- 27 Mayıs 2013
- 4.845
- 8.803
- 248
- Konu Sahibi bogurtlenkusu
-
peki siz onlara guvenecegınız yolu seçmişsınız onlar size nasıl güvenecek ya da +300 olunca guvenılır mı oluyor mesela
Ne güzel düşünmüşsünüz :) İstanbul Avrupa yakasına gidip geliyorum ama iftar saatine kadar kalmıyorum, eğer kalsaydım gelip tanışmak isterdim. :) Valla fikrinize bayıldım, güzel düşünmüşsünüz :)
Güzel bir davet. Bende avrupa yakasindayim onaydan geçersem davet e iştirak etmek isterim 👸
Ben eylulden itibaren istanbul avrupa yakasında olacagim. Bence evde degil de disarida bir organizasyon olabilir. Siz ogrenci misiniz ogretmen mi?
Keşke aklımıza bu tarz bişey geldiğinde çekinmeden endişelenmeden gönül rahatlığıyla yapabileceğimiz kadar temiz bi düzende yaşıyo olsaydık. Ütopya nerdeyse. Paranoyak olmak zorundayız.
Hayır bakmayın ben de tırsmıyo değilim bi seri katil çıkar mı diye.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Dışarda organizasyon da yaparız bi kere görüştükten sonrası gelir zaten.
Ama bu hani ramazan geleneğidir ya öyle ağırlamak geldi içimden özel bişry yani. Yani ev ille de ev diye tutturmamın altında sapık bi niyet yok allahım nasıl anlatsam bilemedim töbe ya
Bakcaz bi çaresine artık.
Bu zamanda koru körüne güvenmek zor iş . Hem sizin acinizdan hem karşı taraf açısından. Bence ilk olarak dışarıda bir plan yapabilirsiniz. Eylulde geldigimde ben de katilabilirm gruba -)sanırım memursunuz?
Çok çok haklısınız, gün aşırı fake konular açılıyor erkek üyeler de olabiliyor. Herkese güven olmuyor. Mesaj sayısı ve üyelik süresi sınırı koymanız cok mantıklıSiz de kendinizi sağlama almak zorundasınız, umarım kazasız belasız güzel iftarlar geçirirsiniz :)
Dışarda organizasyon da yaparız bi kere görüştükten sonrası gelir zaten.
Ama bu hani ramazan geleneğidir ya öyle ağırlamak geldi içimden özel bişry yani. Yani ev ille de ev diye tutturmamın altında sapık bi niyet yok allahım nasıl anlatsam bilemedim töbe ya
Bakcaz bi çaresine artık.
Bizi eve atacaksiniz yani
Cok kiskirticiii
Çok ayıp. Çokk ayıp, aman yareppi neler neler.
Kk sapığı diye adım çıkmasın da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?