Sen seviyorsun yemek yapmayıda ondan,rahmetli annemde öyleydi çok severdi mutfak işini.
Umarım gitmezler bak benşmki çekti gitti işte.
Elim lezzetlidir sülaleside aynı şeyi söyler farklı şeyler yapınca hoşlarına gidiyordu.
Doğu insanı salçalı yağlı sever ben o kadar katmam kısarım biraz.
Onlar yapıyorsa ne gerek var boşver
Bende geldim burada şaşırdım.
Kv yapıyor eltim,görümcem yiyor.Annem yapıyor biz yiyoruz
Ama işte gurbette kalınca kim yapacak,ondan ben her şeyi yapıyorum ve buna şaşırıyorlar
Grupta atıyor evdeki bekar kaynım.Annem yaptı isteyen gelsin
Eşim diyor benim karım yapıyor
Bende faydalanıyorum bazı nimetlerden
Meraklılar ablacımBilsinler yapmasınlarAynı şehirde olursak ben yaparım zaten
Ama başka yere giderlerse bilmeleri lazım.
Ben Antep'e gidene kadar içli köfte yapmıyordum.Annemler yapıyordu.
Orada sık gelemeyince iş başa düştü
Bişi söyleyimmi evlenşp aynı yerde olursanız fazla yapma alışmasınlar bu sefer her dakka anne ne yaptın sana geliyoruz derler içli köfteyi bende bilemem valide yapar bizdede çok güzel olur .
Sevdiğin için oda zor gelmiyor sana.
Bizdede yoktu öyle normal katardı annem ilk başta banada ağır geliyordu yemekleri sonra alıştım gerçide hala çok yağlı salçalı yiyemem.
Bişi söyleyimmi evlenşp aynı yerde olursanız fazla yapma alışmasınlar bu sefer her dakka anne ne yaptın sana geliyoruz derler içli köfteyi bende bilemem valide yapar bizdede çok güzel olur .
Sevdiğin için oda zor gelmiyor sana.
Bizdede yoktu öyle normal katardı annem ilk başta banada ağır geliyordu yemekleri sonra alıştım gerçide hala çok yağlı salçalı yiyemem.
annem yaprak sarmayı, kaynanam da lahana sarmayı çok güzel yapar. annemin lahanası kaynanamınki gibi, kaynanamın sarması da anamınki gibi olmaz. ikisi de kendi tarifinde ustalaşmış.
Onlar yapıyorsa ne gerek var boşver
Bende geldim burada şaşırdım.
Kv yapıyor eltim,görümcem yiyor.Annem yapıyor biz yiyoruz
Ama işte gurbette kalınca kim yapacak,ondan ben her şeyi yapıyorum ve buna şaşırıyorlar
Grupta atıyor evdeki bekar kaynım.Annem yaptı isteyen gelsin
Eşim diyor benim karım yapıyor
Bende faydalanıyorum bazı nimetlerden
annem yaprak sarmayı, kaynanam da lahana sarmayı çok güzel yapar. annemin lahanası kaynanamınki gibi, kaynanamın sarması da anamınki gibi olmaz. ikisi de kendi tarifinde ustalaşmış.
ben de kaynana olunca düşünürüm diye sallıyorum şimdiden
ben de kaynana olunca düşünürüm diye sallıyorum şimdiden
Herkesin hayatı kendşne nevoşum,damatta demiştki anne kusura bakma yanlış anlama ama bende sürekli her akşam ailelere gitme taraftarı değilim demişti..
Bende istemem açıkcası ne o öyle her gün yemek mi yapacam onlara şimdi mesafe iyidir annede olsa yani.