İftarda Yalnızlık

Güzel samimi bir teklif olmuş . Yorumlarından az çok biliyorum seni . Bir an İstanbul'da olasım geldi çok güzel bir ortam olacaktır umarım .
Şimdiden iyi eğlenceler katılacak arkadaşlarla zaten gereken önemleri alırsınız hayırlı ramazanlar

Çok guzel bir fikir,uzakta olmasam katılmak isterdim

Iftar değilde aşûre ayında bır daha yapılsın bu teklif,herkesin evine sıra sıra gideyim olmazmı

Keşke insanlara gerçekten güven olsa da bu şekilde tanışmalar gerçekleşse ama Ne ben size güvenebilirim, Ne de siz güvenin. Bir de ev ortamı Allah korusun neler neler var. Bence siz bu iftar yanlızlığı bunalımını dışarda bir yer olarak değiştirin. Sizde gönül rahatlığıyla gidin, gelmek isteyende aynı şekilde.

Çok guzel bir fikir,uzakta olmasam katılmak isterdim

Iftar değilde aşûre ayında bır daha yapılsın bu teklif,herkesin evine sıra sıra gideyim olmazmı

Ehehhe okuyunca güldürdü. Aşure de iyidir ama daha iyi tatlılar da var bence. Ama işte bi profiterol gunu yok işte.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bekarsınız sandım ama bir konunuzda eşinizden bahsetmişsiniz. sanırım şuan yalnızsınız:26:

Teşekkür ederiiz, istanbul'da olmayan ne çok kişi denk geldi. Ya da olanlar zulmümden kaçıyo.

Teşekkür ederiiz, istanbul'da olmayan ne çok kişi denk geldi. Ya da olanlar zulmümden kaçıyo.

Ehehhe okuyunca güldürdü. Aşure de iyidir ama daha iyi tatlılar da var bence. Ama işte bi profiterol gunu yok işte.

Ay tatlı varsa gelırım ıstanbula nolcek iki saatlik yol,önce sosyal paylaşımı sitelerinden eklenebılır aslında,Fake mı degıl mı görülür demı

bekarsınız sandım ama bir konunuzda eşinizden bahsetmişsiniz. sanırım şuan yalnızsınız:26:

Yok canım yalnız değilim. İki kişi olduğumuz biliniyo zaten. Kalaba istiyorum ben ama. :)
Gerçekleşirse tabi iftarlarımız sırasında onu kovucam tabi not olarak geçeyim de.

Ay tatlı varsa gelırım ıstanbula nolcek iki saatlik yol,önce sosyal paylaşımı sitelerinden eklenebılır aslında,Fake mı degıl mı görülür demı

Olabilir o da bi yol sayılır tabi. O aşamaya bi gelsek daha düşünürüz zaten. Şimdilik katılım yok. :

Doğru tabi, siz de haklısınız. Fekat benim böyle masa filan hazırlamak, yemek yapmak, kısacası geleneksel olarak ağırlamaya heves ettim.
Niyetlendim bi kere ya bakalım bi katılım olursa bi denicez işte. Olmazsa da olmaz napalım.

Sizde insanlara güvenip evinize almayın. Gelmek isteyen olursa dışarda yüzyüze görüşün gerçekten ne niyette olduğunu anlarsınız. Gene evinize davet edersiniz ama siz bilirsiniz tabi.

Sizde insanlara güvenip evinize almayın. Gelmek isteyen olursa dışarda yüzyüze görüşün gerçekten ne niyette olduğunu anlarsınız. Gene evinize davet edersiniz ama siz bilirsiniz tabi.

Zaten yazdık o tarz güvenlik önlemleri alacağız tabii ki. Önceden dışarda bi bulaşacağız. Ben de ilk seferde evime almaya cesaret edemem zaten.

