekirdek aileler içinde bazen gelinlerin bile duymaması ya da biraz daha geç duyması gereken şeyler olabilir. Yani bütün bunları farazi olarak söylüyorum. Senaryo yazıyorum kısaca:) Gitsin bakalım. Döndüğünde sorarsınız ne olup bittiğini. Bizi de haberdar edin ama merak etmeyelim:)

Back
X