İftarda Yalnızlık

bogurtlenkusu

Çay' bırak o day'mın.
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2013
4.845
8.803
248
Ramazan ayında, iftar sofrasında yalnızlık hiç çekilmiyor. İnsan ne bileyim akrabalarıyla arkadaşlarıyla kalabalık kalabalık şöyle şen şakrak olmak istiyor. Ama ne yazık ki bu şehirde gurbette sayılıyorum, memlekete gidemiyorum, bu şehirde akrabam yok herkes memlekette. Arkadaşları desen çoğu öğretmen olunca şu an ya tatilde ya memleketlerinde. Burda olanlar az. Onları, işte iş yerinden iş arkadaşları filan çağırsam toplamda en fazla 3-4 günü doldururlar. Kalan ramazan gene sessiz.
Derken burda kk daki arkadaşlarım düştü aklıma. Sürekli iletişimde olduğumuz burdan edindiğim sevgili kankilerimi zaten çağırdım çağırıyorum. Sonra dedim niye daha kalabalık olmasın.
Neticede bi açık davet yazayım dedim. Burdan tanışıyor / tanışmıyor fark etmez herkesi istisnasız iftara davet ediyorum. Tanışır kaynaşırız. Özellikle öğrenci arkadaşları gurbette olanları mutlaka belkliyorum. :)
Yalnız tabi internet ortamı neticede, biraz çılgınlık gibi oluyor. O nedenle biraz guvenlik önlemi almak gerekecek. Bu yuzden kişisel algılanmasın, mecburiyetten, sadece en az +3 aydır üye olan ve mesaj sayısı +300 olan arkadaşları ağırlayabileceğim. Ayrıca özelden telefon no isim bilgisi vs paylaşılacak önceden kısa bi sohbet talep etmem gerekecek. :) gerçekseniz sorun yok.
Bi de bir iki insiyatif daha tabi.
Yeterli olur sanıyorum.
5-6 kişilik gruplar halinde gunlere yayarız muhtemelen tek seferde en fazla beş kişi alabiliyorum. :))
Olumlu düşünen arkadaşlar özelden gelebileceklerini yazmalılar. Burası daha genel kararlaştırma sohbet kısmı olsun. İstanbul avrupa yakası yer olarak bu arada. Yaklaşık 3-4 gun sonradan itibaren başlayabiliriz.
Arz ederim.

Güncellemeleri ilk metinde paylaşabilmem için alıntılamadan yazalım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
peki siz onlara guvenecegınız yolu seçmişsınız onlar size nasıl güvenecek ya da +300 olunca guvenılır mı oluyor mesela

peki siz onlara guvenecegınız yolu seçmişsınız onlar size nasıl güvenecek ya da +300 olunca guvenılır mı oluyor mesela

Önceden karşılıklı görüşeceğiz zaten. +300 ilk belirleme şimdilik. İlerleyen zamanda değişebilir duruma göre.
Bana güvenmeyen arkadaşlara da guven sorunu için talep edecekleri bir çözüm yol söylerlerse elimden geleni yapar kendimi tanıtırım. Yine tatmin olmazlarsa, zaten zorunlu aktivite değil sonuçta. Katılmamayı tercih ederler.
Veya referansla da yeni kişi alınabilir. Daha düşünürüz ya durumlar geliştikçe. Kurallar nolursa olsun insiyatif meselesi bu zaten.

Son düzenleme:
+300 veya +3 filan ilk eleme için. Ardından karşılıklı olarak herkes birbirini elemeden geçirir zaten. Yine de olmazsa olmaz ama tabi, benimki sadece ramazana özel bi davet şu an. İçimden geldi yani.
Olmazsa da olmaz yani ama içimden geldi bi deneyelim diyorum. En azından organize olmayı bi deneyelim. Guven sağladıklarımızla guzel bi iftar hatıramız olur.