Teşekkür ederim tulipa'cım, burda olsan mutlaka gel derdim :/

Biz de buradan 4 hatun buluşmuştuk dışarıda kahvaltı için. Gerçi biz aylarca yazışmıştık, artık kimin kaynanasının neresinde kaç tane beni var onu bile biliyorduk Ama gene de kahvaltıya giderken içimden "Len bir tanesi Osman abi çıkmasın bunlardan" diye de hafif tırsmıştım Baktım sakal, bıyıkları yok kıvrım olarak da bıngıl bıngıllar, ohh dedim oyuna gelmedim, hepisi de hatunmuş Sonra tekrar görüştük ve şimdi hala çok tatlı bir dostluğumuz devam ediyor,buradan yazışıyoruz ve yakında tekrar buluşuyor olacağız. Yani güzel dostluklara vesile olabilir tabii. Osman abi ya da böbrek avı riskleri de her daim kafada olsa da

Ben İstanbulda'yım. Gelmek isterdim ama diyetteyim. Diyette olmasam da çok yer, evinizi tahta kurusu gibi kurutur, çok masraf çıkartırım diye gene gelmezdim.

Umarım kalabalık keyifli iftarlarınız olur.

Valla ben bahanelerin bana sökmedi yani.
Heves yapmışız şurda iki insan ağırlıycaz diye gerekirse diyet menu hazırlarım hiç sorun değil yani.
Zaten katılım az. Potansiyel gördüm sende valla da peşini bırakmam.

Burdan arkadaş olup hatta sonra iyice kankiş olup görüştüğüm iki kişi oldu. Henuz görüşmediğim kankişler var kısmetse onların da façasını alıcaz işallah.

E orası öyle. Osman değil de Harun abi diyolla öylelerine. O risk her zaman var, yani bu işin fıtratında var anacım atın ishali börtün yemeğinden olsun dicen geççen.

Sahurda yalnizlik.
Iftarda yalnizlik.
Bende "Sahur + iftarda yalnizlik" diye bir konu mu acsam ne?

Saka bir yana, neler hissettigini iyi bilirim, yalniz yasiyorum.
Ben care bulamadim ki sana vereyim arkadasim.
Yasayip, alisiyoruz baska yolu yok.
Yalniz olmadigini bil.

Aynen öyle.
Çinli bi atasözü der ki, dünyada bu kadar çok yalnız insan varken niye bu kadar yalnız insan var?

Kafa dinliyosun filan iyi de. Bazen sessizlik hoş olmuyo. Geçen buzdolabına bilerek vurdum çarptım biraz. Birkaç gündür gıcırtı çıkarıyo çalışırken iyi ses oluyo.

Fikrin çok güzel canım, her ne kadar cesaret istesede güzel.. Bende Ankarada bunalıyorum, sözde 1-2 arkadaşım var burada ama benim arkadaşlık anlayışım ''işime yaradığın kadar iyisin diyen arkadaşlar değil''.. Ben çook eskidenki samimi arkadaşlıklarımı özledim, yaşımdanmı yoksa huyummu değişti bilmem artık eskisi gibi arkadaş edinemiyorum, bulunduğum ortamda 2 samimi arkadaş var biri beni çok sever, ötekinide eskiden tanırım ve eskiden tanıdığımda resmen samimi arkadaşını benden kıskanıyor gibi hissettim.. Çocuk gibi ya 40 yaşındaki kadının davranışları.. Amma dertliymişim

canim ne guzel dusunmussun rabbim gonlune gore versin cokda sevabi var oruclu doyurmanin yurtdisinda olmasaydim benim veletleri yollardim gor bak iftar edebiliyormuydun o seslerden dun aksam esim onlarin kavgasindan dilini isirdi kalkti teeee teravi namazindan sonra doyurdu karnini eskiden acayip sessizlik bende kalabalik ailede buyumusum deli olurdum simdide yeminle sakinlige hasret kaldimmminsan yogurdu bana az sana cok koydun kavgasi edermi etmezzz ama benim 2 ufaklar bir kavga sanki savasda kaldilarda ac kalacak cocuklar her aksam ama her aksam evde kavga var buyuk desen hadi buyudu diyoruz masa altindan tekme atiyor kardeslerine onlarda bir ciglik bende kizinca ne oldu neeeee niye kizdin simdi sen bana vallaaa cin olmadan adam carpma dedim allah yokluklarini gostermesin yavruslariminama sinirlari cok zorluyorlar elin yabancilarinin oldugu binada oturuyorum sahur vakti ortalik halay haline donuyor ne oluyor gece vakdi diyordur millettttt benim evin hallerindenartik bize biraz sakinlik lazimmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…