İftar Sonrası Tatsızlık

merhaba kızlar

Yakın zamanda başımdan geçen olayda fikirlerinizi almak istiyorum...
Sevgilimin ailesi bizi yemeğe götürdü, güzelce yenildi içildi. Sonrasında eve davet ettiler bizi, evlerinde şöyle bir olay oldu:
Sevgilimin teyzesi meyve servisi yapılacakken bir sürü çeşit olmasına rağmen sadece bir kaç çeşit servis yaptı. Ben unuttu sandım şunu şunu da koyalım mı dediğimde ses etmedi. Düşündükçe içimi üzüntü kaplıyor, ailemden iki meyveyi esirgemiş olduğunu düşünmek beni üzüyor.
Bu konuyu sevgilime de açtım. O da bana saçmaladığımı söyleyerek çok kızdı, onu esirgeyecek insanlar olsak neden yemeğe davet edelim sonrasında da eve çağıralım diyip duruyor. Servis edilenler arasında zaten en pahalıları vardı diyor, ne fesatlığımı bıraktı ne başka birşeyimi... İlişkimiz bu yüzden bitme noktasında, sizce kim haklı ben boşa mı kuruntu yapıyorum?
herseyi sevgiliye soyleme canım üzülme sen kötü bişi dememişssin ama belki koymak istemedi boşver takma kafana

Cidden bunu nasil soylediniz sasirdim kaldim.valla ben esime diyemem ayip olur diye utanirim.kaynanama da su meyvelerden de koyalim diyemem.aramizda samimiyet olmadigindan degil.ayip kacar bence.teyze de belki yemegin ustune fazla kacar yenilmez diye birkac cesit koymustur.sevgilinizde demis zaten en pahalilarini koyduk diye(gerci bu da tuhaf ama cocuk ne yapsin sizin cazgirliginiza karsilik boyle savunmus kendini)sahi bu arada evde hangi meyvelerin oldugunu nereden biliyorsunuz?zira ben kaynanamin evinde hangi meyveler oldugunu bilmem.lazim olur da buzdolabini acarsam es kaza gorurum onda da zaten tek tek meyve cesitlerinin takibini yapmak aklima gelmez

Bu premses sendromlularla karşılaşınca,ağzımda bir kabak tadı hissediyorum.Ama ne hikmetse prenses muamelesi bekleyenler, en bilinen görgü kurallarından bihaber...
İlkokul öğretmenim bize okuma saatlerinde görgü kuralları kitabını okutur,sorular sorardı.Misafirlikte mutfak kapısına sık sık bakmanın bile ayıp olduğunu öğrendik biz.Keşke okullarda mecburı ders olarak okutulsa...

Sen biraz lüzümsuzluk yapmışsın.
Olan olmuş bunu sevgiline hiç taşımasaydın keşke,
2 meyve yüzünden kendi huzurunu bozmuşsun.

Ben böyle bir şeyi kendime bile söyleyemem :) çok ayıp etmşsiniz ama olan olmuş artık önünüzdeki maçlara bakarsınız.

Evde olmayan meyveleri de sayarak sunlar yok mu deseydiniz teyzeye.sonra da sevgilinize teyzen madem bizi davet edecekti bunu dusunemedi mi su su meyvelerden almamis deseydiniz.bence tropikal meyvelerden olusan bir meyve sepeti yaptirip teyzeye hediye edin.meyve oyle olmaz boyle olur diye de bir not ilistirin.o hadsiz teyze gorsun gununu!

Evde olmayan meyveleri de sayarak sunlar yok mu deseydiniz teyzeye.sonra da sevgilinize teyzen madem bizi davet edecekti bunu dusunemedi mi su su meyvelerden almamis deseydiniz.bence tropikal meyvelerden olusan bir meyve sepeti yaptirip teyzeye hediye edin.meyve oyle olmaz boyle olur diye de bir not ilistirin.o hadsiz teyze gorsun gununu!

Yanar dönerli olsun :))))))))))

kurumtu yada degil iste evlenince olacak olan bu . sen birsey diyeceksin o savunacak bu degismez oyızden aklına teyzeyi not et aileyi not et ilerde oyle davran

Neden teyzeyle yemeğe çıktınız evine gittiniz ?

Evlenince gitmek gelmesini istemeyeceksiniz bayramda bile işkence olucak uff pufff aaaagh olucaksınız meyveyi boşverde görüşmemeye bak

Meraba diyecek kadar samimiyet olsun kafi fazlası bozar

Meyveye gelince herkes senin evindeki gibi yeme içme misafir alışkanlığı yok kimisi yenileni içileni sayar kendine bile sayar onlarıda öyle kabul edicen afiyet olsun diyceksin

Bence artık adam kara kara düşünmeye başlamıştır

Belki servisi zordu o meyvelerin
Belki iyi çıkmadı
Belki yetmeyecekti
Belki VERMEK İSTEMEDİ

Siz biraz fesatsınız sanırım
Hani ne yaparsan yap memnun edemezsin hep bi eksik bulur hep bi memnuniyetsiz insanlar var ya o tipte misiniz acaba

Ayrıca yemeğe götürmüş nezaketen eve çağırmış gitmemeliydiniz abartmıssınız olayı

Bence artık adam kara kara düşünmeye başlamıştır

Belki servisi zordu o meyvelerin
Belki iyi çıkmadı
Belki yetmeyecekti
Belki VERMEK İSTEMEDİ

Siz biraz fesatsınız sanırım
Hani ne yaparsan yap memnun edemezsin hep bi eksik bulur hep bi memnuniyetsiz insanlar var ya o tipte misiniz acaba

Ayrıca yemeğe götürmüş nezaketen eve çağırmış gitmemeliydiniz abartmıssınız olayı
Bence de eve gidilmemeliydi,davet etmese ayıp olacaktı,bazı tekliflerin beklenen cevabı teşekkürle reddetmektir,bunu da herkes bilir...

Bence de eve gidilmemeliydi,davet etmese ayıp olacaktı,bazı tekliflerin beklenen cevabı teşekkürle reddetmektir,bunu da herkes bilir...

Ben bu kadın yerinde olsam çok üzülürdüm. Hem yedireceğim içireceğim evimde de ağırlayacağım üstüne beğenmeyip elma verdi armut vardı vermedi denilecek pess!

Kk da her Allahın günü bu kadar olmaz derken daha fazlasıyla karşılaşılıyor
En son bohçada ki makkaj malzemem niye loreal alındı mac alinmadi diye olay cikaran gelin vardi o benim icin zirveydi ama bu konu beni aştı
Yok artık gerçek olamaz. Ayrıca konu sahibi arkadaşım kendine çeki düzen ver bence. Her konuda hatalı sendin okuduğum kadar. Sevgilin olacak kardeş yine seni makul karşılamış. Senin görgüsüzce artı şımarık tavırların yüzünden bu ilişki elbet bi yerde biter. Yapma etme yazıktır ya.

Adam biraz düşünsün bence,daha bunun nişanı vaar,alışverişi vaar,kına kuruyemişi vaaar.Bir anne kızını evlendirirken,olsun kızım,birşey deme kızım diye diye kızı haklı yerlerde sustururken,kına da gelen çerez yüzünden,sırf içine ucuz bir çeşit karıştığı için,ortalığı birbirine katıp kınayı rezil etmişti.

Back
X