İftar Menüm Nasıl fikir verin Lütfeeennnnn ?

Menünüzün börek, tepsi kebabı ve tavuk kısmına bayıldım.
Bunların yanına bamya ve kurufasülye fazladan olmuş; çünkü masada etli bir yemek var zaten.
Zeytinyağlı bir yemek de eksik kalmış.
Kuru fasülye yerine zeytinyağlı taze fasülye çok güzel olurmuş.
Birde yoğurtlu bir salata harika olurdu bu menüyle.

Patlıcan salatam humusum falan zeytinyağlı olcak canım.. Tesekkür ederim

Bende kuru fasülye ve bamyanın fazla olduğunu düşünüyorum.

Kalabalık olmanız dağınık bir menü yapmanızı gerektirmiyor. Bol olsun herkese yetsin yeter. Kayınvalide gelecek telaş yapmışsın ama bu seferde amma uyumsuz yemekler olmuş diyebilir.

Bence tekrar gözden geçir.

​Yemekleriniz güzel görünüyor şimdiden ellerine sağlık ama et ağırlık bir menü olmuş böregi kıymalı yerine peynirli ve patatesli yapabilirsiniz ayrıca kurufasulyeyi menüden çıkartabilirsiniz menüyü bozmuş.Bamyayı zeytinyağlı yaparsınız güzel olur.

Son düzenleme:
menün güzelde canım ben ençok kaytaz böreğini merak ettim tarif vermişsin en kısa zamanda deneyeceğim güzel görünüyor

Kaç kişilik canım bu.. Fırın dercesi ne olcak korkuyorum yapamam diye en iisi hazırımı yapsam nee

valla yeter heral de 13 kişiye bi dilim yerler heralde senın marketten aldığından buyuk olur ama yapamam dıosan markettekını yyap 180 derece de pişir yapcaksan kolay gelsinnn

Bencede kuruyu ele derim cnm
Bana kalsa biras daha sakin bi menu yaparim fasla karismis geldi bana bi duzenleme yapilmali bence

Haklısınız kurufasülye ile bamyayı aynı anda yapmamın sebebi; Belki Bamya sevmeyen olur yada kuru fasülyeyi sevmeyen olur diye azar azar yapıorum.. Çok kişi gelecegi için kimin ne sevdigini bilmiyorumm Kaytaz Böregide bizim yöreye özel oldugu için merak ediyorlar bu yüzden patatesli yada peynirli yapamam özelligi gider....

Son düzenleme:
Haklısınız kurufasülye ile bamyayı aynı anda yapmamın sebebi; Belki Bamya sevmeyen olur yada kuru fasülyeyi sevmeyen olur diye azar azar yapıorum.. Çok kişi gelecegi için kimin ne sevdigini bilmiyorumm

Mesela ikisini kaldirip.taze fasulye olabilir
Borektede kiyma yeribe peybir kullanikabilir ana yemektede var

Ay sakaryadayim de bende atlayim geleyim hic sesimi cikarmam yer icer kalkarim iki cocuklq bu kadae genis menuye acilamiyorum

Mesela ikisini kaldirip.taze fasulye olabilir
Borektede kiyma yeribe peybir kullanikabilir ana yemektede var

Ay sakaryadayim de bende atlayim geleyim hic sesimi cikarmam yer icer kalkarim iki cocuklq bu kadae genis menuye acilamiyorum

Aaa gel kız yakınız valla... basımda yerin var.. Kaytaz Böregi bizim yöreye ait oldugundan dolayı merak edıyorlar.... O sadece kıymalı olur.. Peynırlı yada patatesli olursa kaytaz böregi olmaz canım..

Aaa gel kız yakınız valla... basımda yerin var.. Kaytaz Böregi bizim yöreye ait oldugundan dolayı merak edıyorlar.... O sadece kıymalı olur.. Peynırlı yada patatesli olursa kaytaz böregi olmaz canım..

Himmm anladim cnmm ay bende merak ettim bak en yakin zamnda denicem

Rapunzrl bu kizin eli cok bol bizi batirir demesinler hahah

Yav canimi cektirdiniz yaa.. Ben simdi ne yapsam bu aksam? (Orda aksam oldu bile biliyorum ama burada henuz oglen). Borek yapmayi pek beceremiyorum zaten, istedigim gibi olmuyor. Kebabi nerden bulacaz burda, pide de yapamam ufff.. En iyisi ben patlican kebabi veya oturtmasi yapayim, yanina da pilav.. Mmmm.. ne guzel olur. Su tarifteki revaniyi mutlaka deneyecegim bu aksam.
Bence de kurufasulye ile bamya fazla olmus, ikisinin yerine zeytinyagli tazefasulye daha iyi giderdi. Patlican salatasi ile humus meze tipine giriyor zeytinyagli yemekten ziyade.. Yani ben evlenene kadar yari vejeteryen yasamis biri olarak o sofrada hic et yemeyecek olsam bu ikisini karin doyurucu yemekten saymaz, ekmek peynir isterdim ev sahibinden. Hehehe.. aci ama gercek.. Diger yemekler cok guzel olmus..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…