Düşündüm taşındım konuyu nerede açacağımı bulamadım bende buraya açayım dedim. İstanbul'da yaşayan arkadaşlar güzel iftar mekanı önerilerinizi bekliyorum. Mekan adı, menüsü ve elbette fiyat ve adres bilgisiyle. Teşekkürlerr
Canlı Tasavvuf müziği eşliğinde “Geleneksel Ramazan Sofraları” Her hafta değişen Mönüleri ile REKLAMLAR ... Limonatacı ve ramazan davulcusunu da unutmadık her zamanki gibi. Grup yada münferit iftar yemekleriniz için rezervasyonun kesinlikle gerekli olduğu Liman Lokantasında Tüm kredi kartları geçerlidir. Ramazanda uygulanacak olan Mönü fiyatı ise Limitsiz çay ve nescafe dahil 55 TL+KDV olacaktır. REKLAMLAR
Canlı Tasavvuf müziği eşliğinde Geleneksel Ramazan Sofraları Her hafta değişen Mönüleri ile REKLAMLAR ... Limonatacı ve ramazan davulcusunu da unutmadık her zamanki gibi. Grup yada münferit iftar yemekleriniz için rezervasyonun kesinlikle gerekli olduğu Liman Lokantasında Tüm kredi kartları geçerlidir. Ramazanda uygulanacak olan Mönü fiyatı ise Limitsiz çay ve nescafe dahil 55 TL+KDV olacaktır. REKLAMLAR
Geçen sene iftarda gittim, hayatımda ilk defa gidip de pişman olmadığım tek yer. Manzarası bir kere muhteşem ve yemeklerin tadına doyamadık, arkadaşlarıma da ben önermiştim ve beni mahçup etmedikleri için Liman Lokantası'na binlerce teşekkürler.