Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İftar yemeğimi,bayramda sabahtan akşama kadar ağırlamakmı?!
Bayramda gelsinler bence. Birkaç ikramlık yapın yada dışardan tatlı börek vs alın. Bayramda da bütün gün yorulmayın. Gelenler yardım eder heralde size.
Oo çok yorucu olur o zaman sizin için. Çocukları arada versinler babalarına :) tek başına o kadar sofra hazırla kaldır bulaşık falan nasıl yapacaksınız.
Bayram sabahi kahvaltıya al herkesi. Sofrayı kaldır bulaşık çay vs bunlari hafif atlatirsin. İlla aksama kadar kalacaklar diye birşey yok zaten bayramlasmaya giderler başka yerlere. .
Bayram sabahi kahvaltıya al herkesi. Sofrayı kaldır bulaşık çay vs bunlari hafif atlatirsin. İlla aksama kadar kalacaklar diye birşey yok zaten bayramlasmaya giderler başka yerlere. .
Oo çok yorucu olur o zaman sizin için. Çocukları arada versinler babalarına :) tek başına o kadar sofra hazırla kaldır bulaşık falan nasıl yapacaksınız.
ev sahibi olarak yine sizin koşturmanız gerekecek yardım etseler de baya yorucu olur. Allah kolaylık versin valla :) İnsanın enerjisi olmuyorki hamilelikte. Biraz iş yapsam hemen yoruluyorum. Bütün gün misafir ağırlasak mahvolurdum :)