S suuucum Guru Kayıtlı Üye 8 Mart 2012 491 4 296 Kütahya 11 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi suuucum #1 malzemeler: tavuk kuşbaşı teryağ sivri biber kabuğu soyulmuş domates arpacık soğan soya sosu yapılışı: tereyağını erit, verev doğranmış biberleri ve soğanları tencerede sotele,sonra tavuk etini ilave et,en son iri doğranmış domatesi ekle,inmesine yakın soya sosunu ilave et harmanla hepsini,ocağı kapat,servise hazırdır afiyet olsun..
malzemeler: tavuk kuşbaşı teryağ sivri biber kabuğu soyulmuş domates arpacık soğan soya sosu yapılışı: tereyağını erit, verev doğranmış biberleri ve soğanları tencerede sotele,sonra tavuk etini ilave et,en son iri doğranmış domatesi ekle,inmesine yakın soya sosunu ilave et harmanla hepsini,ocağı kapat,servise hazırdır afiyet olsun..
S suuucum Guru Kayıtlı Üye 8 Mart 2012 491 4 296 Kütahya 12 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi suuucum #2 hanımlar soya sosu ile tavuk çok yakışıyor deneyin mutlaka..
komidin26 Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Kasım 2011 695 4 0 Balıkesir 12 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi suuucum #3 ellerine sağlık tavuk gögüs eti değil mi ? ne kadar sürede pişti ? terbiyeledin mi
S suuucum Guru Kayıtlı Üye 8 Mart 2012 491 4 296 Kütahya 12 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi suuucum #4 komidin26 .!.: ellerine sağlık tavuk gögüs eti değil mi ? ne kadar sürede pişti ? terbiyeledin mi Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim tavuk budundan yaptım,göğüs eti olursa sası olur tadı fazla uzun sürmedi 15 -20 dkka ,zaten tavuk çabuk pişer hayır terbiyelemedim,tuz bile atmadım çünkü soya sosunda var,az gelirse sonradan servis tabağına ilave edersiniz
komidin26 .!.: ellerine sağlık tavuk gögüs eti değil mi ? ne kadar sürede pişti ? terbiyeledin mi Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim tavuk budundan yaptım,göğüs eti olursa sası olur tadı fazla uzun sürmedi 15 -20 dkka ,zaten tavuk çabuk pişer hayır terbiyelemedim,tuz bile atmadım çünkü soya sosunda var,az gelirse sonradan servis tabağına ilave edersiniz
komidin26 Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Kasım 2011 695 4 0 Balıkesir 12 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi suuucum #5 suuucum .!.: teşekkür ederim tavuk budundan yaptım,göğüs eti olursa sası olur tadı fazla uzun sürmedi 15 -20 dkka ,zaten tavuk çabuk pişer hayır terbiyelemedim,tuz bile atmadım çünkü soya sosunda var,az gelirse sonradan servis tabağına ilave edersiniz Genişletmek için tıkla... evet buttan yaparsan çabuk pişer ellerine sağlık tekrardan ben de nar ekşili yapıorum fırında torbada o da güzel oluyor
suuucum .!.: teşekkür ederim tavuk budundan yaptım,göğüs eti olursa sası olur tadı fazla uzun sürmedi 15 -20 dkka ,zaten tavuk çabuk pişer hayır terbiyelemedim,tuz bile atmadım çünkü soya sosunda var,az gelirse sonradan servis tabağına ilave edersiniz Genişletmek için tıkla... evet buttan yaparsan çabuk pişer ellerine sağlık tekrardan ben de nar ekşili yapıorum fırında torbada o da güzel oluyor
S suuucum Guru Kayıtlı Üye 8 Mart 2012 491 4 296 Kütahya 13 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi suuucum #6 komidin26 .!.: evet buttan yaparsan çabuk pişer ellerine sağlık tekrardan ben de nar ekşili yapıorum fırında torbada o da güzel oluyor Genişletmek için tıkla... hmm nar ekşili tavuk hiç duymamıştım,senınde eline sağlık torbada fırında bende yapıyorum,ama sebzeli,oda cok güzel oluyor
komidin26 .!.: evet buttan yaparsan çabuk pişer ellerine sağlık tekrardan ben de nar ekşili yapıorum fırında torbada o da güzel oluyor Genişletmek için tıkla... hmm nar ekşili tavuk hiç duymamıştım,senınde eline sağlık torbada fırında bende yapıyorum,ama sebzeli,oda cok güzel oluyor
goflett Aktif Üye Kayıtlı Üye 31 Temmuz 2012 158 1 66 Denizli 13 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi suuucum #7 ne kadar tavuga ne kadar soyo sosu koyuyorsun cnm ?
S suuucum Guru Kayıtlı Üye 8 Mart 2012 491 4 296 Kütahya 13 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi suuucum #8 goflett .!.: ne kadar tavuga ne kadar soyo sosu koyuyorsun cnm ? Genişletmek için tıkla... biz 2 kişi olduğumuz için yarım kilo tavuğa 2 yemek kaşığı soya sosu attım,tadı gercekten çok güzel ve değişik oluyor
goflett .!.: ne kadar tavuga ne kadar soyo sosu koyuyorsun cnm ? Genişletmek için tıkla... biz 2 kişi olduğumuz için yarım kilo tavuğa 2 yemek kaşığı soya sosu attım,tadı gercekten çok güzel ve değişik oluyor
letizia Mina'm Kayıtlı Üye 31 Ağustos 2008 4.925 505 398 4 Mart 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi suuucum #9 Teşekkürler paylaşım için.