İftar Sonrası Tatsızlık

91Elif91

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2016
107
29
18
35
merhaba kızlar

Yakın zamanda başımdan geçen olayda fikirlerinizi almak istiyorum...
Sevgilimin ailesi bizi yemeğe götürdü, güzelce yenildi içildi. Sonrasında eve davet ettiler bizi, evlerinde şöyle bir olay oldu:
Sevgilimin teyzesi meyve servisi yapılacakken bir sürü çeşit olmasına rağmen sadece bir kaç çeşit servis yaptı. Ben unuttu sandım şunu şunu da koyalım mı dediğimde ses etmedi. Düşündükçe içimi üzüntü kaplıyor, ailemden iki meyveyi esirgemiş olduğunu düşünmek beni üzüyor.
Bu konuyu sevgilime de açtım. O da bana saçmaladığımı söyleyerek çok kızdı, onu esirgeyecek insanlar olsak neden yemeğe davet edelim sonrasında da eve çağıralım diyip duruyor. Servis edilenler arasında zaten en pahalıları vardı diyor, ne fesatlığımı bıraktı ne başka birşeyimi... İlişkimiz bu yüzden bitme noktasında, sizce kim haklı ben boşa mı kuruntu yapıyorum?

merhaba kızlar

Yakın zamanda başımdan geçen olayda fikirlerinizi almak istiyorum...
Sevgilimin ailesi bizi yemeğe götürdü, güzelce yenildi içildi. Sonrasında eve davet ettiler bizi, evlerinde şöyle bir olay oldu:
Sevgilimin teyzesi meyve servisi yapılacakken bir sürü çeşit olmasına rağmen sadece bir kaç çeşit servis yaptı. Ben unuttu sandım şunu şunu da koyalım mı dediğimde ses etmedi. Düşündükçe içimi üzüntü kaplıyor, ailemden iki meyveyi esirgemiş olduğunu düşünmek beni üzüyor.
Bu konuyu sevgilime de açtım. O da bana saçmaladığımı söyleyerek çok kızdı, onu esirgeyecek insanlar olsak neden yemeğe davet edelim sonrasında da eve çağıralım diyip duruyor. Servis edilenler arasında zaten en pahalıları vardı diyor, ne fesatlığımı bıraktı ne başka birşeyimi... İlişkimiz bu yüzden bitme noktasında, sizce kim haklı ben boşa mı kuruntu yapıyorum?

Sevgilinize onun ailesini şikayet etmeyin... Nokta...

Hiiic kafaya takmamaniz gereken bir durum. Bu kadar ufak bir seyi tasirsaniz sevgilinize, iletde daha buyuk sorunlar yasarsiniz.

özel birşey istemedim yanlış anlaşılmasın, o an unutulur gibi geldi o yüzden söylemiş bulundum... Bana o an ses edilmeyince o şekilde geldi, sevgilime de bana başta bu yapılan ufak birşey komik birsey olarak geldiği için konuyu açtım. O da bu ufak konuda bile böyle düşünmen benim aileme çok büyük hakaret diyip duruyor siniri geçmiyor...

vallahi siz bu detaylarda boğulursanız, bunun nişanı düğünü var.. işiniz zor..
zaten sevgiliyken böyle aileyle içli dışlı olmayı gereksiz buluyorum ben. belki adımlar atılacak bu onun ön aşamasıdır bilemem ama.. yemeğe götürmüşler zaten??
bunu sevgilinize söylemeniz çok ayıp. iftardan sonra meyve yiyecek hal de kalmıyor zaten..

özel birşey istemedim yanlış anlaşılmasın, o an unutulur gibi geldi o yüzden söylemiş bulundum... Bana o an ses edilmeyince o şekilde geldi, sevgilime de bana başta bu yapılan ufak birşey komik birsey olarak geldiği için konuyu açtım. O da bu ufak konuda bile böyle düşünmen benim aileme çok büyük hakaret diyip duruyor siniri geçmiyor...
Saygıdan ses etmemişlerdir.Sonuçta misafir umduğunu değil bulduğunu yer.Biri bana böyle dese ev sahibinin işine karışılmaz derim.
Ayrıca neresi komik tam algılayamadım?
Sevgiliniz haklı.

Bende ısteyemezdım ama aklıma yazardım
Kımseylede paylasamazdım
Cunku benımde boyle bır tanıdıgım var ne zaman gıtsek dıkkat edıyorum bana ve esıme ve cocuguma az koyuyor kendı aılesıne bol kepceden atıyor. cagırma daha ıyı sankı yemegıne muhtacız :D

Düşündükçe içimi üzüntü kaplıyor, ailemden iki meyveyi esirgemiş olduğunu düşünmek beni üzüyor.
Komik gelseydi bu kadar üzülüp, ailenizden esirgendiğini düşünmezdiniz. Besbelli şikayet gibi olmuş.
Sevgiliniz çok haklı, iki meyveyi esirgeyecek olsalar, yemeğe davet edip, üstüne evlerine de çağırmazlardı sonuçta.
Daha yolun başında bu kadar küçük olaylara takılırsanız, evlilik çok zor olur sizin için.
Eski konularınıza bakınca da hatırladım sizi çok kaprislisiniz, biraz bu yönünüzü törpüleseniz iyi olur, böyle hayat geçmez ne size ne sevgilinize.

Misafir umduğunu değil bulduğunu yer... Sizin kalkıp " şunu da mı koysak" demeniz çok itici olmuş ... Ne ikram edilirse o yenilir. Evine misafir almış birinin önünüze koyacaklarını unutacağını hiç zannetmiyorum.. belki kadın koyacaktı siz öyle deyince vazgeçti.?

Bir de bu konuyu sevgilinize açmanız tamamen facia.. sizden bişey esirgemis olsalar sizi yemeğe davet etmezler.

şu an kıvırıyosunuz. komik bişey gibi düşünmediniz resmen şikayet ettiniz bence.

Back
X