İyi bir şey kalmamış yaparsın
Benim yemek bana kolayAnnem kiraz yaprağı sarmış gönderdi pişiriyorum.Soğanını hazırladım Eşim dün istedi.Annemde sararım dedi.
Eşim evde yok sürpriz olacak
Memlekete geldiğimden beri bu sarma annemden sarıp yolluyor
Bu iyi bir şey değil biliyorsun değil mi Hep senden bekleniyor bazı şeylerBiz yazın bahçeye gidiyoruz.Mutfak sorumlusu benim17 kişinin yemeği benden sorulurElimize yapışmış
Benim yemek bana kolayAnnem kiraz yaprağı sarmış gönderdi pişiriyorum.Soğanını hazırladım Eşim dün istedi.Annemde sararım dedi.
Bu iyi bir şey değil biliyorsun değil mi Hep senden bekleniyor bazı şeylerBiz yazın bahçeye gidiyoruz.Mutfak sorumlusu benim17 kişinin yemeği benden sorulurElimize yapışmış
Cidden iyi değil herşeyi biliyorum dememek lazım,bizim taşınma işimiz varya egeye,eltim diyor ki ben temizliğe bakarım artur çarşı işi bende yemek yapacakmışımm oldu dedimmmm ne güldük ama varya
Cidden iyi değil herşeyi biliyorum dememek lazım,bizim taşınma işimiz varya egeye,eltim diyor ki ben temizliğe bakarım artur çarşı işi bende yemek yapacakmışımm oldu dedimmmm ne güldük ama varya
Babam evlendiğimde benim kızım çok veceriklidir,her yemeği yapar demişti.O günden beri o mutfak hep bendeAbla gurbette kalmam ce ikiz büyütmemden kaynaklı çok hızlıyımBirazda ondan bana kalıyor.Elimde lezzetliymiş öyle deniyor.
Yemek vana kolay geliyor
evet, benim de annem her zaman derdi ki "sakın, her şeyi biliyorum deme. bilsen bile bilmiyorum de. her şeyi bilirsen, her şeyi senden beklerler" beni verirken de sıkı sıkı tembihledi, "benim kızım iş yapmayı bilmez, yemek yapmayı bilmez, damat benim kızıma yardım edeceksin tek şartım bu" dedi. halbuki kızı yemek yapmayı da işi yapmayı da bilirdi sağ olsun, benim arthur da çok yardım eder bana.
Karşılığında takdir görüyorsam dünyayı yaparımŞimdilik iki taraf içinde kıymet biliniyor.
Kv ne yapacağını bilmiyor.
Ondan memnuniyetle yapıyorum.
El...yapmıyor