Iftar icin :(

KumkatNedir

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2014
1.381
832
73
Kizlar merhaba,
Dert degil ama en cok burdan cevap gelir diye burdan yazmak.istedim. aksama misafirler gelcek ve hala ana yemek.belli degil , ve tatli ne yapcam bilmiyorum :( cok degisik iftar icin olacak bildiginiz serbetli tatlilar varmi :( yemek onerileri

Kizlar merhaba,
Dert degil ama en cok burdan cevap gelir diye burdan yazmak.istedim. aksama misafirler gelcek ve hala ana yemek.belli degil , ve tatli ne yapcam bilmiyorum :KK43: cok degisik iftar icin olacak bildiginiz serbetli tatlilar varmi :KK43: yemek onerileri
Tatlı olarak şekerpare.

Yemek sebze mi olcak et mi tavuk mu ona göre söyliyim. Ben pazar günü et sote yaptım mesela

ben en son iftar misafirlerime haşhaşlı revani yapıp dondurmayla servis ettim, herkes bayıldı..

Ana yemek etli olmalı bence , mantarlı et sote yapabilirsiniz. Tatlı için güllaç veya muhallebi olabilir. Ama vaktiniz yoksa hazır alıp dondurmayla servis yapabilirsiniz.

Kizlar merhaba,
Dert degil ama en cok burdan cevap gelir diye burdan yazmak.istedim. aksama misafirler gelcek ve hala ana yemek.belli degil , ve tatli ne yapcam bilmiyorum :KK43: cok degisik iftar icin olacak bildiginiz serbetli tatlilar varmi :KK43: yemek onerileri
Lezzetli ve hafif olmasi onemli degisik yapacam diye ugrasmaniza gerek yok sonucta herkesin elinin lezzeti farkli olur.

Hashasli revani bence cok guzel olur.Yaninada dondurma.

Ana yemek olarakta karniyarik,firinda tavuk,firinda kofte patates olabilir.

Öncelikle misafir geleceği zaman daha önce yapmadığın bir tarifi deneme bence, olası bir aksilikte yeni yemeği yetiştirme fırsatı olmayabilir
En son C.tesi günü misafirim vardı, menüm şöyleydi, belki fikir verir sana ;

Yoğurtlu çorba (bunun tarifi yoktur annemin icadı bir aile çorbası =) )
İzmir köfte
Domatesli pilav
Zeytinyağlı fasulye
Zeytinyağlı biber ve kuru patlıcan dolması
Közlenmiş yoğurtlu patlıcan salatası
Mevsim salata ve vişne kompostosu
Börek
Çayın yanına tarçınlı-üzümlü kek
Tatlı olarak vişne soslu irmik tatlısı yanında dondurma(sütlü irmik favori tatlım, çok hafif olduğu için genelde tercihimdir)

Back
X