Malzemeler HAMURU İÇİN: 1 çay bardağı sıvı yağ 1 çay bardağı süt 2 yemek kaşığı yoğurt 2 yumurta 1 yemek kaşığı sirke 1 paket kabartma tozu 4 su bardağı un ŞERBETİ İÇİN: 5su bardağı şeker 4 su bardağı su 1 çay kaşığı limon DİĞER MALZEMELER:CEVİZ-ANTEP FISTIĞI NİŞASTA TEREYAĞ,SIVIYAĞ...
Buna ancak gülerim. Ya bana yufkayı elle açmak sanat gibi geliyor. Yapanlara saygım falan var bildiğin. Herkesin yeteneği yok bence ona. Öğrenmede kritik dönemi geçtim, 30 yaşından sonra anca elime yüzüme bulaştırırım onu.
Buna ancak gülerim. Ya bana yufkayı elle açmak sanat gibi geliyor. Yapanlara saygım falan var bildiğin. Herkesin yeteneği yok bence ona. Öğrenmede kritik dönemi geçtim, 30 yaşından sonra anca elime yüzüme bulaştırırım onu.
Ya bir şey itiraf edeyim mi, ben poğaça bile yapamıyorum. Yarışması olsa şimdiki gibi iyi kötü bir şey yapayım da katılayım bile diyemem o derece. Gelmeyin üstüme atarım kendimi.