Son düzenleme:
Ne güzel düşünmüşsünüz :) İstanbul Avrupa yakasına gidip geliyorum ama iftar saatine kadar kalmıyorum, eğer kalsaydım gelip tanışmak isterdim. :) Valla fikrinize bayıldım, güzel düşünmüşsünüz :)

Bencede çok güzel fikir :) İstanbula biraz uzağım ama etkinlik güzel. Yıllardır tanıyıpta başka yüzünü gördüğümüz bir sürü arkadaşımız oldu. Böylesine güzel fikir kesinlikle değerlendirilmeli :))

Keşke aklımıza bu tarz bişey geldiğinde çekinmeden endişelenmeden gönül rahatlığıyla yapabileceğimiz kadar temiz bi düzende yaşıyo olsaydık. Ütopya nerdeyse. Paranoyak olmak zorundayız.
Hayır bakmayın ben de tırsmıyo değilim bi seri katil çıkar mı diye.

Ben eylulden itibaren istanbul avrupa yakasında olacagim. Bence evde degil de disarida bir organizasyon olabilir. Siz ogrenci misiniz ogretmen mi?

Güzel bir davet. Bende avrupa yakasindayim onaydan geçersem davet e iştirak etmek isterim 👸

Mesela simay arkadaşın mesaj sayısı 150 küsür. Ama iki senelik üye. Bundan bahsediyorum insiyatif yani. Simay seni napcaz bilemedim şu an.

Ben eylulden itibaren istanbul avrupa yakasında olacagim. Bence evde degil de disarida bir organizasyon olabilir. Siz ogrenci misiniz ogretmen mi?

Dışarda organizasyon da yaparız bi kere görüştükten sonrası gelir zaten.
Ama bu hani ramazan geleneğidir ya öyle ağırlamak geldi içimden özel bişry yani. Yani ev ille de ev diye tutturmamın altında sapık bi niyet yok allahım nasıl anlatsam bilemedim töbe ya
Bakcaz bi çaresine artık.

Çok çok haklısınız, gün aşırı fake konular açılıyor erkek üyeler de olabiliyor. Herkese güven olmuyor. Mesaj sayısı ve üyelik süresi sınırı koymanız cok mantıklı Siz de kendinizi sağlama almak zorundasınız, umarım kazasız belasız güzel iftarlar geçirirsiniz :)

Bu zamanda koru körüne güvenmek zor iş . Hem sizin acinizdan hem karşı taraf açısından. Bence ilk olarak dışarıda bir plan yapabilirsiniz. Eylulde geldigimde ben de katilabilirm gruba -)sanırım memursunuz?

--------------------------------
---------------------------------
//////////////////////////////////////:
Bilgilendirme.

Bu +300 ve +3 olayını daha çok özellikle bu bir derdim var da takılan fake hesapları eleriz diye düşündüm. erkekler oluyolar ya çoğu. Hani hiçbi erkek bi sahte hesap için 3 ay boyunca her gun düzenli girip hiç çaktırmadan 300 mesaj kasamaz diye varsayıyorum. 3-5 neyse de 3 ay yani boru değil.
Öyle bi manyak varsa aramızda ve uyuyosak da zaten kendisine +rep emeğe saygı :2:

Son düzenleme:
Bu zamanda koru körüne güvenmek zor iş . Hem sizin acinizdan hem karşı taraf açısından. Bence ilk olarak dışarıda bir plan yapabilirsiniz. Eylulde geldigimde ben de katilabilirm gruba -)sanırım memursunuz?

Yok canım memure değilim. Özel sektör.
İlk görüşmede ben de eve alamam zaten o kadar ben de cesaret edemem yani.
Önce telefon görüşmeleri ardından dışarda şöyle kalabalık bi kafede bi görüşme yapılır bikaç gun önce mesela kısa da olsa. Onu o yuzden istiyoruz.

Aynen öyle erkek olanlar oluyor aramızda. Şu an okuyanlar bile vardır.
Onları elemek için o rakamları ekledim. Buyuk oranda engeller herhalde.
Teşekkür ederiz sizi de bekliyoruz tabi.

Bizi eve atacaksiniz yani
Cok kiskirticiii

Niyetler üzerine konuşulmuş.Ben böğürtlen kuşu'nun iyi niyetine inanıyorum.İstanbul'da olsaydım,gelmeyi düşünrdüm.Yine de teşekkürler bu ince fikir için.
Ben msj sayısından da yırtıyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…