Yine yeni yeniden güzel bir tarifle karşınızdayım. Sabah kahvaltılarında, 5 çayında veya misafirlerinize tereddütsüz sunabileceğiniz, çocuklarınızın beslenme çantalarına gönül rahatlığıyla koyabileceğiniz, asla tarifi şaşmayan ve çok beğenilen poğaçalarımla selamlar herkese. Malzemeler...
O işte kendiliğinden vahiy ile gelmiyor şekerim:)1,2,3,5,10 defa deneyeceksin.Yırtacaksın,kalın olacak,patlayacak,dağılacak ama sonunda uzman olacaksın:)
Nasıl yani Antep'tesin ve hala içli köfte makinan yok
Merhaba hanımlar ,içimdeki sesi susturamayıp ben de geldim.:KK24:İlk defa yaptığım bir tarifle katılıyorum .İçli köfte yapması çoğumuzun gözüne zor geldiği gibi benim de gözüme zor geliyordu hep,şekil vermekte zorlanırım gibi geliyordu.Limon sıkacağıyla yapılmış içli köfteyi görünce yarım...
Yine yeni yeniden güzel bir tarifle karşınızdayım. Sabah kahvaltılarında, 5 çayında veya misafirlerinize tereddütsüz sunabileceğiniz, çocuklarınızın beslenme çantalarına gönül rahatlığıyla koyabileceğiniz, asla tarifi şaşmayan ve çok beğenilen poğaçalarımla selamlar herkese. Malzemeler...