Iftar için gittiğimiz mekanda tartistim

Okyete

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2016
986
899
103
Kızlar bugün iftar için 20 kişi bulunduğumuz ilden farklı bir ile iftara gittik.Çorbalar geldi herkese verildi.Sonra ana yemek verilecekti siparişler önceden alındı . Masada ben ve bir arkadaşın siparişi bir türlü gelmedi.Yanimda ki arkadaşımda kendisiyle yememi söyledi. Samimi olduğumuz için beraber yedik yemeği de fazla söylemişti.50 DK sonra yine gelmedi benim yemek arkadaşima dedim "eğer sen doyduysan iptal edicem ben doymuştum cunku ".O da doyduğunu söyledi zaten tabağını ikimiz bitirememiştik bile.Ben de garsona iptal ettiğini söyledim. Zaten geç kaldınız dedim.Çay içerken de mekan sahibi bana sürekli baktı sinirli şekild e.Hesap öderken de arkadaşla payalsip ödedik onun yemeğini. Adam orda bana " Niye iptal ediyorsunuz ne var sanki.zaten gelmişti ,siz sabirsizsiniz "vs bir sürü bağırdı. Erkek arkadaşlar konuştu onlar da adama bağırdı sinirliydim ben çok ne konuşuldu anlamadım da ama çok mutsuz oldum kızlar . Sanki geceyi ben mahvetmişim gibi hissediyorum :(

Ayyy ne biliyim çok kafama taktım ya

Saçmalığa bak. Ben müşteriysem getirecek o yemeği. Bedava bile dağıtsa zamanında gelecek o yemek. En fazla 15 dakika geciktirebilir 1 saat ne yahu.açlıktan öleyim mi? Büyük ihtimal unuttular yemeği getirmeyi.

Ben de bi otelde oranın rezilliğini yaşamıştım. Dönerdönmez heryere çok detaylı yazdım çok ta kişi okumuş. Eminim biçok insan elemiştir o oteli karar verirken...Hakediyorlar..

Konuyla alakasi yok ama hangi oteldi?

Tatile gitmek istiyorumda sectigim bir kac otelin arasinda sizin memnun kalmadiginiz otel varmidir diye soruyorum

Ben de bi otelde oranın rezilliğini yaşamıştım. Dönerdönmez heryere çok detaylı yazdım çok ta kişi okumuş. Eminim biçok insan elemiştir o oteli karar verirken...Hakediyorlar..

Kızlar bir de çok pahalıydı.Hic bu kadar pahalı olacağını beklemiyorduk. Yarın hep bu durumu hem de çok pahalı olmasını yazicam her yere

Bence de her yere yaz. İnsanlar önce bu yorumları okuyorlar artık

Kızlar bugün iftar için 20 kişi bulunduğumuz ilden farklı bir ile iftara gittik.Çorbalar geldi herkese verildi.Sonra ana yemek verilecekti siparişler önceden alındı . Masada ben ve bir arkadaşın siparişi bir türlü gelmedi.Yanimda ki arkadaşımda kendisiyle yememi söyledi. Samimi olduğumuz için beraber yedik yemeği de fazla söylemişti.50 DK sonra yine gelmedi benim yemek arkadaşima dedim "eğer sen doyduysan iptal edicem ben doymuştum cunku ".O da doyduğunu söyledi zaten tabağını ikimiz bitirememiştik bile.Ben de garsona iptal ettiğini söyledim. Zaten geç kaldınız dedim.Çay içerken de mekan sahibi bana sürekli baktı sinirli şekild e.Hesap öderken de arkadaşla payalsip ödedik onun yemeğini. Adam orda bana " Niye iptal ediyorsunuz ne var sanki.zaten gelmişti ,siz sabirsizsiniz "vs bir sürü bağırdı. Erkek arkadaşlar konuştu onlar da adama bağırdı sinirliydim ben çok ne konuşuldu anlamadım da ama çok mutsuz oldum kızlar . Sanki geceyi ben mahvetmişim gibi hissediyorum :KK43:
Uzulecek bir sey yok bunda. Orucsunuz bu mekanin hatasi. Yemeginizi zamaninda getirmelilerdi.

Back
X