İftar Menüm Nasıl fikir verin Lütfeeennnnn ?

rapunzel4131

İZMİR'Lİ KIZ
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2013
586
12
118
Kızlar aksam Nişanlımın ailesi ve amcasının ailesi gelecek iftara Menüm ;

Çorba
Bamya,
Kuru Fasülye,
Pilav,
Tepsi Kebabı (Yöremize ait)
Fırında Poşette Tavuk,
Kaytaz Böregi (Yöremize ait)
Patlıcan Salatası
Normal Çoban salata,
Humus (soguk meze)
Tatlı olarak Hazır revani aldım kolay olsun diye...
Fikir verirmisiniz ?

Merak edenlere;
Tepsi Kebabı :

Kaytaz Böregi

Son düzenleme:
kız kaç kişi gelıolar bu kadar yenek yenır mı :))) neyse herşyı guzel yapmısın revanıyı nerden aldın pastaneden aldınsa sorun olmaz da marketten aldınsa onu yapma derım kendın yap o da yarım saat surmez

13 kişi olacagız :))) Revaniyi marketten aldımm daha önce hiç revani yapmadım ki bilmiyorum

anaaam maşşallah bacım çok marifetlisin de,biraz fazla değil mi,senin misafirler ramazan bitene kadar idare ederler bu iftar yemeğiyle

anaaam maşşallah bacım çok marifetlisin de,biraz fazla değil mi,senin misafirler ramazan bitene kadar idare ederler bu iftar yemeğiyle

Kalabalıgız mahcup olmak istemiyorum daha ne yapsam diye düşünüyorum sonucta kvdeler gelio marifetimi göstereyim demi canım tatlı da emin degilim ama nasıl olurki :26:

çok olmuş biraz ama kalabalığız diyorsan iyi. rapunzel o kaytaz böreği nasıl yapılıyor? hamurunu kendin mi açıyorsun yufka mı?

Kalabalıgız mahcup olmak istemiyorum daha ne yapsam diye düşünüyorum sonucta kvdeler gelio marifetimi göstereyim demi canım tatlı da emin degilim ama nasıl olurki :26:

Canım banada cok geldı

Mesela kuru yapmıssın tavuk olmayabılır tepsı kebabı yapmıssın börekte kıymalı degılde patateslı olsa

Revanı tarıfı var bende burdakı arkadasıntarıfınden alıp yapmıstım super oluyor

Markettekıler guzel olmadı denedım

Yada baska tatlıda yapabılırsın olmadı baklava fılan alsın esın ılla sen mı yapmalısın

Kolay gelsın

13 kişi olacagız :))) Revaniyi marketten aldımm daha önce hiç revani yapmadım ki bilmiyorum

3 yumurta 1su bardağı şeker çırp bunları 1 subardağı yogut ekle çırp bıraz daha sonra bı çay bardağı sıvı yağ ekle çırp sonra1 su bardak un 1su bardak irmik ekle kabartma tozu vanılya ekle ver fırına kızarınca al kek yapar gıbı sadece ırmık koyuyosun şerbetini de 3 bardak su 3 bardak seker yarım lımon kaynat bı kenarda soğut kek fırından çıkınca soğuk serbetı sıcak tatlıya dök afıyet olsun ustunu de ıstedıın gibi süsle çok basıt yarım saat almıor yapımı ama kekı yapmadan önce serbetı yapkı soğusun o

O zaman tarifi denicem canım zaten güvenemedim.. Çok teşekkür ederim.. Tepsi kebabı yetmez diye tavugu yapmayı düşünüyorum.. Kaytaz böregini de merak ediyorlardı coktandır..

Bu tarifi yapacam canım inş beceririm cok teşekkür ederimmmmmm

antakya mutfağı galiba :)

menü güzel ama bence ya kurufasülye olmalı ya da bamya ikisiden biri..kalabalık olacağınız için diğerleri yeter zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…