İftarda önümüze konan artık yemek

Çünkü değer verirsen değer görmezsin. Ama insanların burnundan getirir, kök söktürürsen önünde esas duruşta durur saygıda kusur etmezler. Malaesef insanın doğası böyle.

Takmayın kafanıza, bence pek sık görüşmeseniz daha iyi.

kusura bakmayın yazdıysanız atlamışımdır, eşinizle konusmadınız mı bu konuyu?
iletişim kopukluğu var gibi geldi bana, evet direk söylenmez ama bir şekilde konuşabilirdiniz.
ben mesela arabadayken gel bi çorba içelim çorbacıda ben doymadım derdim.
eşiniz de bence anladı ve ailesi adına utandı.
bu anneniz, annesi bile olsa 3. kişiler için eşinizle gerilmeyin iletşimi hep kuvvetli tutun derim.

Son düzenleme:
Tavuklar parçalanmış. Pilav da artıkdı demekki çünkü sanırım başkasının kaşığından salata parçaları bulaşmış.
Ay çok ayıp ya.
Evimizde de yeriz iki günlük yemek,tencerede kalani ısıtıp,bunda bir şey yok ama tabaktaki artığı önünüze koymak cidden çok ayıp.
Gayet haklısınız bence.
Çağırmasalarmış yani böyle yapacaklarsa

çok normalmiş abartıyormuş...

Bende ama bu dündeggnn demedim zaten. Artık olduğu bal gibi de belli oluyor başkasının kaşığından bulaşmış salata parçaları vardı.

Ben olsam bir daha gitmem laf arasında da söylerim mutlaka bir konu açılır . Bazıları sana hak vermiyor ama ben benzer birşey yaşadığım için sana hak veriyorum açıkcası yaşayan biliyor değer vermek görgü meselesi bunlar İnan ki . Geçen sene ramazandı eşim görevdeydi bende kv de kalmaya başlamıştım. Kv bir tencere dolusu sulu köfte pişirmişti eşim de izinden geri dönüyordu o akşam yedik eşim gitti . Aynı yemeği sahurda yedik . Bir sonraki gün dedim ki anne akşama iftara ne yemek yapayım ses yok bir kere daha sordum yine ses yok dünden kalanı mı yiyelim dedim evet dedi sustuk . O gecede hem iftarda hem sahurda yedik. Bir sonraki gün olaylar aynen devam etti tekrar iftarda ve sahurda yedik . Tam 3 gün aynı yemeği yanında başka bir yemek olmadan hem sahurda hem iftarda yedik . Şuan sulu köfteyi asla görmeye bile tahammülüm yok . Bana biraz saygı duysa bu gelin 6 aydır evinden uzak oğlum yok aylardır ailesinin yanında kaldı yeni yanıma geldi zaten yeterince zayıf düzgün birşeyler yapalım derdi ama demedi işte saygı yok çünkü

Siz nerden biliyorsunuz insanları herkesi sizin bildiğiniz gibi mi sanıyosunuz? Öyle didiklenmiş değil bildiğin çatalla oynanmış ısırılmış

MAalesef eşimi arayıp emrivaki yapıyorlar eşimde anne babası olduğu için bir şey diyemiyor aslında her şeyin farkında ama fazlaca merhametli
Eşin aralarını bi mesafe koyamaz ama sen bi tepkini koy mesafeni koy ben yaptım daha rahatım eskisi gibi ağzın geleni söyliyemiyor söylediğinde tepkimi koyuyorum susuyor tabi ki kırmadan yapıyorum

Demekki onlarda böyle yapıyor
Ben davet yemeğinin ısıtılıp sunulmasına bile karşıyım taze olacak artmış yemekleri onlar yiyebilir
Hay ağzınıza sağlık ya. İlla duyar kasacaklar ya. Bu kadar duyarlılar madem kv evin adresini vereyim artık yemekler ziyan olmasın yatacak yerimin olmadığını bile söyledi bu kk bayanları hahaha

Anladı eşim ama konuşmadık zaten canı sıkıldı onunda. Zaten dedi gel bir şeyler yiyelim diye oda çok yiyemedi ama oruc olunca mecbur

YA biz bilmiyorduk davet etmeyi iyi akıl ettiniz. Adam ukala geç mi yattınız diye art niyetli söylüyo. Zar zor yiyordum eskiden ama bu yemek artık ve bu ramazan insanlar oruç yani

Hay allah razı olsun ya. Zaten hemen kalktık eşim dışarda yemeyi teklif etti

Birincisi kayınvalideye gidilen yemek ana konu. Bende alır yemeğimi giderim hazırsa. Ya da başka şeyler yaparım yanına ek yemek. Sana gelirsem bir gün eli boş geleceğime emin olabilirsin
Eşim ben ve eşimin ailesi paketlenmiş içecek içmeyiz. O yüzden almayız. Tatlı da bir seçenek ama ama Nadire’n gittiğim yerlere baklavayla giderim. Evimde sütlü tatlı yapıp gitmeyi tercih ediyorum. Yani onu dA evimde yapıyorum ve sağlıklı olduğunu düşünüyorum.

Benim olayım “siz yemek yapamıyorsunuz “demek değil. “Hep beraber yapılan ve yenilen yemekler daha güzel “demek oluyor.

Kayınvalidem de yemek yapabiliyor, ağırlayabiliyor misafirini rahat bir şekilde. Ancak ben onu anne biliyorum. Elimde bir şeylerle gitmek keyifli geliyor. Eli boş gittiğimde çok oldu. Bu çok güzel bir şey bana göre. Birilerini düşünmek, özenmek. Hiç yadırgamıyorlar yaptığım şeyi. Hatta bugün nasıl bir zeytinyağlı yaptın diye soruyor ikisi de. O anlarda eşimin gözleri kalp kalp oluyor tabi mutluluktan.

Herkese öneririm. İyi iletişim kurmak önemli.

Gitmeyin birdaha yemekli , çağırsa bile bizim için hiç zahmet etmeyin, çaya geliriz biz deyin. Deyin ki kendilerinde bir hata arasınlar.

Ağzınıza sağlık. Yatacak yerimin olmadığını bile yazmışlar pes

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…