- 17 Mayıs 2013
- 586
- 12
- 118
- Konu Sahibi rapunzel4131
-
kız kaç kişi gelıolar bu kadar yenek yenır mı :))) neyse herşyı guzel yapmısın revanıyı nerden aldın pastaneden aldınsa sorun olmaz da marketten aldınsa onu yapma derım kendın yap o da yarım saat surmez
Kızlar aksam Nişanlımın ailesi ve amcasının ailesi gelecek iftara Menüm ;
Çorba
Bamya,
Kuru Fasülye,
Pilav,
Tepsi Kebabı (Yöremize ait)
Fırında Poşette Tavuk,
Kaytaz Böregi (Yöremize ait)
Patlıcan Salatası
Normal Çoban salata,
Humus (soguk meze)
Tatlı olarak Hazır revani aldım kolay olsun diye...
Fikir verirmisiniz ?
Merak edenlere;
Tepsi Kebabı : Eki Görüntüle 765502
Kaytaz Böregi Eki Görüntüle 765503 Eki Görüntüle 765504
anaaam maşşallah bacım çok marifetlisin de,biraz fazla değil mi,senin misafirler ramazan bitene kadar idare ederler bu iftar yemeğiyle
Kalabalıgız mahcup olmak istemiyorum daha ne yapsam diye düşünüyorumsonucta kvdeler gelio marifetimi göstereyim demi canım tatlı da emin degilim ama nasıl olurki :26:
13 kişi olacagız :))) Revaniyi marketten aldımm daha önce hiç revani yapmadım ki bilmiyorum
çok olmuş biraz ama kalabalığız diyorsan iyi. rapunzel o kaytaz böreği nasıl yapılıyor? hamurunu kendin mi açıyorsun yufka mı?
Canım banada cok geldı
Mesela kuru yapmıssın tavuk olmayabılır tepsı kebabı yapmıssın börekte kıymalı degılde patateslı olsa
Revanı tarıfı var bende burdakı arkadasıntarıfınden alıp yapmıstım super oluyor
Markettekıler guzel olmadı denedım
Yada baska tatlıda yapabılırsın olmadı baklava fılan alsın esın ılla sen mı yapmalısın
Kolay gelsın
3 yumurta 1su bardağı şeker çırp bunları 1 subardağı yogut ekle çırp bıraz daha sonra bı çay bardağı sıvı yağ ekle çırp sonra1 su bardak un 1su bardak irmik ekle kabartma tozu vanılya ekle ver fırına kızarınca al kek yapar gıbı sadece ırmık koyuyosun şerbetini de 3 bardak su 3 bardak seker yarım lımon kaynat bı kenarda soğut kek fırından çıkınca soğuk serbetı sıcak tatlıya dök afıyet olsun ustunu de ıstedıın gibi süsle çok basıt yarım saat almıor yapımı ama kekı yapmadan önce serbetı yapkı soğusun o
hay maaşallah
her eve lazım böyle bi gelin
http://www.kadinlarkulubu.com/tatlilar/206829-revaniresimli.html
Ben bu tarıfı yapıyorum begenmeyen görmedim simdiye kadar
Bu tarifi yapacam canım inş beceririm cok teşekkür ederimmmmmm
antakya mutfağı galiba :)
menü güzel ama bence ya kurufasülye olmalı ya da bamya ikisiden biri..kalabalık olacağınız için diğerleri yeter zaten.
rica edrım guzel olur bu olmama ıhtıma lı yok hem kolay hem guzel bende ne tatlı yapsam dıordum bunu yapıyım
Kaç kişilik buu canım ve kaç derecede pişicez ? ilk defa denicemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?